Gastro kutak
Iće i piće
- Eumaus The Swineherd
- ProHrvanje Urednik
- Postovi: 23268
- Pridružen/a: 22 sij 2018, 18:02
- 6
- Lokacija: Split
- Status: Offline
-
- Rank 12
- Postovi: 8772
- Pridružen/a: 26 stu 2016, 22:09
- 7
- Lokacija: Niš/Srbija
- Kontakt:
- Status: Offline
Gastro kutak
Na današnjem meniu...Wulfov letnji specijalitet, voćna salata sa 6 vrsta voća
-
- Rank 12
- Postovi: 8772
- Pridružen/a: 26 stu 2016, 22:09
- 7
- Lokacija: Niš/Srbija
- Kontakt:
- Status: Offline
Gastro kutak
Banane, jabuke, maline višnje, trešnje i jagode...ovo svako veče pravim sa jabukama i bananama ali sad sam sticajem okolnosti imao i ovo ostalo pa sam dodao hah Ukusno ali ne možeš se previše najesti od ovoga
Gastro kutak
Da ne bude OT, prebacujem citat u temu kojoj bolje odgovara moje pitanje. Mozes li mi objasniti zasto mi se Menta susi i slabo raste nova kada ju odsjecem (od Travnja raste i odrasla je manje od 10cm)? Jel moze biti do zemlje? Ili ce pomoci ako ih sve tri izvadim iz pojedinacnih posuda i posadim u jednu veliku? Ili ce im to tek biti smrt?
Ovo je treca biljka koju kupujem, i imam osjecaj da je svaka druge vrste, jedna je svijetla s manjim listovima, druga tamna i jako aromaticna, treca je nekakva koja se loza i sva je nikakva ni ukusa ni mirisa. A sve tri su izgleda odlucile da me ne zele kao vlasnicu i da ce radije odabrati smrt susenjem.
Koristim ih za sok tj. aromaticnu vodu koju sebi pravim svakodnevno jer su mi kupovne aromaticne vode u Njemackoj grozne, i nemam volje kupiti i cetvrtu.
- Sherpa
- Administrator
- Postovi: 57157
- Pridružen/a: 21 stu 2016, 13:00
- 7
- Lokacija: Zagreb
- O meni: Urednik ProHrvanja i 227gaminga
- Kontakt:
- Status: Offline
Gastro kutak
Ovo je trenutno najbolji restoran na svijetu. I kada pogledam ovako nešto, dio mene žali što nisam postao kuhar. Stvari koje oni rade su umjetnost, premda moram priznati da nemamo potpuno identičnu viziju hrane, pošto bi meni prilično veliki naglasak bila pristupačnost, a ne samo da si pojedine mogu priuštiti to što rade.
Ali, moram priznati da je ovako nešto baš potpuno pitoreskno. Uzgajati sam, na korak do restorana. Ponuditi gostima svježe okružen svim tim zelenilom i morem. Hrana mu izgleda apsolutno fantastično.
Ali, moram priznati da je ovako nešto baš potpuno pitoreskno. Uzgajati sam, na korak do restorana. Ponuditi gostima svježe okružen svim tim zelenilom i morem. Hrana mu izgleda apsolutno fantastično.
- Sherpa
- Administrator
- Postovi: 57157
- Pridružen/a: 21 stu 2016, 13:00
- 7
- Lokacija: Zagreb
- O meni: Urednik ProHrvanja i 227gaminga
- Kontakt:
- Status: Offline
Gastro kutak
danas sam ovo radio
ispalo je vrlo dobro, mrvicu preslatko, no već se veelim iduć put kad ću to raditi. fakat je super (plus danas je bio test pa nisam radio prilog)
ispalo je vrlo dobro, mrvicu preslatko, no već se veelim iduć put kad ću to raditi. fakat je super (plus danas je bio test pa nisam radio prilog)
- Sherpa
- Administrator
- Postovi: 57157
- Pridružen/a: 21 stu 2016, 13:00
- 7
- Lokacija: Zagreb
- O meni: Urednik ProHrvanja i 227gaminga
- Kontakt:
- Status: Offline
Gastro kutak
Ovako nešto želim napraviti zadnjih godinu il dvije - vidio sam to i ranije, te je i mene ideja inspirirala kao i ovog kuhara. Jedino... kada bi to napravio želio bih da imam društvo koje će počistiti stol. Pošto mi je jedna od najgorih stvari bacanje hrane.
- Sherpa
- Administrator
- Postovi: 57157
- Pridružen/a: 21 stu 2016, 13:00
- 7
- Lokacija: Zagreb
- O meni: Urednik ProHrvanja i 227gaminga
- Kontakt:
- Status: Offline
Gastro kutak
chef john je bog, ili nešto najbiže tome u ovom svemiru
šteta što ranije nije izbacio ovaj recept dok je bilo rajčica
šteta što ranije nije izbacio ovaj recept dok je bilo rajčica