Film

"No good movie is too long and no bad movie is short enough”, Roger Ebert

Filmoljupci navalite
crocop97
Rank 12
Rank 12
8
Status: Offline

Re: Film

Post Postao/la crocop97 »

To što je nešto društveno angažirano ne znači odmah da je i kvalitetno, a neki dosta izjednačavaju estetetsku vrijednost i aktivizam, to je po meni krivo. Jer poruka se može upakirati na dobar ili loš način i uglavnom bude loše ako je na prvom mjestu poruka.
slika
Sherpa
Administrator
Administrator
8
O meni: Urednik ProHrvanja i 227gaminga
Kontakt:

Post Postao/la Sherpa »

Može i poruka biti na prvom mjestu, ali onda stavi jasnu poruku, nemoj s nekim metafizičkim i metaforskim preseravanjima. Reci poruku jasno i glasno, složi oko nje dobru radnju. I opet si napravio dobar posao
slika
Elite
Rank 9
Rank 9
2

Post Postao/la Elite »

Ja nemam ništa protiv ni da se poruka šalje kroz metaforu i alegoriju. Lično volim mozgati i analizirati. To mi je zabavno. :D
crocop97
Rank 12
Rank 12
8

A teško je izbjeć metafore, zapravo nemoguće i to je dobro.

Ali Oscari kao neka institucija su izgubili težinu, pogotovo zbog intelektualnog pomodarstva i ovakvih nominacija koje su zanimljive sveučilišnim profesorima rodnih studija i gubljenja vremena.

Ima toliko jačih stvari u žanrovima kao što je npr. western (pogotovo novi val revizionističkog westerna i noir/neo westerna) i koji zapravo i ulaze u prostor umjetnosti koja se bavi univerzalnim temama, da se No Country for Old Men pojavio prošle godine, vjerojatno bi bio potpuno zamemaren, a radi se o jednom od najboljih suvremenih filmova (i romana, koji ke još jači od filma).
slika
Sherpa
Administrator
Administrator
8
Kontakt:

Post Postao/la Sherpa »

Pa nitko nema ako to naprave dobro, no veliki dio njih radi 'vidi ja sam pametan, napravio sam film koji je toliko nedorečen pa vi mislite o tome', no zapravo su napravili negledljivo smeće koje je prije svega dosadno.

@crocop meni je recimo No Country for Old Men dosadan, no znam da sam manjina
slika
crocop97
Rank 12
Rank 12
8

Razumijem, ja sam vjerojatno u manjini što se tiče Nolana, izgubio sam potpuno interes za njega zbog Interstellara, veliki gubitak vremena.
slika
Sherpa
Administrator
Administrator
8
Kontakt:

Post Postao/la Sherpa »

Interstelar mi je super film do kraja gdje se prebaci u mod 'ljubav sve pobjeđuje. I sve dobro što je napravio (jer do tada je baš dobar sf film) baci u vodu
slika
~MandyRose~
Rank 13
Rank 13
8
O meni: (za sada jedini) Centralni Europljanin na forumu i veliki obožavatelj ženskog hrvanja

https://www.last.fm/user/iAvrilFan1

.

Post Postao/la ~MandyRose~ »

Karmen Petrović | Jade Cargill | Wendy Choo | Tiffany Stratton
CHELSEA GREEN
Naomi | Bianca Belair | Piper Niven | Nikkita Lyons

slika

Austin Theory|LA Knight|CM Punk|Hook|Logan Paul
~MandyRose~
Rank 13
Rank 13
8
O meni: (za sada jedini) Centralni Europljanin na forumu i veliki obožavatelj ženskog hrvanja

.

CHELSEA GREEN

slika

Jabuchillo
Rank 6
Rank 6
O meni: A chance to send the Thunder home, Lillard long range three, IN, IT'S GOOD, AT THE BUZZER, DAMIAN LILLARD

Post Postao/la Jabuchillo »

Pogledao sam Turtles Forever, moram priznati da me je film razočarao. TMNT 2003 su obilježile moje djetinjstvo te su mi omiljeni crtani, zamisli koji je to kvalitet kad i sad dok imam 20 godina mi je zanimljivo iako znam napamet svaku epizodu, dakle izuzetno uživam u tome. Sa Turtles Forever filmom se završava ta franšiza te sam imao jako velika očekivanja, a dobio sam prežvakanu priču o multiverzumima koja se završava razočaravajućim final fightom. Ukoliko ste TMNT 2003 fan preporučio bih vam da prve tri sezone smatrate za canon, a sve ostalo za spin off, jer nakon S3 već kreće da gubi smisao te je bolje da tu postavite sebi kraj. Naravno pogledajte i ostatak, no bolje je da to ne smatrate za canon jer ćete se samo iznervirati, tako je i sa ovim filmom, imao sam zaista velika očekivanja a dobio kurčinu. Mislim on je prihvatljiv sam po sebi, ali kao završetak legendarne TMNT 2003 franšize nikako
~MandyRose~
Rank 13
Rank 13
8

.

Upravo sam pogledao Fighting With My Family film o Paige, HRT ga je prikazivao. Poprilično dobar i zabavan film, ali tek kada gledaš wrestling s roditeljima shvatiš koliko je cringe gledati wrestling. Sada mi je jasno zašto ljudi koji prati to ne pričaju javno da su fanovi, poprilično je autističan (ne)ukus.

Sada sam opet ljut jer se AJ Lee nije pojavila na ovom Royal Rumble-u. Možda iduće godine kad se Paige vrati, pa budu skupa onda
CHELSEA GREEN

slika

Elite
Rank 9
Rank 9
2

Post Postao/la Elite »

Ljudi koje je sramota reći da su fanovi prorvanja nisu pravi fanovi. Mene lično nije nimalo sramota. Zapravo svima u mom okruženju to govorim, pa kome pravo kome krivo. :D

Btw, gledao sam i ja taj film o Saraji. Dobar je. Osim Roka. On je tu suvišan jer ga Saraja tad nije poznavala i ubacio je sebe samo zato što je producent. :roll:
Dynamite 7
Rank 13
Rank 13
4
O meni: Ruben mi AMORim.

Post Postao/la Dynamite 7 »

~MandyRose~ je napisao/la: 09 vel 2025, 22:36 Upravo sam pogledao Fighting With My Family film o Paige, HRT ga je prikazivao. Poprilično dobar i zabavan film, ali tek kada gledaš wrestling s roditeljima shvatiš koliko je cringe gledati wrestling. Sada mi je jasno zašto ljudi koji prati to ne pričaju javno da su fanovi, poprilično je autističan (ne)ukus.

Sada sam opet ljut jer se AJ Lee nije pojavila na ovom Royal Rumble-u. Možda iduće godine kad se Paige vrati, pa budu skupa onda
Gledao sam ranije, interesantan film za ubiti vrijeme.
SVE JE KRIVA JUŽINA, SAMO MI SE SPAVA.
Odgovori