Darby Allin

Relentless

All Elite Wrestling
Maki
Rank 13
Rank 13
6
Status: Offline

Re: Darby Allin

Post Postao/la Maki »

Mislim da bi trebalo iskoristiti ovaj Omegin run sada, jer možda mu je ovo zadnji pravi run.
slika
20th World of Stardom Champion H.A.T.E. Phenex Queen KAMITANI SAYA
Hangman
ProHrvanje Urednik
ProHrvanje Urednik
3

Post Postao/la Hangman »

Slažem se, ali trenutne okolnosti u main event sceni zahtjevaju da to ne bude zbrzano (iako je unutar hardcore fanbaze prisutno zasicenje ovom pricom, jer ima dosta "WWE-ovski" štih)
slika
Sherpa
Administrator
Administrator
8
O meni: Urednik ProHrvanja i 227gaminga
Kontakt:
Status: Online

Post Postao/la Sherpa »

Maki je napisao/la: 12 sij 2025, 19:31 Bezze mi je da TK ovo dopušta. Ja Darbyu ne bih nikada dao ME push zbog ovakvih stvari.
Ovo je razlog zašto je on popularan. Što je daredevil, bez toga on nije zanimljiv lik do tog nivoa koliko je sada
slika
Maki
Rank 13
Rank 13
6

Post Postao/la Maki »

Sherpa je napisao/la: 12 sij 2025, 21:21
Maki je napisao/la: 12 sij 2025, 19:31 Bezze mi je da TK ovo dopušta. Ja Darbyu ne bih nikada dao ME push zbog ovakvih stvari.
Ovo je razlog zašto je on popularan. Što je daredevil, bez toga on nije zanimljiv lik do tog nivoa koliko je sada
Može to raditi u okviru wrestlinga.
slika
HunterDX
Rank 13
Rank 13
7

Post Postao/la HunterDX »

Meni je to ok. Ako je neko vredan radnik, onda mu se treba odužiti na takav način.
Sherpa
Administrator
Administrator
8
Kontakt:

Post Postao/la Sherpa »

Može, al pogledaj koliko on dobiva svjetla medija. Evo ga s tony hawkom, evo ga tu, evo ga tamo. Kada se vrati bit će (valjda) prvi wrestler koji se popeo na mont everest. Mediji ti to vole. Otpišeš ga pričom, vratiš ga s pričom gdje je bio na crhu svijeta sada ide na vrh wrestlign svijeta. neće nikada biti cena nivo, ali ni ne treba biti
slika
AleksaVP
Administrator
Administrator
8
Kontakt:

Post Postao/la AleksaVP »

Maki je napisao/la: 12 sij 2025, 21:26
Preteruješ malo. Šta, treba kao kod Vincenta svaki dan na live eventu da nastupa.
Maki
Rank 13
Rank 13
6

Post Postao/la Maki »

Sherpa je napisao/la: 12 sij 2025, 21:31 Može, al pogledaj koliko on dobiva svjetla medija. Evo ga s tony hawkom, evo ga tu, evo ga tamo. Kada se vrati bit će (valjda) prvi wrestler koji se popeo na mont everest. Mediji ti to vole. Otpišeš ga pričom, vratiš ga s pričom gdje je bio na crhu svijeta sada ide na vrh wrestlign svijeta. neće nikada biti cena nivo, ali ni ne treba biti
Moguće, ali mi je preveliki rizik kada je u pitanju jedan dugotrajni storyline koji bi trebao Allina katapultirati na vrh kompanije. Nije penjanje na Everest bezopasno.
AleksaVP je napisao/la: 12 sij 2025, 21:31
Maki je napisao/la: 12 sij 2025, 21:26
Preteruješ malo. Šta, treba kao kod Vincenta svaki dan na live eventu da nastupa.
Postoji ogroman međuprostor između te dvije opcije.
slika
Sherpa
Administrator
Administrator
8
Kontakt:

Post Postao/la Sherpa »

Naravno da nije, ali on je takav lik. Ako ti kažeš ne on će odraditi ugovor do kraja i otići to napraviti, neće se ni vratiti, neće ni u wwe, radit će po indyima i raditi što želi. Ovako ga poštuješ i on ti ostaje vjeran.
slika
Hangman
ProHrvanje Urednik
ProHrvanje Urednik
3

Post Postao/la Hangman »

Mislim da ima dobar PR moment, AEW prvak koji je takodjer pokorio Mount Everest.
slika
Maki
Rank 13
Rank 13
6

Post Postao/la Maki »

Sherpa je napisao/la: 12 sij 2025, 22:17 Naravno da nije, ali on je takav lik. Ako ti kažeš ne on će odraditi ugovor do kraja i otići to napraviti, neće se ni vratiti, neće ni u wwe, radit će po indyima i raditi što želi. Ovako ga poštuješ i on ti ostaje vjeran.
Onda je on nepouzdan za pushanje ako će uslovljavati svoj rad pristajanjem na prilično velike i opasne zahtjeve koji mogu imati posljedice po kompaniju. Tako sutra može osvojiti world titulu i zamisli dune mu da opet ide na Everest. Time dovodiš kompaniju u nezgodnu situaciju.
slika
Hangman
ProHrvanje Urednik
ProHrvanje Urednik
3

Post Postao/la Hangman »

Mislim da je ovo odavno iskomunicirano. Imao je plan ici jos prije incidenta sa autobusom (ima covjek beef sa busom). Nije ovo iz vedra neba.

Samo je pitanje je li plan All In od strata, a meni se cini da jeste, jer ne vidim da Cope uzima (kao da idu u tom pravcu da je on poslije Hobbsa).
slika
Sherpa
Administrator
Administrator
8
Kontakt:

Post Postao/la Sherpa »

Maki je napisao/la: 12 sij 2025, 23:07
Sherpa je napisao/la: 12 sij 2025, 22:17 Naravno da nije, ali on je takav lik. Ako ti kažeš ne on će odraditi ugovor do kraja i otići to napraviti, neće se ni vratiti, neće ni u wwe, radit će po indyima i raditi što želi. Ovako ga poštuješ i on ti ostaje vjeran.
Onda je on nepouzdan za pushanje ako će uslovljavati svoj rad pristajanjem na prilično velike i opasne zahtjeve koji mogu imati posljedice po kompaniju. Tako sutra može osvojiti world titulu i zamisli dune mu da opet ide na Everest. Time dovodiš kompaniju u nezgodnu situaciju.
Al sve je do sada bilo jasno komunicirano s kompanijom, i za sve je dobio zeleno svijetlo. Očigledno im to paše, i nije im hitno da na njega stave titulu. No kada bude to će biti veliki trenutak
slika
Elite
Rank 9
Rank 9
2

Post Postao/la Elite »

Verovali ili ne, ovaj put za čudo se slažem sa Makijem.
Darbijevo ponašanje je jako nadmeno i nezahvalno jer stavlja privatne hobije ispred kompanije koja mu je pružila priliku da postane novo glavno lice kompanije. Ja mu posle ovog ne bih ni dao da prismrdi tituli. @Sherpa reče da ga treba ispoštovati da ne bi otišao. Što se mene tiče, srećan mu put. Na takve nepouzdane osobe se jednostavno ne može računati.

Slažem se da bi najbolje bilo staviti titulu na Omegu i to već na Rev. Bezveze mi je razvlačiti run sa Rajdersima do leta i Ol in.
AleksaVP
Administrator
Administrator
8
Kontakt:

Post Postao/la AleksaVP »

Lol

Ako je neko stavio svoju guzicu za kompaniju to je on.
Odgovori