Razmišljam treba li otvarat zasebnu temu za Turning Point jer je to glorificirani house show u suradnji s Wrestle Cadeom, tj WC je radio je produkciju i baš se vidi, vizualno je jadno, što opet pokazuje koliko je TNA napredovao u tom pogledu.
Navodno su Grace i Masha imale sjajan meč, ostalo više manje solidno
Impact
Tjedni show
- KOMANIA
- Rank 13
- 6
- O meni: „Za druge se navija, Partizan se voli!“ – Duško Radović
- Status: Offline
Re: Impact
Nisam još pogledao, spojlao sam rezultate ali hajp mi nije nešto jer mi je od Slammiversarya najslabiji card ovde, ali shvatam da samo dve nedelje nakon ovog ide Final Resolution pa očekujem da je to razlog.
Dakle Turning Point će mi biti 5. pogledani show, svakako su mi divno osveženje u wrestlingu i alternativa WWE-u pa mi malo razbiju monotonost, jer WWE ima mnogo sadržaja, mada i tu mi je NXT malo osveženje...
Verovatno me Masha-Jordynne najviše zanima, meč sa BFG-a mi je bio baš dobar, verovatno najbolji ženski koji sam pogledao ove godine.
Dakle Turning Point će mi biti 5. pogledani show, svakako su mi divno osveženje u wrestlingu i alternativa WWE-u pa mi malo razbiju monotonost, jer WWE ima mnogo sadržaja, mada i tu mi je NXT malo osveženje...
Verovatno me Masha-Jordynne najviše zanima, meč sa BFG-a mi je bio baš dobar, verovatno najbolji ženski koji sam pogledao ove godine.
Meni nije baš sjeo njihov meč s ovogodišnjeg BFG-a (činilo mi se da su samo ispucavale velike poteze i tjt, falilo mi je više psihologije tu) jer su mi njihovi mečevi iz 2022. bili daleko bolji (pogotovo meč s BFG-a i imale su jedan odličan Last Knockout Standing meč), tad se činilo da će pogurat Mashu i onda izgubi sve važnije mečeve i dvije godine kasnije dobila je priliku da nosi diviziju.
Grace bi mogla otić u prvom ili drugom mjesecu, a divizija je i dalje tanka, Mashi će trebat netko tko joj može parirat.
Grace bi mogla otić u prvom ili drugom mjesecu, a divizija je i dalje tanka, Mashi će trebat netko tko joj može parirat.
- KOMANIA
- Rank 13
- 6
- O meni: „Za druge se navija, Partizan se voli!“ – Duško Radović
- Status: Offline
Ma da, rupa u ženskoj diviziji je baš primetna, oko tag team titula mi je posebno žešći smor tu.