Tj. to ne može biti opravdanje za zanemarivanje svog posla, tj. pisanje članaka. Pa potom svoje mišljenje o tome. Evo ja želim ovo prevedeno kao recenziju za SDLive
Ovaj drugi video za intervjue
Ovaj treći fan maker videos
Zelim da Vaš portal i prevede neke poteze kao "rampa", ali na boljem i kreativnom riječniku.
Zelim da istrazujete sami
šta ima novoga u svijetu wrestlinga
pišete njihove biografije
analizirate i najmanje indy promocije
i da prestanete vi pričati na forumu
prepustite to drugim ljudima
pa čovječe vi ste novinari, a ne forumaši. Vas se ne plaća za forum, forum nije nešto od čega se živi. Vi trebate živjeti od vijesti, reakcija, činjenice, spoilere, analize, ozlijeđeni hrvačima. Pisati o wrestling promocijama i dati im ocjene.
Vi na kraju godine na temelju TV showa i PPV-a od ukupnih ocjena uzimate prosjek i ocijenite kakve su promocije i obavezno dajte wrestling fanovima da glasuju.
Ja ne želim čitati TV rating na forumu, ja želim u člancima kao što to Ameri rade. Ameri su prilično uspješni samo zato što rade više od nas, možda ih treba kopirati. Nema tu neke velike razlike. Osim što su veći i ima ih više. Uostalom, dobro bi im došla razmjena nogometasa, rukometasa i vaterpolaša za malo prohrvaca americkih nogometaša i bejzbolaša izmedu Amera i Balkanaca.