To je za mene momačko.
Ljubav – ljubav je smisao zivota...
Oh ne, netko je polu gol plesao pred tobom.
Oh ne... Zovi odmah crkvenu policiju, neka ti odmah zapečati televizor da se slučajno na njemu za vrijeme braka ne pojavi koja polu gola slika.
Plus, u tim kulturama ljudi i za vrijeme braka idu u striptiz klubove, ako su išli i prije - ne odlazi se tamo radi sexa pošto ga nećeš dobiti. Percepcija da je striptiz nužno povezon da sexom je pitpuno pogrešna.
Pa ako smatraš da propuštaš i trebaš izaći iz braka. Da, to je logika premda tvoja logika pokušava negirati fa je jedno prije braka, a drugo nije. Ovako dvije osobe pate.
Odakle ti percepcija da pleše u krilu? I osim toga to još nije oženjen muškarac - ako prevari curu a ja sam tamo napravit ću sve da do tog vjenčanja ne dođe i da ne bude oženjen muškarac.
Seks i seksualno zadovoljstvo nisu iste stvari.
Neka je bolna za drugu osobu. Znaš što je bolnije? Provesti vrijeme s takvim.
Zato što znam što će napraviti.
Ako moram paziti da se ne nađe u takvoj situaciji i ako moram paziti da će nešto napraviti nakon jedne čašice vina (i tu pričaš akademski) onda je nešto prilično trulo od prije.
Znači ti bi od cure koja ke ošla frendici na momačku i di se pojavio striper tražio da se pokupi i ode, zato što je to potencijalno opasna situacija.
Maki je napisao/la:Source of the post Ne, ne znaš. Bukvalno ne možeš znati. Možeš vjerovati. Vjerovali su mnogi.
i opet ti kažem, nađi curu pa govori. zato što je odogovr na ovo pitanje - da znam. I da se ovog trena dogodi takva situacija ja znam što bi ona napravila.
Da propusti zabavu samo zato da ja ne bih posmilio kako me vara?
Trenutno korisnika/ca: TheBesir i 3 gosta.