Okej, ali ako već igraš na kartu godina, onda ima još jednu više. Koliko mu dugo još ostaje? Možda jedna, možda pet. Pošto će tek s 35 zaigrati za neki drugi klub
Mislim da sam davno citao Edinovu izjavu da zeli odigrati po jednu sezonu za Hajduk (radi Ibra) i Zeljeznicar prije nego se penzionise tako da vjerovatno postoji mogucnost. Mislim da moze jos jednu sezonu odigrati na top nivou pa onda se moze pricati o Bilima. Postoji mogucnost i da se Perisic vrati, jel da?
Ja mislim da će on svoju zadnju sezonu odigrati u hajduku, on nema nastup za hadjuk. tako da da, očekujem njegov povratak, ali ne još. mislim da ima još barem dvije sezone u top klubu
Ja se nadam da ostaje. a ako je tako, ja bih mu dao malo više odmora nego drugima. pošto je ronaldo maltene plug and play, nije da njemu trebaju pripreme da dođe u formu prije početka sezone, čovjek će se držati u formi i bez toga. pošto mislim da bi mu obzirom na godine odmor sigurno dobro došao.
Jaooo... odbijes 180m i pravis se orangutan, a znas sta te cekalo u ljetnom prelaznom roku. Osvetite nam se, uzmite Bale, Isco i Jovića za dž, halal vam bilo.