LGBT

Lesbian Gay Bisexual Transsexual

Nasumični razgovori
~MandyRose~
Rank 13
Rank 13
8
O meni: (za sada jedini) Centralni Europljanin na forumu i veliki obožavatelj ženskog hrvanja

https://www.last.fm/user/iAvrilFan1

.
Status: Offline

Re: LGBT

Post Postao/la ~MandyRose~ »

Karmen Petrović | Jade Cargill | Wendy Choo | Tiffany Stratton
CHELSEA GREEN
Naomi | Bianca Belair | Piper Niven | Nikkita Lyons

slika

Austin Theory|LA Knight|CM Punk|Hook|Logan Paul
Sherpa
Administrator
Administrator
8
O meni: Urednik ProHrvanja i 227gaminga
Kontakt:

Post Postao/la Sherpa »

A eto, ona je izašla ko gay, tko god ona bila, dok su njeni demokrati u new yorku ubijali vjevericu.
slika
Rio146
ProHrvanje Urednik
ProHrvanje Urednik
8

Post Postao/la Rio146 »

Roditelje u zatvor!!!!!

Yes Sir!
slika
Sherpa
Administrator
Administrator
8
Kontakt:

Post Postao/la Sherpa »

Jedan validan argument zbog kojih bi oni trebali u zatvor?

Jel živi nesretnim životom? Jel zlostavljan? Što o tome znaš?
slika
Rio146
ProHrvanje Urednik
ProHrvanje Urednik
8

Post Postao/la Rio146 »

Psihičko zlostavljanje u najmanju ruku.
Yes Sir!
slika
FinalBesir
Rank 5
Rank 5

Post Postao/la FinalBesir »

Sherpa je napisao/la: 10 stu 2024, 16:50 Jedan validan argument zbog kojih bi oni trebali u zatvor?

Jel živi nesretnim životom? Jel zlostavljan? Što o tome znaš?
Znaci tebi nije okej da dijete ide od ranih godina u crkvu, ili dzamiju, ali ti je ovo okej?
Aleksa odblokiraj Nenada na Instagramu.
Sherpa
Administrator
Administrator
8
Kontakt:

Post Postao/la Sherpa »

Rio146 je napisao/la: 10 stu 2024, 16:51 Psihičko zlostavljanje u najmanju ruku.
Ne, samo tvoja lgbt-fobija, ništa više. Nemaš ni jedan jedini dokaz da to djete nije sretno i zadovoljno. Samo je drugačije.
FinalBesir je napisao/la: 10 stu 2024, 16:52 Znaci tebi nije okej da dijete ide od ranih godina u crkvu, ili dzamiju, ali ti je ovo okej?
A vama je ok da ide u crkvu, a al vam nije ok ovo? Ok vam je da popovi diraju djecu, al eto, kada su djeca drugačija onda kamenjem po njima. U slučaju tvoje religije i doslovno
slika
FinalBesir
Rank 5
Rank 5

Jeste mi ok da ide u crkvu.
Nije mi ok da djecu bilo ko zlostavlja

Educiraj se malo o bilo kojoj religiji prije nego sto pocnes pricati neke stvari, a ne da procitas 5 clanaka sa interneta i mislis da si zavrsio neke teoloske nauke.
Rio146
ProHrvanje Urednik
ProHrvanje Urednik
8

Post Postao/la Rio146 »

Sherpa je napisao/la: 10 stu 2024, 16:56Ne, samo tvoja lgbt-fobija, ništa više.
Nazovi to kako god hoćeš, svejedno mi je, ali nije mi svejedno da se nekome od malena ispire mozak.
Sherpa je napisao/la: 10 stu 2024, 16:56Nemaš ni jedan jedini dokaz da to djete nije sretno i zadovoljno. Samo je drugačije.
Kad ni ne zna za bolje, kad ga od malena truju glupostima.
Yes Sir!
slika
Sherpa
Administrator
Administrator
8
Kontakt:

Post Postao/la Sherpa »

Ovo je obojci zadnja opomena za bilo kakve LGBT uvrede

Idući put letite na hlađenje
slika
FinalBesir
Rank 5
Rank 5

OK je da ti vrijedjas u temi Religija prije par godina (znas sta si pisao), a ako se da kritika i kaze da nase misljenje je da to nije Ok, onda smo mi homofobi i letimo sa foruma?

Sve pet, zato i nije forum aktivan.
Sherpa
Administrator
Administrator
8
Kontakt:

Post Postao/la Sherpa »

Rio146 je napisao/la: 10 stu 2024, 17:03 ali nije mi svejedno da se nekome od malena ispire mozak.
Al ti je crkva ok? Kako ćeš definirati što je ispiranje mozga a što nije?
Sherpa je napisao/la: 10 stu 2024, 16:56Nemaš ni jedan jedini dokaz da to djete nije sretno i zadovoljno. Samo je drugačije.
Kad ni ne zna za bolje, kad ga od malena truju glupostima.
[/quote]
Definiraj gluposti? Klincu se to svidjelo i možda bi mu se svidjelo i kasnije. Kako znaš da ga se je trovalo, možda jer sam stavio na taj program, pretpostavljaš da su ga roditelji šopali time, a nemaš niti jednu jedinu osnovu za to. Daj dokaze pa onda optužuj
slika
Rio146
ProHrvanje Urednik
ProHrvanje Urednik
8

Post Postao/la Rio146 »

Sherpa je napisao/la: 10 stu 2024, 17:10Al ti je crkva ok? Kako ćeš definirati što je ispiranje mozga a što nije?
Ništa šta je radikalno nije u redu. Nemam ništa da sjednu sa djetetom i kažu: "Vidi, postoje drugačiji ljudi koji vole isti spol. I koji se bore za neka svoja prava." No nije mi u redu kada ga totalno ovako "usmjeravaju" samo kako bi liječili neke svoje komplekse. Da ti sin/kćerka izađe ovako pred tebe, tebi bi bilo u redu? Nebi mu/joj rekao, okej ajmo sada normalno porazgovarati.
Sherpa je napisao/la: 10 stu 2024, 17:10Definiraj gluposti? Klincu se to svidjelo i možda bi mu se svidjelo i kasnije. Kako znaš da ga se je trovalo, možda jer sam stavio na taj program, pretpostavljaš da su ga roditelji šopali time, a nemaš niti jednu jedinu osnovu za to. Daj dokaze pa onda optužuj
Možda mu se svidjelo, ali to ne znači da dijete zna samo razlučivati šta je dobro od lošega. Zato djeca i idu u školu, da pokraj nekog osnovnog znanja nauče i neke osnove ponašanja. Ja sam sa 5 godina htio biti kauboj naprimjer, i šta sad bi meni roditelji trebali kupiti konja? Ne, sjeli bi i porazgovarali bi samnom. Zašto imamo neki limit kad si maloljetan a kad punoljetan? Kad navršiš neke godine, onda si dovoljno odrastao da radiš šta hoćeš. Zašto klinci od 10 godina nemaju pravo na izbor predsjednika ili vlade?
Sherpa je napisao/la: 10 stu 2024, 17:06 Ovo je obojci zadnja opomena za bilo kakve LGBT uvrede

Idući put letite na hlađenje
Molim te citiraj gdje sam ja to nekoga uvijedio. Hvala!
Yes Sir!
slika
Sherpa
Administrator
Administrator
8
Kontakt:

Post Postao/la Sherpa »

A što bi bilo da su ti kupili konja? Da su ti dozvolili da budeš to? Jel bi onda to bio njihov loš potez, jer ih onda treba zatvoriti, oduzeti im djete?

I točno, nemaju pravo sudjelovati u izbvorima zbog njihovih kognitivnih spoosbnosti? No jel imaju pravo trenirati nogomet? Jel imaju pravo baviti se plivanjem? Jel imaju pravo voziti bicikl? Zašto onda ne bi imali pravo oblačiti se ko cure ako im to pruža zadovoljstvo? Nisu svi klinci isti. Ovdje čak ne govorimo o ludsotima za koje ne bi smjeli odlučivati - ala promjena spola. Klinac se u to zaljubio gledajući to i po ovom videu izgleda da uživa u tome. Ako u kasnijoj dobi odluči da to nije on, prestat će biti to. A ako ne prestane, guess what - drag je.
slika
Rio146
ProHrvanje Urednik
ProHrvanje Urednik
8

Post Postao/la Rio146 »

Sherpa je napisao/la: 10 stu 2024, 17:25 A što bi bilo da su ti kupili konja? Da su ti dozvolili da budeš to? Jel bi onda to bio njihov loš potez, jer ih onda treba zatvoriti, oduzeti im djete?

I točno, nemaju pravo sudjelovati u izbvorima zbog njihovih kognitivnih spoosbnosti? No jel imaju pravo trenirati nogomet? Jel imaju pravo baviti se plivanjem? Jel imaju pravo voziti bicikl? Zašto onda ne bi imali pravo oblačiti se ko cure ako im to pruža zadovoljstvo? Nisu svi klinci isti. Ovdje čak ne govorimo o ludsotima za koje ne bi smjeli odlučivati - ala promjena spola. Klinac se u to zaljubio gledajući to i po ovom videu izgleda da uživa u tome. Ako u kasnijoj dobi odluči da to nije on, prestat će biti to. A ako ne prestane, guess what - drag je.
Postoje stvari koje su moralno ispravne od onih koji nisu Vedrane. Svakoj individui ta linija je povučena drugačije. Čak nemam ništa protiv gay ljudi koliko ti misliš da imam, ali imam protiv propagande. Imam itekako protiv propagande.

Sve polazi od kuće. Naravno da nisu svi ljudi isti, ali ne možeš reći da roditelji nemaju utjecaj na djecu. Kasnije društvo. Biti ne prihvaćen od nekoga je zajebana stvar i onda sve radiš kako bi te prihvatili. Možda je djetetu to fora ekstremno oblačenje i šminkanje, ali od kud mu ideja da se tako oblači i šminka? Neko ga je morao naučiti i pokazati mu.
Yes Sir!
slika
Odgovori