Impact

Tjedni show

Nekadašnji TNA, a današnja podružnica Anthema.
Sherpa
Administrator
Administrator
6
O meni: Urednik ProHrvanja i 227gaminga
Kontakt:
Status: Offline

Re: Impact

Post Postao/la Sherpa »

crocop97 je napisao/la: 29 kol 2023, 10:36 I još jednom, ovo je kompanija koja je nakon korone bila na samrti
Je, no čak i tada su platili sve svojim hrvačima, nisu davali otkaze kao neka druga kompanija.

impact zaslužuje puno više poštovanja od wrestling fanova. puno puno više
slika
Maki
Rank 13
Rank 13
4

Post Postao/la Maki »

Sherpa je napisao/la: 29 kol 2023, 11:51impact zaslužuje puno više poštovanja od wrestling fanova. puno puno više
I da i ne. LOLTNA je bio meme sa razlogom. Vjerujem da su se odmakli od tog perioda ali loš glas dugo bije.
slika
crocop97
Rank 11
Rank 11
6

Post Postao/la crocop97 »

Ma ovo sad je na neki način nova kompanija koja se nastavlja na tradiciju TNA-a, zato su i napravili promjenu brenda. A ljudi će uvijek nać izgovor da seru, sad i kad se opet dotjera produkcija bit će ljudi koji će kmečat da im fali 6 sided ring i da to nije "onaj dobri stari TNA", a dio ljudi će i dalje gurat loltna meme, a ni ne gledaju.
slika
crocop97
Rank 11
Rank 11
6

Impact 1000:

America’s Most Wanted is set to reunite at the Impact 1000 taping. Impact announced on Friday that Chris Harris & James Storm will be appearing at the taping of their 1,000th episode on September 9th in White Plains, New York as you can see below.

Harris last appeared on Impact TV at Slammiversary 2022. Before that, he made an Impact return in March of 2021 to show some support for Storm at the latter’s 1,000th match in the company.

The updated card for the taping is:

* IMPACT World Championship Match: Alex Shelley (c) vs. Trey Miguel
* Ultimate X Match: Competitors TBA
* Feast or Fired Match: Competitors TBA
* Team 3D vs. TBA
* Frankie Kazarian & Traci Brooks vs. Eddie Edwards & Alisha Edwards
* Trinity, Jordynne Grace, Gail Kim, Awesome Kong, & TBA vs. Angelina Love, Deonna Purrazzo, Savannah Evans, Gisele Shaw, & TBA
* Jake Something vs. Dirty Dango
* Appearance by America’s Most Wanted
slika
Sherpa
Administrator
Administrator
6
Kontakt:

Post Postao/la Sherpa »

da sam ja aew pitao bi ih dal žele nekoga za tu epizodu. samoa joe, danielsa. ili ako ništa da snime neki promo za ljubilej.
slika
crocop97
Rank 11
Rank 11
6

Možda i bude nešto, ipak su Joe i Daniels uz Stylesa bili temelji TNA-a, a daleko je vjerojatnije da se oni mogu pojavit nego Styles.

A ni Sting ne bi bio loš izbor, naprotiv
slika
Sherpa
Administrator
Administrator
6
Kontakt:

Post Postao/la Sherpa »

Više govorim u tome da bih ja bio taj koji bi prvi pitao 'hej, hoćete, bit će dostupni ako želite'
slika
crocop97
Rank 11
Rank 11
6

To bi bila lijepa gesta, možda i dogovaraju nešto, vidjet ćemo tijekom sljedećeg tjedna

A bilo bi sjajno kad bi James Storm ostao odradit još jedan run u Impactu, nije još za bacit u ringu i odličan je promo
slika
crocop97
Rank 11
Rank 11
6

Odlična 1000. epizoda, dobar spoj nostalgije i aktualnih priča i sve je puno bolje posloženo nego raniji jugonostalgičarski eventi gdje su gurali penziće u prvi plan i to one koji ni nisu bili pretjerano bitni, ali eto, bili su dostupni.

Uvodni segment s Knockout divizijom je bio dosta dugačak, ali jako zabavan i vidi se koliko im znači ženska divizija. Josh i Shelley vjerojatno idu na BFG i Shelley napokon otključava mračniju stranu, njihov meč s prošlogodišnji meč mi je bio u top 3 meča 2022. i ovaj bi mogao bit još jači.

Feast or Fired je bio jako jako zabavan, ali bit će mi žao ako Uemura bude taj koji dobija otkaz ako mora nazad u Japan jer je u odličnom tag timu s Hendryem i tek sad su zapravo počeli radit nešto s njim. Druga opcija koja je vrlo moguća je da će Crazy Steve dobit otkaz u kayfabeu.

Šteta što je Lio Rush ostao bez X Division titule, ali Sabin je zaokružio Impact karijeru desetim reignom i ima smisla s te strane. Primijetio sam i da Shelley nije izašao proslaviti sa Sabinom, poznavajući Impact, ovo bi moglo bit važno.
slika
SwitchBlade
Rank 11
Rank 11
6

Post Postao/la SwitchBlade »

1000 epizoda je živi dokaz da je Impact doista neuništiv. Kapa dolje.
slika
crocop97
Rank 11
Rank 11
6

A predviđali su im maksimalno par mjeseci života kad je pokremut NWA TNA, preživjeli su financijsku katastrofu Hogan ere, otkazivanje na Spikeu, gubitak ključnih zvijezda i pandemiju gdje su izgubili dobar dio tehničara i producenata.

Mislim da ljudi uzimaju Impact zdravo za gotovo, zaboravlja se da su kao TNA dugo vremena bili jedina ozbiljna alternativa WWE-u, da su udarili temelj za ozbiljniji pristup ženama u wrestlingu, izgradili neke od najvećih zvijezda današnjice i da su jedna od rijetkih aktivnih kompanija s preko 20 godina tradicije.

Pratim ih uz prekide dvanaestak godina i drago mi je da sam im dao drugu šansu, rekao bih da im je program sad bolji nego ikad jer nema više meme Russovog bookinga i rade odličan balans in ring akcije i kontinuiranih priča, a mogli bi se zacementirat kao legitimna kompanija broj 3 u SAD-u kad dorade produkciju i to je ogromna stvar za kompaniju koja se skoro ugasila tijekom pandemije.
slika
SwitchBlade
Rank 11
Rank 11
6

Post Postao/la SwitchBlade »

crocop97 je napisao/la: 17 ruj 2023, 21:02 Mislim da ljudi uzimaju Impact zdravo za gotovo, zaboravlja se da su kao TNA dugo vremena bili jedina ozbiljna alternativa WWE-u, da su udarili temelj za ozbiljniji pristup ženama u wrestlingu, izgradili neke od najvećih zvijezda današnjice i da su jedna od rijetkih aktivnih kompanija s preko 20 godina tradicije.
Gail Kim vs Awesome Kong feud je pravi početak Women's Revolution na američkom tlu a ne lažni narativ koji je zacrtala tatina princeza. Činjenica.
slika
Hangman98
ProHrvanje Urednik
ProHrvanje Urednik
1

Post Postao/la Hangman98 »

slika
The A-Lister
Rank 13
Rank 13
3
O meni: Osnivač ŠAS-a

Post Postao/la The A-Lister »

rekao bih da im je program sad bolji nego ikad jer nema više meme Russovog bookinga
pretends to be shocked
Odgovori