CM Punk
- SwitchBlade
- Rank 11
- 6
- Status: Offline
- The A-Lister
- Rank 13
- 3
- O meni: Osnivač ŠAS-a
Re: CM Punk
Kolke su šanse da se vrati?
Vraćali su i ljude s kojima su imali gore odnose, svi problemi se zakopaju za dovoljno para tako da me neće iznenadit ako se pojavi u WWE-u bar za jedan kraći run dok je još vruć.
Navodno postoji i mala šansa da se pojavi u Impactu, dolazio je u backstage kad su bili u Chicagu ranije ove godine i u dobrim je odnosima s ljudima iz Anthema, ali ne znam koliko bi on sad uopće bio od koristi što se tiče gledanosti, bar ne dugoročno. Njegov povratak ne bi toliko odjeknuo da se pojavio u Impactu, a ne u AEW-u jer ljudi nisu htjeli nazad samo Punka nego su ga htjeli i u kompaniji koja se približila WWE-u, Impact je tad bio sitna riba, a sad je u tek malo boljem položaju. I čak da dugoročno donese nekoliko stotina tisuća gledatelja, njegova jezičina im se može obit o glavu i narušit dobre odnose sa svim ostalim kompanijama. A ne vjerujem ni da će Anthem pljunit te pare, ili WWE ili ništa.
Navodno postoji i mala šansa da se pojavi u Impactu, dolazio je u backstage kad su bili u Chicagu ranije ove godine i u dobrim je odnosima s ljudima iz Anthema, ali ne znam koliko bi on sad uopće bio od koristi što se tiče gledanosti, bar ne dugoročno. Njegov povratak ne bi toliko odjeknuo da se pojavio u Impactu, a ne u AEW-u jer ljudi nisu htjeli nazad samo Punka nego su ga htjeli i u kompaniji koja se približila WWE-u, Impact je tad bio sitna riba, a sad je u tek malo boljem položaju. I čak da dugoročno donese nekoliko stotina tisuća gledatelja, njegova jezičina im se može obit o glavu i narušit dobre odnose sa svim ostalim kompanijama. A ne vjerujem ni da će Anthem pljunit te pare, ili WWE ili ništa.

- SwitchBlade
- Rank 11
- 6
- Hangman98
- ProHrvanje Urednik
- 1
edit: al njegov smijeh

Zadnja izmjena: Hangman98, dana/u 18 ruj 2023, 19:54, ukupno mijenjano 1 put.

- Dynamite 7
- Rank 13
- 3
- O meni: Ruthless D7
Boom čovjek
Najveći fan Tribal Chiefa na forumu (i šire)
Lakaka fanboy
Član mjeseca: Decembar 2020, April 2021
Bivši voditelj sportske kladionice.
Član ŠAS, Boys i BWO. - Status: Offline
Koliko god da je dobar ja ga ne želim nazad u WWE-u.
"THERE IS NO ONE LEFT"
WISE MAN!
"Yes my Tribal Chief?"
"THERE IS NO ONE LEFT"
"No one, no one"
"I told them over a 2 years ago"
"That im here to wreck everyone"
"And than i leaving."
WISE MAN!
"Yes my Tribal Chief?"
"THERE IS NO ONE LEFT"
"No one, no one"