Wrestle Dynasty 2025

Svijet New Japan Pro Wrestlinga
Elite
Rank 9
Rank 9
2
Status: Offline

Re: Wrestle Dynasty 2025

Post Postao/la Elite »

Dosta dobar i zabavan šou. Većinom filer mečevi, ali takvi i trebaju biti krosover ppv-i. Random mečevi gde dve kompanije razmenjuju snage.

Omega i Kid rasturili, ali rasturili!! Koja haotična brutalna ludnica od meča. Podsetila na zlatno doba kompanije i 5+* mečeve sa Okadom. Baš se vidi koliko Omega nedostaje kompaniji. MOTY kandidat, a godina tek počela. :bow-blue:
Nadam se da je ono Omegino hvatanje za stomak samo kifejb. Valjda mu ne bi odobrili povratak u ring da se nije u potpunosti oporavio :think:

Da pohvalim i ME. Zek i Rikošet su imali tu nesreću da su išli odmah nakon Omege i Kida zbog čega meč ne ostavlja tako jak utisak, ali bio je isto jako dobar.
Hangman
ProHrvanje Urednik
ProHrvanje Urednik
3
Status: Online

Post Postao/la Hangman »

Kenny kao da nikada nije ni otišao, 30+ min meč bez ikakvih poteškoća. Takodjer, čim zakorači u Japan neka posebna aura se stvori oko njega, sve izgleda bolje, vaznije, upečatljivije. Definitivno njegova kuća.

Fizički se dosta stesao, vjerovatno zna šta najbolje funkcioniše za njega u ovoj fazi karijere (godine + povrede), tako da tjelesno više podsjeća na sebe iz mlađih dana nego na period AEW world title reigna, kad je bas bio ogroman.

Čini mi se da nema potrebe za brigom, gledat' ćemo ga još relativno dugo. 👉✋

Slično možemo reći i za Buckse. Malo me iznenadilo osvajanje, izgleda da ćemo ih jos malo gledati u NJPW.
slika
Elite
Rank 9
Rank 9
2

Post Postao/la Elite »

Ja sam očekivao osvajanje Baksa. Verovatno drže pojaseve do FD.
SwitchBlade
Rank 11
Rank 11
7

Post Postao/la SwitchBlade »

Samo se Omega može vratiti nakon duge pauze u kojoj je zamalo umro i pružiti ovakav meč. Izgleda kao da je imao slobodan dan a ne čitavu godinu.
slika
Sherpa
Administrator
Administrator
8
O meni: Urednik ProHrvanja i 227gaminga
Kontakt:

Post Postao/la Sherpa »

slika
Odgovori