NXT

Rasprava o TV epizodama NXT-a

Razvojni program 2.0
KOMANIA
Rank 13
Rank 13
6
O meni: „Za druge se navija, Partizan se voli!“ – Duško Radović
Status: Offline

Re: NXT

Post Postao/la KOMANIA »

Počinju polako i kvalifikacijski mečevi za Iron Survivor Challenge mečeve na Deadline PPV-u i malo mi se vraća hajp jer nisam do sada gledao te NXT PPV-e, a deluje mi kao zanimljiv koncept.

slika
KOMANIA
Rank 13
Rank 13
6

Post Postao/la KOMANIA »

Nastavljaju se kvalifikacije za Iron Survivor Challenge mečeve na Deadline-u, a Chase i Holland imaju meč za Williamsovog izazivača takođe na Deadline-u, usput čekamo da vidimo u kom će pravcu muški NA šampion a u kom će ženski...

slika
KOMANIA
Rank 13
Rank 13
6

Post Postao/la KOMANIA »

Malo kasnim sa gledanjem NXT epizoda ali ova mi deluje vrlo primamljivo po mečevima...

slika
KOMANIA
Rank 13
Rank 13
6

Post Postao/la KOMANIA »

slika
~MandyRose~
Rank 13
Rank 13
8
O meni: (za sada jedini) Centralni Europljanin na forumu i veliki obožavatelj ženskog hrvanja

https://www.last.fm/user/iAvrilFan1

.

Post Postao/la ~MandyRose~ »

VRISAK na Erica Bišofa!! Ikona
Karmen Petrović | Jade Cargill | Wendy Choo | Tiffany Stratton
CHELSEA GREEN
Naomi | Bianca Belair | Piper Niven | Nikkita Lyons

slika

Austin Theory|LA Knight|CM Punk|Hook|Logan Paul
SwitchBlade
Rank 11
Rank 11
7

Post Postao/la SwitchBlade »

Autentičnost! Jaida će daleko dogurati kad stigne MR poziv.

slika
KOMANIA
Rank 13
Rank 13
6

Post Postao/la KOMANIA »

NXT Deadline 2024 - card:
► Prikaži “Spoiler”
slika
~MandyRose~
Rank 13
Rank 13
8
O meni: (za sada jedini) Centralni Europljanin na forumu i veliki obožavatelj ženskog hrvanja

https://www.last.fm/user/iAvrilFan1

.

Post Postao/la ~MandyRose~ »

Ajmo Jaida Parker!
Karmen Petrović | Jade Cargill | Wendy Choo | Tiffany Stratton
CHELSEA GREEN
Naomi | Bianca Belair | Piper Niven | Nikkita Lyons

slika

Austin Theory|LA Knight|CM Punk|Hook|Logan Paul
KOMANIA
Rank 13
Rank 13
6

Post Postao/la KOMANIA »

slika
KOMANIA
Rank 13
Rank 13
6

Post Postao/la KOMANIA »

slika
KOMANIA
Rank 13
Rank 13
6

Post Postao/la KOMANIA »

I ovo je taped epizoda
Spoiler
Lexis King osvaja Heritege Cup
slika
KOMANIA
Rank 13
Rank 13
6

Post Postao/la KOMANIA »

Sinoćna epizoda je isto bila taped sa dosta kratkim i slabim cardom i fokusom na NXT Year And Award a i naravno filler epizoda pred NXT epizodu New Year's Evil gde će se sledećeg utorka ženski i muški osvajači Iron Survivor Challengea boriti za titule.

Giulia gotovo sigurno uzima titulu od Roxanne koja titulu nije branila gotovo 3 meseci što mi se baš nije dopalo, a usput su je pinale i Stephanie i Zaria po jednom.

Oba stvarno treba da skine titulu sa Williamsa ali je još rano i nije trenutak za to, tako da će Thorpe koji je sasvim pravedno ubačen u meč dobro poslužiti da primi pin, Oba je zaštićen i može u feud s njim, Williams za to vreme može da brani titulu protiv Wes Leea koji je nekako po hijerarhiji spreman za izazivača već neko vreme, a onda Oba može da uzme titulu Williamsu na Stand & Deliveru uoči WM, to mi nekako deluje kao najbolji scenario.

slika
KOMANIA
Rank 13
Rank 13
6

Post Postao/la KOMANIA »

Evo i ko je pokupio koju nagradu:

-Roxanne sasvim zasluženo wrestlerka godine, drži titulu od Stand & Delivera, tek sada su usrali reign jer ne brani 3 meseca, a trebala je makar jednom.

Međutim to ne umanjuje da je ona najviše zaslužila ovu nagradu, Giulia, Stephanie i Zaria su tek sad skoro debitovale, one će sledeće godine biti u konkurenciji sigurno, a Roxanne već sad može na main roster kad izgubi titulu, dakle posle WM ide Draft verovatno, nema više poente da ostaje na NXT-u, jeste mlada ali sada je i main roster dobio širinu pa se može još čeličiti preko midcard titula za početak...

slika

-Oba Femi wrestler godine takođe bi se reklo zasluženo, držao midcard pojas i probio rekord s njim, s druge strane Williams ga ispušio :lol: , Oba ga stvarno šije na svim poljima, Williams samo ima dobru prezentaciju ovako (izgled, song, aura zvezde) ali je baš zelen za Obu, ne vidim da Williams baš može da bude budućnost kompanije na main rosteru...

Nego da se vratim na Obu, ne treba žuriti s njim, bile su neke spekulacije da će skoro na main roster, po meni nikako bar još godinu dana, treba da uzme titulu Williamsu i da bude lice NXT-a tokom '25 godine...

slika

-Fraxiom tag team godine bez konkurencije realno, pružali su konstantno dobre mečeve, bili mi smor u početku jer karekterno su tanki, mada i tu su napredovali, mislim na Frazera pre svega, idu u pravcu raspada verovatno će Frazer turnati, neko im treba skinuti titule, a oni će gotovo sigurno kao pojedinci biti važni igrači muške NXT scene i verovatno će ih usmeriti kao titulama, pre ka NA nego NXT, ali dobro, nikako na main roster, posebno ako ih rastavljaju, kao tim bi bili osveženje tamo ali teško će opstati...

slika

-Hendryev NXT debi momenat godine? Slažem se, u mojim očima lik je neviđena zvezda, za sam vrh TNA i NXT scene, kad potpiše za WWE i ode na main kontam da će plafon biti niži ali top midcarder bez problema.

Ovo je negde kategorija gde takav debi, ili nečije osvajanje titule uzima nagradu, ali sve je sitnica u poređenju s ovim čovekom...

slika

-Što se tiče meča godine, od onoga što sam ja pratio a počeo sam negde od Pageovog debija (njega moram da ishvalim jer me njegov debi i privukao da se posle mnogo dugog perioda vratim aktivnom praćenju NXT-a) i Battleground PLE-a, za mene je ženski Iron Survivor Challenge meč godine, ovaj meč nisam gledao, ali ne sumnjam da su ova tri velika momka razvalila u ringu, Briggs se verovatno najviše šlepao uz ovu dvojicu :mrgreen: ali da ne pričam napamet, mogo bi potražiti ovo ko još nešto sa tog PLE-a...

slika

-I upravo je Stand & Deliver PLE/TV special godine, kao što rekoh nisam ga pogledao, od onoga što jesam to mi je definitivno Deadline, ali ovo je u neku ruku NXT WM, ne samo što ide kad i WM već se na neki način trude da izgleda najjače a i ove godine očekujem tu jake mečeve.

Ako se pogleda card to jeste izgledalo jako na papiru, uz pomenuti triple threat za NA titulu koji je pobrao nagradu za meč godine, Carmelo i Williams su tu završili svoj feud main eventom i cementiranjem Williamsa kao novo lice NXT-a (ubrzo i skida pojas Dragunovu), Dragunov je branio titulu protiv D'Angela, Roxanne uzela titulu Lyri, Breakker i Corbin (uz napomenu da je Corbinu baš legao taj NXT run i da je u timu s Breakkerom izgledao dobro, bar iz nekih sitnih delova koje sam video) odbranili protiv Fraxioma...

I onda jeste NXT doživeo veliki udarac na Draftu, posebno u muškoj diviziji, od žena jeste otišla Lyra ali sa ovim top dolascima sada divizija je preporođena, dok je muška izgubila top imena poput Dragunova, Breakkera i Carmela, otišli im tada i Dijak i Corbin, i dosta toga su počeli da grade od nule na leđima dosta zelenog Williamsa...

slika
slika
KOMANIA
Rank 13
Rank 13
6

Post Postao/la KOMANIA »

Plus Rock... :o

Večeras jača epizoda NXT-a od nekih PLE-ova koje imaju, Giulia verovatno uzima titulu i tako na svim prvim epizodama u Novoj godini dobijamo nove glavne šampionke...

Williams brani verovatno, Thorpe komotno može da bude pinan, a Oba treba da uzme kasnije Williamsu u 1 na 1 meču...

Nadam se da Dempsey ne vraća odmah Heritege Cup neka ga sada podižu ka NA tituli, neće valjda s njim isto overpush oko Heritege Cupa ko sa Darom, a i Lexis je zaslužio dobar reign...

Takođe se nadam da Stephanie ne uzima ovaj meč i ne daj Bože žensku NA titulu da uzme kasnije pa da zatvore tu scenu, Steph je već spremna za glavnu i nadam se Giulia-Steph za titulu na Stand & Deliveru, ovde ne mora da bude pinana logično, pretpostavljam da Cora prima pin a Lola Vice ima momentum i neka iskoriste to nek uzme ovde i posle titulu od Fallon, usput ovaj 6 women tag team meč isto može da postavi još jednu izazivačicu za NA titulu...

slika
KOMANIA
Rank 13
Rank 13
6

Post Postao/la KOMANIA »

slika
Odgovori