Tenis
Prebacivanje loptice preko mreže
- Dynamite 7
- Rank 13
- 4
- O meni: Ruben mi AMORim.
- Status: Offline
Re: Tenis
Svi odoše ...
"Mene ovdje nitko ne pita
što ja krijem ispod osmijeha
oko mene svi me vole
jer sam uvijek dobre volje
za drugo me nitko ne pita"
oko mene svi me vole
- The A-Lister (B.L.)
- Rank 13
- 4
- Dynamite 7
- Rank 13
- 4
- O meni: Ruben mi AMORim.
Nesportski potez.The A-Lister (B.L.) je napisao/la: ↑20 lis 2024, 12:57 kakav shithousery
https://www.index.hr/mobile/sport/clana ... tid=581720
"Mene ovdje nitko ne pita
oko mene svi me vole
oko mene svi me vole
- The A-Lister (B.L.)
- Rank 13
- 4
Bio je to pametan potez. Upoznaje se s novim trenerom, potrebni su mu mečevi. Odlaskom u Australiju bi imao ogromne troškove, a pitanje je da li bi prošao kroz kvalifikacije.
Sa druge strane će kroz čelendžere moći da uzima bodove i podiže samopouzdanje i nivo igre. Pa kada kao top 100. igrač bude imao direktan plasman na GS, onda će biti druga priča.
Olga Danilović je prošle godine uradila nešto slično sa tim malim turnirima i došlo je do napretka.
Sa druge strane će kroz čelendžere moći da uzima bodove i podiže samopouzdanje i nivo igre. Pa kada kao top 100. igrač bude imao direktan plasman na GS, onda će biti druga priča.
Olga Danilović je prošle godine uradila nešto slično sa tim malim turnirima i došlo je do napretka.
Još uvek je rano da je nazovemo naslednicom Ane Ivanović. To je moglo da se kaže i kada je sa manje od 18. godina uzela prvu WTA titulu, onda nestala.
Ono što je definitivno, ona igra top 10. tenis. Sada je pitanje da li može da ima kontinuitet. Meni bi za sada bio ogroman uspeh da ona bude u 32. gde bi bila nosioc. Ovo je ogroman uspeh za nju, ima potencijala i za velike titule, ali još uvek ne znamo kakva će biti.
Ono što je definitivno, ona igra top 10. tenis. Sada je pitanje da li može da ima kontinuitet. Meni bi za sada bio ogroman uspeh da ona bude u 32. gde bi bila nosioc. Ovo je ogroman uspeh za nju, ima potencijala i za velike titule, ali još uvek ne znamo kakva će biti.
- AleksaVP
- Administrator
- 8
- Kontakt:
- Status: Online
Dobro jeste, za početak da bude top 10 i ja sam zadovoljan. Ali za nešto više bi morala već da radi malo jače rezultate jer nije više ni mlada toliko. Ovde je već naredjala dobre teniserke a poslednja je finalista US Opena i još je u top 10 tako da mora da nastavi jako da radi i da pravi skalpove. Mislim da je poraz od Danimal od prošle godine naterao da radi još jače i vide se rezultati.