Bound for Glory 2024
Re: Bound for Glory 2024
Nemeth vs Hendry je zvučniji meč nego Nemeth vs Kaz i Hendry sad gori, ali ne vidim kako taj meč može imat ikakvog heata, čisti face vs face meč, a Nemeth nije ni pretjerano zanimljiv kao face prvak.
Mogu ovo iskoristit da Kaz ili Alexander nastave feud s Hendryem ako dobije Nemetha i onda bi Hendryev reign trebao biti kratak i ko god mu skine titulu ima instant heat.
A PCO priče su tako jebeno predvidljive i generične zadnjih par godina i svaka završi tom stipulacijom gdje PCO izlazi kao pobjednik, doslovno je svaka priča ista, samo drugačiji protivnici. Cardona ni nema neki momentum jer ga PCO ionako razbije svaki tjedan i već mu se osvetio u tag meču na Victory Roadu, imaju ovaj gimmick meč čisto da ga imaju
Mogu ovo iskoristit da Kaz ili Alexander nastave feud s Hendryem ako dobije Nemetha i onda bi Hendryev reign trebao biti kratak i ko god mu skine titulu ima instant heat.
A PCO priče su tako jebeno predvidljive i generične zadnjih par godina i svaka završi tom stipulacijom gdje PCO izlazi kao pobjednik, doslovno je svaka priča ista, samo drugačiji protivnici. Cardona ni nema neki momentum jer ga PCO ionako razbije svaki tjedan i već mu se osvetio u tag meču na Victory Roadu, imaju ovaj gimmick meč čisto da ga imaju
- ~MandyRose~
- Rank 13
- 7
- O meni: (za sada jedini) Centralni Europljanin na forumu i veliki obožavatelj ženskog hrvanja
https://www.last.fm/user/iAvrilFan1
. - Status: Offline
Nadam se da će The Beautiful People ući u Hall of Fame ove godine
Karmen Petrović | Jade Cargill | Wendy Choo | Tiffany Stratton
CHELSEA GREEN
Naomi | Bianca Belair | Piper Niven | Nikkita Lyons
Austin Theory|LA Knight|CM Punk|Hook|Logan Paul
CHELSEA GREEN
Nadam se da će ubacit Stylesa ove godine jer bi lako mogli dogovorit i da dođe na show
- KOMANIA
- Rank 13
- 6
- O meni: „Za druge se navija, Partizan se voli!“ – Duško Radović
- Status: Offline
- KOMANIA
- Rank 13
- 6
- O meni: „Za druge se navija, Partizan se voli!“ – Duško Radović
Meni se ne sviđa da Hendry uzme titulu faceu, bolji efekat bi bio kad bi je uzeo Kazarianu ili Alexanderu (pre ovom prvom) koji je prethodno uzeo titulu Nemethu, kasnije Hendry izgubi od Alexandera i on bi bio dobar spoj i zvučnije mi je Alexander-Styles od Kazarian-Stylesa na Slammiversaryu '25...crocop97 je napisao/la: ↑27 ruj 2024, 12:06 Nemeth vs Hendry je zvučniji meč nego Nemeth vs Kaz i Hendry sad gori, ali ne vidim kako taj meč može imat ikakvog heata, čisti face vs face meč, a Nemeth nije ni pretjerano zanimljiv kao face prvak.
Sad jeste da idem previše daleko, ali Styles bi podigao nekog novog verovatno, nzm kog tačno, za godinu dana bi svašta moglo da se izmeni, ali meni je Ace Austin baš dobar lik za tako nešto, čak me podseća fizički i malo liči na Stylesa iz mlađih dana.
Vidim da je već osvajao 3x X Division titulu i 3x tag team titule, tako da main event push i titula u budućnosti deluju kao izgledna opcija.
Znači li to da Cardoni ne daješ šanse da uzima ovde?
Tek 2 meča najavljena...
- AleksaVP
- Administrator
- 7
- Kontakt:
t=ZQH1Nr_TPUjaBBmaYpnBBg&s=19
Nije isključeno da Nemeth odradi heel turn i zadrži titulu zbog uplitanja JBL-a, takvo nešto bi čak bilo poželjno da njegov reign malo dobije života. Nakon tog ga može Hendry dobit i nek onda Kaz skine Hendryu.
A Masha tu mora dobit, sve drugo će bit suludo.
A Masha tu mora dobit, sve drugo će bit suludo.
Vidim da je dio publike dosta razočaran što Hendry nije uzeo titulu, Kaz je bio sudac i očekivano je ispalo overbukirano i JBL je očistio put za Nemetha (čak je udario i njegovog brata), vjerojatno će ić na puni heel turn Nemetha.
Hendry mora skinut titulu s heela,a za to ima vremena, možda i uđe u Royal Rumble s TNA titulom. Za sljedeći veći ppv su unajmili dvoranu kapaciteta oko 7 tusuća (polovicom prvog mjeseca 2025.) , nek uzme tu.
Hendry mora skinut titulu s heela,a za to ima vremena, možda i uđe u Royal Rumble s TNA titulom. Za sljedeći veći ppv su unajmili dvoranu kapaciteta oko 7 tusuća (polovicom prvog mjeseca 2025.) , nek uzme tu.
Ne zna se dokad mu traje ugovor, ali navodno će zać duboko u 2025.
Grace vjerojatno odlazi krajem prvog mjeseca, tu je izgubila od Mashe, to je vjerojatno to za nju tu
- Hangman
- ProHrvanje Urednik
- 3
X kaze da je TLC mec bio mess. Navodno su otisli off air jer je islo preko limita live stream feeda.
- ~MandyRose~
- Rank 13
- 7
- O meni: (za sada jedini) Centralni Europljanin na forumu i veliki obožavatelj ženskog hrvanja
https://www.last.fm/user/iAvrilFan1
. - Status: Offline
Rosemary turnala heel nad Wendy Choo, očekujem osvetu od Wendy!
Karmen Petrović | Jade Cargill | Wendy Choo | Tiffany Stratton
CHELSEA GREEN
CHELSEA GREEN