Treba se saseći odmah u korenu, ne treba se dozvoljavati sve i svašta jer će kasnije ispasti haos, tako da tako stoje stvari.
Slazem se da se ne treba svasta dozvoljavat.
Ali jel bilo nekih vjerskih/nacionalistickih uvreda?
Radi cega se branilo bilo kome da pise?
Sto se tice administracije, vidio sam da je bilo i oko toga polemike neke. Ako je neka konkretna kritika admini to trebaju prihvatit kako treba. Imam osjecaj da mnogi ne smiju da kritikuju administraciju jer se "plase" hladjenja. Ako admini mogu pisati sta zele zasto ne mogu svi ostali clanovi?
Zadnja izmjena: FinalBesir, dana/u 10 lis 2024, 07:44, ukupno mijenjano 1 put.
There was no other way! The world had to be fixed! A purpose given to me! Only I could do it. Who else could have done it, and come this far? Would they have kept going? The only one who can create a new world is me.
Može se kritikovati do neke granice, bilo je prelaženja preko tako da to je to. Mandy je zaslužio sve ovo tako da molim vas pomirite se sa tom odlukom kako bi išli dalje ako možete.
Što se tiče ovoga, ja stvarno nisam primetio da je na ovom forumu bilo kome bilo zabranjeno da kritikuje AEW, WWE ili bilo koju drugu kompaniju. Mendi međutim ne kritikuje, nego namerno provocira. Daj samo uđite u njegove AEW postove zadnjih mesec-dva i biće sve jasno. Čak ni protiv trolovanja nisam dok je duhovito i sa merom. Mendijeva trolovanja su međutim neukusna i sa ciljem izazivanja provokacije.
Niti su moji postovi trollanja niti provokacija, to što netko namjerno želi tako gledati kako bi me cenzurirali jer imaju povređene osjećaje u vezi drugih bilijunaša iz Amerike nije moja stvar
Po meni uprava griješi što se za svaki ban opravdava forumašima. Ako netko ometa raspravu, sankcioniraj ga kako si mislio i šuti, što ti imaš o tome pisati na temi i raspravljati se s filozofima? Ako netko ima neku kritiku na upravu, neka napiše ovdje i debatirajte.