Ranking WWE roster

Komentari o najpopularnijoj wrestling organizaciji današnjice
Avatar
DVW
Rank 11
Rank 11
Postovi: 4862
Pridružen/a: 09 stu 2018, 21:09
5
Lokacija: Bosnia and Herzegovina
O meni: Spending time by learning geography and history!

Other hobbies: movies, traveling, talking about politics...
Status: Offline

Ranking WWE roster

Post Postao/la DVW »

Ovo sam vidio na YouTubeu. Uzmem fino roster i listam ga, one što se ne pojavljuju ću preskočiti i eto. O svakom dam svoje mišljenje. Ko želi neka proba, korisno je da u glavi složiš čiji si fan, a čiji ne.

Roman Reigns - Uvijek mi je bio draži od Rollinsa, a opet nedostojna zamjena za Cenu. Dobar powerhouse inače. Mislim u suštini da na njega trebaš navići i hater mu je nemoguće biti kad uzmemo u obzir koliko se pojavljuje.

Seth Rollins - Sjajan heel i sjajan performer. Inače sviđa mi se i ovaj herojski vatreni gimmick u teoriji dočim on to u praksi ne izvodi na baš najbolji način. Trenutno je u određenoj krizi i da je zanimljiv i nije.

AJ Styles - Njegov outfit i entrance su mi se dopali čim sam ga vidio u WWE-u. Prije sam samo čuo za njega. Daleko bolji kao heel, ali nikad dosadan. Ima ono nešto i fan sam kako god okreneš.

Randy Orton - Oduvijek mi je bio favorit i uz wrestling skillse koji nisu baš savršeni da tako kažem barem jer vrhunski glumac i vrhunski nam prenese svaku svoju ulogu. Zapravo ga toliko obožavam upravo zbog te njegove uvjerljivosti.

Daniel Bryan - Njegovi kickovi su nešto najpreciznije što sam vidio kad je wrestling u pitanju. Te silne vještine su dovoljne što su svi ludi za njim. Bez pogovora da je tehnički savršen. Uvijek mi je bio i humorističan, mada ne znam zašto.

The Miz - Najbolji mic worker u WWE-u, ali užasan face. Hitno ga turnati jer je Mizov pravi gimmick koji sam toliko zavolio onaj cheaterski, brbljivi i inteligentni. Takvom mu nema ravnog kad je u pitanju glamur, talk showovi i storytelling unutar matcheva.

Kof Kingston - Forever mid-carder koji je od kad znam za WWE tu da bude happy i da izvodi high fying akrobacije je legit main eventer i WWE Champion. Ko bi rekao, fakat zasluženo. Od početka sam ga gotivio.

Drew McIntyre - Destroyer i psiho heel bez premca trenutno, samo da ima bolji booking, talenat nije sporan, a domet ne bi bio sporan. Ovako truli kao Shaneov bodyguard. Krenuo je tako fino. IC Champ oko pola godine je bio. Šteta.

Bobby Lashley - Takva atleta. Takav dominator. On je trebao biti ovo sve što je Lesnar postao. Ima UFC karijere iza sebe, još je bio u vojsci, ma sjajan, ali opet. WWE ne koristi ono što ima i to je najtužnije od svega.

Rey Mysterio - Moj prvi favorit. Kad ga vidim vrati me u djetinjstvo. Svaka njemu čast kako god. Nakon toliko operacija na koljenu čovjek je još uvijek aktivan svake sedmice. Po meni simbol high flyinga za sve generacije.

Finn Balor - Gimmick Demona ima toliko potencijala i da ima iko pametan u tom kreativnom timu ovaj feud sa Wyattom bi prešišao Takera i Kanea u svakom pogledu. Inače može proći jer u ringu razvaljuje. Bojim se da ipak od njega neće biti ništa.

Bray Wyatt - Često sam znao ne shvatati šta nam preko njega govore. Ne volim paranormalno i te gluposti. Svejedno Wyatt zna raditi sa takvim stvarima kao rijetko ko. Privuče te da poželiš gledati horore. Zbog svoje glume puno više zaslužuje i valjda sa novim gimmickom dobija.

Braun Strowman - Zavolio sam ga, ali je u kolotečini iz koje ga treba vaditi da se ne pretvori u Big Showa. Ovakve fizičke predispozicije su neviđene. Na to sve je vrlo talentovan. Kad bi postao monster tweener annihilator ne bi mu kraja bilo, ali iskreno.

Kevin Owens - Jako dobar mic worker. Obožavam ga sluštati oduvijek, sad jedva čekam Smack da još istrolla Shanea. Btw strava ring performing i powerhouse način borbe u kombinaciji čine jednog fascinantnog wrestlera što se kod njega pokazalo pravo.

Baron Corbin - Mogu da ga ne vole, mogu da mu booaju hiljade u glas, ali meni je na prvu sjeo i smatram da je World Championship materijal. Znam nepopularno je. Tako mislim najiskrenije. Fakat se nadam da će od njega nešto biti.

Samoa Joe - KO 2.0. Možda malo slabiji na micu, ali zato jači u ringu. Njegov gimmick se savršeno uklapa u svaki storytelling u matchevima. Zapravo je kao heel tako dobar da te dovodi do preispitivanje scriptanosti showova i da ga ne voliš kao karakternu gnjidu. Za lika ništa ne možeš reći osim silnih pohvala.

Cesaro - Odličan. Ako ne i najbolji perforner na trenutnom rosteru. U Uppercut jednostavno ne možeš da se ne zaljubiš. Premalo je dobio realno. Preko njega se vidi koliko mali uticaj Heyman zapravo ima.

Aleister Black - Enigmatic je svakako. To mi je cool kao i tetovaže. Ima taj pravi dark look. Osim gimmicka kickovi i skokovi su mu na najvišem nivou kvalitete pri izvođenju. Cjelokupni utisak ovo zasad je vrlo dobar. Strašno mi se dopao.

Ricochet - Isto ga gotivim pravo. Ja bolji high flying vidio nisam kao neko ko prati isključivo WWE. Nema botchanja, kad se baci pritom pravi okrete, jedino što je malo bezličan mada ne sumnjam da će se na micu popraviti. Jako kvalitetan performer. Publika takođe fino reaguje na njega.
Avatar
DVW
Rank 11
Rank 11
Postovi: 4862
Pridružen/a: 09 stu 2018, 21:09
5
Lokacija: Bosnia and Herzegovina
O meni: Spending time by learning geography and history!

Other hobbies: movies, traveling, talking about politics...
Status: Offline

Ranking WWE roster

Post Postao/la DVW »

Becky Lynch - Prava Becky je meni heel Becky čiji je moto cilj opravdava sredstava. Takva i zgodna kakva jeste mi se dopala. Ovaj The Man fighter koji bi se kao mlatio sa muškima nije to to. Nešto fali. Svejedno je naprosto obožavam, sjela mi je možda čak i više od Ortona.

Charlotte Flair - Šta o njoj reći, uvijek je tu, žensko lice kompanije i x9 time Champ. Talentovana je i realno je nosilac divizije, zamislite samo da je nema tu. U suštini vjerujem da je i bez starog zaslužila sve što ima. Njen lik treba shvatiti.

Sasha Banks - Svestrana je. Sjajna i kao singles i kao tag team competitor, svakako zaslužuje više nego što je imala mada o njoj govore da je bila complainer i kad je bila Champ tako da ne znam. Uglavnom volio bi je opet vidjeti u WWE-u i gotivim je.

Bayley - Heel uloga se dugo teaseala, ali sa onom svojom nice girl facom sumnjam da bi se snašla. Bolje bi joj legla neka ženska powerhouse uloge što i jeste, ali rijetko vidimo tu snagatorsku stranu. Kako god kompaktna je, dobra i u ringu i na micu i drago mi je da je Champ.

Ronda Rousey - Ronda je refreshovala žensku scenu WWE-a zauvijek, imala nesalomljivi reign, mlatila Huntera po WM i za razliku od Becky taj invincible figther gimmick joj itekako stoji zbog veoma uspješne UFC karijere. Nadam se skorijem return jer iskreno zavolio sam je, ima ono nešto i vidi se da je emotivna što kod ljudi najviše cijenim.

Alexa Bliss - Ženski Miz, vječni heel i brbljivica, a strašan mic talenat. Nikad ne bi išao do te mjere i rekao da ne zaslužuje svojih pet reigna. Poslije Becky ona mi je favorit jer je draw, fanovi dobro reaguju na nju. Neću se praviti da izgled nije bitan jer ona je strašna ženska, šta kao ne primjeti se?

Mandy - Ne znam kako je moguće da još nije bila Champ. Vjerovatno jer na nju i Sonyu planiraju prebaciti ženske Tag titule u skorije vrijeme. Inače je dobra u ringu i zna nam prenijeti tu plavušu koja gleda ljude sa visine jer se pojavljuje u magazinima. Meni odgovara i neki omanji fan sam moram priznati.

Carmella - Isto jako dobra u ringu i trudi se oko poteza. Možda ne zna baš sa mikrofonom, ne zna nas zainteresovati na to što ima za reći, ali nekakvim humorističnim pristupom manje-više ne ispadne koma. Nije loša sve u svemu, vjerujem da će nekad opet uzeti pojas.

Lacey Evans - Nema je od Rulesa nikako, red je da se pojavi. Bez sumnje da će brzo biti Champ, ali zasluženo. Meni su njeni wrestling skillsi za sve pohvale i nije naporna za gledati. Ne mogu reći da sam fan mada mi kao lik leži iskreno. Dobar NXT call-up.

Nikki Cross - Nju sam baš zagotivio od kad je u timu sa Blissicom, nadam se da ih još neće razdvajati jer su mi strašno zanimljive i prenosi nam se jedna prirodna priča. Volim taj island naglasak, u ringu je fantastična i vidjećemo šta će od nje biti. Svakako da je cool.

Asuka - Koliko dugo je ništa zaboravio sam kakva je legenda bila kad je bila nešto. Simpatična je. Uvijek sam se ismijao na ono njeno vrištanje i govor. O ring skillsu i njenim submissionima je i suvišno govoriti. Ako nije i najbolji ženski in-ring competitor na rosteru.

Ember Moon - Njen gimmick ne razumijem. Kako god čine se da je turnala pa ćemo je vidjeti kao heela. Sjajan competitor je i ona, ali opet ponavljam, do sad toliko bezlična da nemam nego određeno mišljenje. Svejedno viđeno mi se dopada. Nema šta da ne valja.

Natalya - Od ovih svih najduže je tu. Bezlični pozitivac koji je povremeno kurčevit. To mi iskreno ne sviđa. Btw i ona je dosta kvalitetna u ringu pa eto ne žalim se. Karijera joj je ionako pri kraju, protiv jednog oproštajnog reigna ne bi imao ništa.

Zelina Vega - Nisam se nikoga više mogao sjetiti. Nije loša u ringu. Fizički je baš dobra, skoro ko Blissica. Šta još reći. Nije da je nešto aktivna. Volio bi da nam je kayfabe prikazano da su ona i Andrade u vezi, a ne samo da mu je biznis manager.

I ženski i muški rosteri su najbolji koje WWE može imati i oni opet nešto seru. Šteta potencijala.
Avatar
Maki
Rank 13
Rank 13
Postovi: 24794
Pridružen/a: 09 stu 2018, 15:24
5
Status: Online

Ranking WWE roster

Post Postao/la Maki »

Ma ima WWE dobar roster, ali problem je prije svega što samo pushaju izabrane, osim ako se ne desi nešto nepredviđeno pa moraju pushati nekog drugog (Bryan 2014, Becky i Bayley ove godine). Plus svakog naprave generičnim jer niko nema slobodu, moraju tačno reći napisane promoe od riječi do riječi inače će upasti u probleme, zabranjeno im je da govore tonu riječi, stalno moraju ubacivati WWE buzzworde i sl.
Avatar
DVW
Rank 11
Rank 11
Postovi: 4862
Pridružen/a: 09 stu 2018, 21:09
5
Lokacija: Bosnia and Herzegovina
O meni: Spending time by learning geography and history!

Other hobbies: movies, traveling, talking about politics...
Status: Offline

Ranking WWE roster

Post Postao/la DVW »

Ma zapravo sam i je rekao nešto slično. Toliko imena koje ograničava WWE booking koji ne dozvoljava malo improvizacije za koju je Bryan sposoban npr.
Avatar
Markovic619
Rank 13
Rank 13
Postovi: 10384
Pridružen/a: 20 lip 2019, 23:14
4
Status: Online

Ranking WWE roster

Post Postao/la Markovic619 »

Jel se zezas oko Lacey Evans i Corbina?
Avatar
DVW
Rank 11
Rank 11
Postovi: 4862
Pridružen/a: 09 stu 2018, 21:09
5
Lokacija: Bosnia and Herzegovina
O meni: Spending time by learning geography and history!

Other hobbies: movies, traveling, talking about politics...
Status: Offline

Ranking WWE roster

Post Postao/la DVW »

Ni najmanje. Oko Corbina je suvišno da me iko pita, a za Lacey ne mislim samo ja.
Avatar
Maki
Rank 13
Rank 13
Postovi: 24794
Pridružen/a: 09 stu 2018, 15:24
5
Status: Online

Ranking WWE roster

Post Postao/la Maki »

Lacey je neko koga su prerano call upali i odmah ubacilo u feud za koji nije bila spremna. Jer, svakako bi bilo teško bilo koga staviti u poziciju prvog protivnika Becky Lynch poslije Manije, ali staviti nespremnu Lacey bez ikakvog builda je bilo kriminalno.
Avatar
DVW
Rank 11
Rank 11
Postovi: 4862
Pridružen/a: 09 stu 2018, 21:09
5
Lokacija: Bosnia and Herzegovina
O meni: Spending time by learning geography and history!

Other hobbies: movies, traveling, talking about politics...
Status: Offline

Ranking WWE roster

Post Postao/la DVW »

Sve to stoji, ali i dalje ne opsorava da zna u ringu i na mikrofonu.
Avatar
Melloo
Rank 12
Rank 12
Postovi: 9181
Pridružen/a: 14 ožu 2017, 20:59
7
Status: Offline

Ranking WWE roster

Post Postao/la Melloo »

Ne zna.Trebala je ostat u developmentu jos ihihi.Tu dolazimo do problema da je nxt prestao biti development.

Evo ti 10 najboljih wwe ljudi
1.Daniel bryan-Undisputed broj 1.Najkompletniji hrvac na svijetu.Moze sve covjek.
2.Andrade Almas-Najbolji bell to bell na main rosteru, o njegovo karizmi i LIJ ne treba ni pricati.
3.AJ Styles-Malo ostario al jos fantastican
4.Cesaro-Montster heel push prica se sama prica.
5.Ricochet-Underdog magija se s njim moze uraditi(Pogledati pod Prince Puma)
6.Samoa Joe-Muec ga povrede al je fantastican.Njegovi promoi su na drugom levelu a jos moze ici u ringu.Zasto nije imao reign s titulom jos nije jasno.
7.Kevin Owens-Isto kao i Joe samo mladji
8.Sami Zayn-Kako ovog covjeka unistavaju zalosno je.Nadam se da napusta kompaniju sto prije
9.Seth Rollins-Jako dobar, al ni njeg ane koriste kako treba.Treba da smanji sa drustvenim mreazama i pricama s novinarima
10.Finn Balor-Pogledait pod Prince Devitt.
Jos su tu Drew Galloway, Bray Wyatt,Roman isto nije los,Alister Black koji je mozda trebao biti na toj gore listi,i jos jako dobrih ljudi
Sa takvim ljudima imati ovakav produkt je yebena sramota.
Nijedna kompanija u historiji nije imala vako kvalitetan roster nikada.
Avatar
Markovic619
Rank 13
Rank 13
Postovi: 10384
Pridružen/a: 20 lip 2019, 23:14
4
Status: Online

Ranking WWE roster

Post Postao/la Markovic619 »

Mislim da toj grupi jos pripada samo Rey Mysterio jer sta covjek radi sa 45 godina. Da je 10 godina mladji bio bi najbolji na rosteru.
Avatar
Melloo
Rank 12
Rank 12
Postovi: 9181
Pridružen/a: 14 ožu 2017, 20:59
7
Status: Offline

Ranking WWE roster

Post Postao/la Melloo »

Markovic619 je napisao/la:Mislim da toj grupi jos pripada samo Rey Mysterio jer sta covjek radi sa 45 godina. Da je 10 godina mladji bio bi najbolji na rosteru.
Naravno i jos sam zaboravio ruseva nakamuru i koga sve ne.Nevjerovatan Roster.
Onako kako ga oni koriste je kriminal protiv svih fanova.
Avatar
TheBesir
Rank 10
Rank 10
Postovi: 3876
Pridružen/a: 21 vel 2018, 21:20
6
Lokacija: Usa
Status: Offline

Ranking WWE roster

Post Postao/la TheBesir »

Melloo je napisao/la:QR_BBPOST Alister Black koji je mozda trebao biti na toj gore listi
on je trebo biti number 1.
Avatar
Rio146
ProHrvanje Urednik
ProHrvanje Urednik
Postovi: 12318
Pridružen/a: 28 stu 2016, 12:26
7
Lokacija: Malehiko
Status: Offline

Ranking WWE roster

Post Postao/la Rio146 »

DVW je napisao/la:QR_BBPOST Sve to stoji, ali i dalje ne opsorava da zna u ringu
Šta zna? Jedino što zna je sandbaggat.
Yes Sir!
slika
Avatar
Eumaus The Swineherd
ProHrvanje Urednik
ProHrvanje Urednik
Postovi: 23285
Pridružen/a: 22 sij 2018, 18:02
6
Lokacija: Split
Status: Offline

Ranking WWE roster

Post Postao/la Eumaus The Swineherd »

Rio146 je napisao/la:QR_BBPOST
DVW je napisao/la:QR_BBPOST Sve to stoji, ali i dalje ne opsorava da zna u ringu
Šta zna? Jedino što zna je sandbaggat.
Zna se i naguzit za kameru.
slika
Avatar
Rio146
ProHrvanje Urednik
ProHrvanje Urednik
Postovi: 12318
Pridružen/a: 28 stu 2016, 12:26
7
Lokacija: Malehiko
Status: Offline

Ranking WWE roster

Post Postao/la Rio146 »

Eumaus The Swineherd je napisao/la:QR_BBPOST
Rio146 je napisao/la:QR_BBPOST
DVW je napisao/la:QR_BBPOST Sve to stoji, ali i dalje ne opsorava da zna u ringu
Šta zna? Jedino što zna je sandbaggat.
Zna se i naguzit za kameru.
Talent samo takav
Yes Sir!
slika
Odgovori