Genesis 2025
Re: Genesis 2025
Dodano:
*TNA World Heavyweight Championship Match: Nic Nemeth vs. Joe Hendry
* TNA World Tag Team Championship Match: The Hardys vs. The Rascalz
* TNA X-Division Championship Match: Moose vs. Ace Austin
Trebali bi uskoro najavit i Alexander vs Santana i Grace vs Tessa.Ovo bi baš mogao bit krcat card.
Trebali bi uskoro najavit i Alexander vs Santana i Grace vs Tessa.Ovo bi baš mogao bit krcat card.
- KOMANIA
- Rank 13
- 6
- O meni: „Za druge se navija, Partizan se voli!“ – Duško Radović
- Status: Offline
Pa to već sve stoji, jedino ako gledaš iz perspektive Impact taped epizoda pa još nije emitovano...crocop97 je napisao/la: ↑05 sij 2025, 21:28 Dodano:
Dosta toga sam pogodio šta će biti ovde što znači da dobro rade i logično grade card, iako samo gledam PPV-e i Special Evente nakon Final Resolutiona se dosta toga moglo zaključiti.
Na Wikipediji stoji:
-Nemeth/Hendry - muška world titula
-Masha/Rosemary - ženska world
-Hardys/Rascalz - muške tag team titule
-Moose/Austin - X division
-Spitfire/Elegances - ženske tag team
-Alexander/Santana
-Jordynne/Tessa
Dosta primamljiv card, nadam se da će biti i Kazariana i Maclina, zaslužuju da se nađu na cardu, možda baš međusobni meč, nzm da l već i grade taj feud, pošto po nekoj logici oni ostaju slobodni od tih likova koji su iznad midcarda.
Nzm šta će sa Systemom, šta bi oni mogli, isto su važni igrači da bi propustili PPV.
PCO bih voleo da izgubi titulu ovde, ako je uopšte bude branio, eto može od nekog lika iz Systema, možda najbolje od JDC-a kako bi i on dobio nešto...
Tako bi sa tih nekih 9 mečeva bio verovatno popunjen main card, a sigurno će biti i dosta toga na preshowu za neki lowcard...
- KOMANIA
- Rank 13
- 6
Drži titulu, uzeo Baileyu na nekoj Impact taped epizodi nakon BFG-a valjda.
E: Moose mu uzeo odmah sutradan kad su snimali, e sad koliko to kasni ovako pošto je taped nzm tačno...
- Hangman
- ProHrvanje Urednik
- 3
Cudno mi to, iako nema u kayfabeu neke zvanicne limitacije, al vazda je X divizija bila za ove manje hrvace (rastom).
- KOMANIA
- Rank 13
- 6
Pa da tako i deluje, i uglavnom se takvi bore za nju, ali generalno mnoga top imena su prešla preko X divizije i sa tom titulom stasali do main eventera, ni Joe nije bio sitan...
To je zvanično valjda midcard titula koja nije ograničena na divizije po kilaži...
- Hangman
- ProHrvanje Urednik
- 3
Mislim da je neka neizrečena namjema bila da se prikazu ovi nizi hrvaci koji po tadasnjim standardima nisu imali dovoljno cm za maineventera, jer je vladao taj steretip i dalje da moras imati visocijeg lika u feudovima za world titulu, iako nikada mislim zvanicno nije postojao neki limit.
Ma Joe je 180 haha, pise tamo 188 al nema kakav, 180 max. Evo pored MJF a on je 178.
Mislim da je i Bobby drzao, al to je bila neka prica gdje on drzi sve titule.
Ma Joe je 180 haha, pise tamo 188 al nema kakav, 180 max. Evo pored MJF a on je 178.
Mislim da je i Bobby drzao, al to je bila neka prica gdje on drzi sve titule.
To je uglavnom cruiserweight titula, ali službenog ograničenja više nema, bilo je nekoliko teškaša u zadnjih par godina koji su se vrtili oko titule.
Ali njima baš treba obična mid card titula, PCO treba ostat bez DMC titule i nek ju ujedine s onom drugom koja je kao neslužbena .
A Moose bi trebao još malo držat titulu, ali vjerojatno će ić na feel good trenutak i dat titulu Austinu zbog situacije sa Beyom.
Ali njima baš treba obična mid card titula, PCO treba ostat bez DMC titule i nek ju ujedine s onom drugom koja je kao neslužbena .
A Moose bi trebao još malo držat titulu, ali vjerojatno će ić na feel good trenutak i dat titulu Austinu zbog situacije sa Beyom.
- Hangman
- ProHrvanje Urednik
- 3
A jesi li mogao ono vacantovati X Div titulu i aktivirati klauzulu za World title shot, ili sam to pomjesao sa necim drugim?
Znam da je bio onaj neki Impact trenutak kad Austin Aries osvaja world, a cini mi se da je bas tako nesta uradio sa X Div. Bas sam to skoro vidio, taj mec, publika eksplodirala na osvajanje.
Samo on debil se sjebao svojim ponasanjem, mogao je bas biti veliko ime, pogotovo sto je wrestling sve vise i vise gurao likove kao on (po in ringu)
Znam da je bio onaj neki Impact trenutak kad Austin Aries osvaja world, a cini mi se da je bas tako nesta uradio sa X Div. Bas sam to skoro vidio, taj mec, publika eksplodirala na osvajanje.
Samo on debil se sjebao svojim ponasanjem, mogao je bas biti veliko ime, pogotovo sto je wrestling sve vise i vise gurao likove kao on (po in ringu)
- AleksaVP
- Administrator
- 8
- Kontakt:
Da, postoji option C gde vacantaš titulu i imaš shot na World, mislim da i dalje to postoji.
- KOMANIA
- Rank 13
- 6
To MJF zbog kose pa ti se čini da su isti...
Šalu na stranu, preseravaju se i sa visinom i sa kilažom, evo npr. Nakamura ako ima 100 kila ja onda imam 150...
Imaš opciju C ako u tekućoj godini nije već iskorištena
- Hangman
- ProHrvanje Urednik
- 3
“Off Topic”
Dobro Naka ima visinu, samo je nako tjelesno prava ona azijatska gradja, mlitav ko da se ne izrazavam... mozda i ima stoja s cizmama