Analize title reigna svih kompanija

WWE,WCW, AEW, NJPW.... i ostale komoanije.

Za sve druge wrestling stvari
Odgovori
Avatar
DVW
Rank 11
Rank 11
Postovi: 4862
Pridružen/a: 09 stu 2018, 21:09
5
Lokacija: Bosnia and Herzegovina
O meni: Spending time by learning geography and history!

Other hobbies: movies, traveling, talking about politics...
Status: Offline

Analize title reigna svih kompanija

Post Postao/la DVW »

Odlučio sam za svakog prvaka svake WWE titule napisati review i svoja lična zapažanja za vrijeme koje je titula provela kod njih po uzoru na YouTube kanal TheGreatOne koji je to uradio sa WWE titulom. I ja ću sa WWE titulom početi i poput njega proći samo kroz period zadnjih 10 godina tj. krenuti sa prvim Champom od 2009. Trenutne Champove za razliku od njega neću analizirati nego će oni biti naknadno dodani editom u ovaj post jednom kad svoju titulu izgube. Dakle žao mi je Kofija, ali na ovoj listi ga neće biti. Ovako:

Jeff Hardy - Jeffov reign nije bio ništa posebno jer je poput Kofija titulu dobio samo da se zadovolji što sjajan high flyer nikad nije dobio priliku ranije, ali za razliku od Kofija Jeff uopšte nije odbranio titulu nego je izgubio odmah na Royal Rumbleu nakon nešto više od mjesec dana.

Edge - Posljednji Edgeov WWE title reign koji je isto bio tranzicijski da HHH dobije Chamber na No Way Outu i ide protiv Ortona na WM. Nema se šta tu nadodati osim da je Edgeu bolje bilo postati WHC kasnije nego u onom trenutku ostati Champ.

Triple H - Tripsov reign iz 2009 je bio relativno kratak, ali vrlo dobar zbog nezaboravnih trenutaka sa Ortonom kao onaj upad u kuću plus je retainao na WM i ustupio Ortonu titulu da izgradi momentum koji mu je bio neophodan jer je 2009 bila njegova godina. Ono iz 2016 je bilo naravno tranzicijsko jer je Roman morao dobiti na Maniji 32 i samim tim se fakat ništa nema reći o tom reignu. Ako ništa titula je osvojena na specifičan način.

Randy Orton - Orton je meni na stranu sve uvijek bio odličan kao WWE Champ jer je tome u 90% slučajeva prethodio sjajan build-up. Npr. 2009 kad je to isto zlato odbranio protiv Tripsa u brutalnom 3 Stages of Hell matchu, pa u Triple Threat matchu sa Cenom, pa sa Cenom singles, itd. Osjetio se neki prestiž. I 2010 isto nakon njegove dominacije na Rawu. Da ne govorim o 2013 kad je bio u tranziciji za Bryana, ali opet solidan i potrajalo je to do WM 30. Ono što me je razočaralo je reign kad je osvojio Rumble i uzeo titulu Wyattu. Da je izgubi od Jindera? Strašno mada je tu već bilo pitanje broja reigna, ne kvalitete.

John Cena - Cena mi je pak sinonim sa WWE titulom. Čovjek koji je tu titulu i uzimao i ostajao bez nje na najgluplje moguće načine, ali pošto govorimo o jednoj drawčini reigni mu nikako nisu mogli suckati mada ih je ruku na srce bilo previše. 2009 npr. poraz od Sheamusa je bio smiješan kao i onaj od Batiste, ofirnost skidanja titule sa Punka na Rocka se osjetila u zraku upravo zbog Cene i sličnih situacija bezbroj. Svejedno relativno dugi reigni sa dobrim programima i matchevima su učinili svoje pa ja Cenu pamtim kao jednog od najboljih WWE prvaka šta god drugi rekli.

Sheamus - Sheamusa bi svrstao u kategoriju propalog main eventera premda su mu prva dva reigna bila dosta dobra i kredibilna. Oba upravo zbog pobjede nad Cenom i uskoro nad Ortonom i Tripsom što realno kome je još pošlo za rukom. Treći reign nešto lošiji s tim da je zaslužio prililku za njega da takvog cool lika ne pamtimo kao nekog ko je spušio MITB i to na Romanu Reignsu.

Batista - Batista je jedva više od mjesec dana bio Champ u oba reigna što je dobro jer je sa titulom bio smarator. Za njega su feudi gdje puno ne priča već odradi akciju i nestane kao sad na zadnjoj Maniji. Ovako 2009 dobio, Legacy ga polomio, 2010 mu Vince namjesti, a Cena ga na WM obruka. Bolje ne može iskreno jer smo maksimalno pošteđeni.

The Miz - Mizov reign vrlo dobar pa rekao bi takođe prestižan jer lik ima dosta dobrih retaina, ne clean naravno, ali za njegov heel gimmick i nije trebalo biti drugačije. Trudio se na micu, postajao sve bolji i u ringu i iskazao se kad se sve sabere i oduzme. Nepopularno je mada za mene Miz je bio dobar Champ i trebao bi biti nekad opet.

CM Punk - CM Punk je neko ko je napravio onaj shoot 2011 na ljeto kad je sve puklo i zato je u nekoj vrsti screwjoba kako kažu uzeo titulu na MITB-u i otišao, nepotrebno da mu je Del Rio onako skine mjesec dana kasnije i o tom reignu toliko, ali onaj drugi je toliko trajao da kakav god bio ne možeš jednostavno reći ne valja. Nije main eventao, ali matchevi protiv Jericha i Cene govore sami za sebe. Tad sam se navikao na njega kao Champa i iskreno bio je sjajan u svakom pogledu. Neslavan kraj i reigna i njegove WWE karijere nažalost.

Rey Mysterio - DUD, ne znam jel sat pojas bio kod njega

Alberto Del Rio - Malo manja i malo duža katastrofa od Mysterijevog reigna

The Rock - Rock nije bio loš kao prvak meni. U dobrom matchu je titulu uzeo, u sličnom takvom i retainao i naravno izgubio od Cene na WM jer je to i bila svrha svega. Part-timer se iskazao i više od očekivanja. Uvođenje novog belta onda je mogao samo biti plus na sve. Dobar je ovaj Dwayne u wrestling smislu.

Daniel Bryan - Bryan je uvijek bio odličan sa titulom da je to malo reći osim što jadan nikad sreće sa titulom nije imao u smislu kako su to fanovi htjeli. Prvo cash-in u istoj noći ga je sjebao, pa natezanja sa Ortonom i Authorityjem, a čim je dobio Triple Threat protiv Ortona i Batiste ozlijedio se i otišlo sve u kurac. Kakva šteta. To je nadoknađeno heel turnom i ovim posljednjim reignom koji je ostao u sjeni te priče o klimatskim promjenama i Kofijevog popularity booma pa svejedno i dalje stvari nisu onakve kakvima smo se nadali, ali eto, ako ništa, tim sam zadovoljan.

Brock Lesnar - Lesnar je neko koga sa titulom neću pogotovo kad squasha Cenu i siluje titulu od SummerSlama 2014 do WrestleManije 31. Ono što jedino želim pamtiti u vezi ovog i njegovog svakog reigna je Rollinsov famozni i najbolji svih vremena MITB cash-in. Toliko o Brocku čiji sam iskreni hater.

Seth Rollins - Za Rollinsov reign imam sve pohvale što je isto nekako nepopularno šta znam. Uglavnom kad se sjetim Ladder matcha protiv Ambrosea još dobijem trnce dok su mi se i svidjeli matchevi sa Kaneom, Stingom i Ortonom. Dobar je bio kao corporate heel i prejak look mu je bio sa plavkastom kosom i dvije titule na ramenu. Napraksni kraj me rastužio, ali čuo sam da bi svakako brzo jobbao Romanu tako da manje-više može proći. Sve to pada u vodu onim kako je reign krenuo.

Roman Reigns - Roman me nikad nije oduševio sa WWE titulom. Sve u svemu nije je dugo nosio, nije imao neke spetakularne matcheve osim što je skinuo sa Huntera na WM što eto nije baš mala stvar. I dalje neuporediv sa Cenom jer se ta teza nametala, a i sa obojicom od svoje SHIELD braće. Ono što sigurno znam je da će vrlo brzo opet biti Champ pa ćemo vidjeti šta i kako.

Dean Ambrose - Ambroseov reign sličan Rollinsu zbog spektakularnog početka sa ovaj put dostojnim krajem, solidnim trajanjem i famoznim SHIELD Triple Threatom koji se dogodio u tom periodu. Nemam nekih velikih zamjerki, moglo je i bolje, moglo se i ponoviti da takav majstor ne ode u AEW i i suštini to je to.

AJ Styles - Stylesov prvi reign pamtim kao na glasu da će biti nešto WOW što naravno nije bio. Sjećam ga se najviše po tome što se prekidanjem tog reigna u predobrom matchu Cena izjednačio sa Flairom. Drugi reign i njegovo trajanje su nešto sasvim drugo. Vratio je kredibilitet tituli osim jadnog uzimanja titule Jinderu i ostajanje bez iste low blowom. Serije vrhunskih matcheva sa Shinsuke Nakamurom i Samoa Joeom od kojih mu nijedan nije dobacio su stvarno pozitivno uticale na WWE titulu po mom mišljenju jer se tu baš tehnički kečeralo. Reign over a year se s vremena na vrijeme treba dogoditi u ovoj razdaljini između Punka i AJ-a.

Bray Wyatt - Tranzicija za Ortona, jedino to što je osvojio Elimination Chamber i skinuo pojas sa Cene nakon ni mjesec dana. Feud sa Ortonom mi se dopao, pogotovo onaj segment sa zapaljenom brvnarom u šumi gdje je Orton pokazao svoj puni glumački potencijal. Kako god drago mi je da je Bray uopšte bio Champ sa Vinceom, kraljem za usrati sve.

Jinder Mahal - Ovaj frajer ovo nije zaslužio i niko me ne može uvjeriti u suprotno. Osim što je za vrijeme njegovog reigna Corbin ostao bez briefcasea i što je njega samog Styles naguzio na SD-u on ovo jedva da je i branio i kad jeste match bi bio haotičan. Ona glupost sa Khalijem, bože sačuvaj, još se iznerviram. Kad se ovog title reigna sjetim kako shvatiti WWE ozbiljno.
Avatar
DVW
Rank 11
Rank 11
Postovi: 4862
Pridružen/a: 09 stu 2018, 21:09
5
Lokacija: Bosnia and Herzegovina
O meni: Spending time by learning geography and history!

Other hobbies: movies, traveling, talking about politics...
Status: Offline

Analize title reigna

Post Postao/la DVW »

Rano se budim ljeti pa nisam imao šta raditi i analizirao sam sljedeću titulu. U pitanju je ženska Raw titula sa svim Champovima kojih je minus Becky Lynch bilo šest. Titula je mogla proći dosta bolje iako ne žalim se jer je bilo dobrih razdoblja i kvalitetnog wrestlanja što je i sad tako. Inače:

Charlotte Flair - Šta reći? Ono što je John Cena to je i Charlotte Flair samo u ženskom rodu. Sinonim sa titulom. Prvi reign joj je bio istorijski, sa prosječnim matchevima osim dosta dobrog winning Triple Threata na WM, ali i sa programima sa Nataylom i Sashom koji su mi se svidjeli. Titulu gubi prelaskom na Raw i uvođenjem brand splita mada je opet vraćala i sa HIAC-om i Iron Manom protiv Sashe bilo bi obično bitchanje išta reći u negativnom kontekstu. Raw pojas je kod nje bio skoro pola godine u tri reigna koja su bila gledljiva i koliko-toliko dobra za početke tzv. ženskog razdoblja.

Sasha Banks - Nisu Charlotte i Blissica ništa krive, McMahon je. Od četiri reigna sa sjajnim osvajanjima titula nikad titulu odbranila nije. Trebalo je biti drugačije mada se pričalo da se žalila na nešto i kad je bila Champ. Nebitno to. In-ring hemija sa Charlotte joj je bila predobra. Uživao sam im u PPV matchevima i gimmick matchevima. Sasha sa pojasom oko struka je izgledala baš privlačno. Kad je 2017 na SummerSlamu uzela titulu ko bi očekivao da će je sa nje Blissica skinuti ne sutra, ali zato na sljedećem Rawu. Koma. Nadam se povratku i još jednom reignu jedne od ženskih titula.

Bayley - Bayley je za razliku od svoje frendice retainala titulu dva puta u dobrom okršaju sa Charlotte i ok Fatal 4 Wayu na WM i njen reign bi nazvao boljim od svakog Sashinog mada je i on u glupo završio. Alexa je ponizila maksimalno. I sad će mada sumnjam odmah na Stomping Groundsu. Ako ništa ovaj put će to biti van San Josea. Ukratko zabavno sve solidno, a ona svakako zaslužuje više kao i Sasha na kraju krajeva.

Alexa Bliss - O prvom njenom reignu se nema šta reći. Kao i drugi krenuo je pokopavački mada ne patim ja od toga. Booking je booking kakav god bio, nije da smo gledali u prazne ekrane. Pamtim ga pak po rijetkim odbranama i programu sa Sashom koja ovdje nije bila ni tranzicijski Champ nego predmet zajebancije. I u drugom su se nastavile rijetke odbrane. Možda je to ok jer i nije neka u ringu dok je mic sve to nadoknadio naravno, zna pričati i lijepo je slušati. Nisam mislio da Nia skida pojas sa nje na Maniji niti da će osvojiti tranzicijski MITB kako bi sjebala Jax i pripremila teren za Rondin reign. Sve u svemu nije mi žao što je bila Champ, cura razvaljuje na mikrofonu i prezgodna je, wrestling vremenom napreduje pa će i kod nje.

Nia Jax - Nepotreban Champ. Zapravo samo je feudala sa Alexom, dobila batine od Ronde i ostala bez pojasa cash-inom. Eto segmenti sa Alexom nisu bili loši, imale su i Extreme Rules match, ali generalno ništa posebno. Iako ne mislim da je Nia dosadna kao svi za titule nije pa nije.

Ronda Rousey - Reign kredibilan, dugotrajan, na momente dosadan, ali cjelokupno kao worker Ronda je vinula žensku diviziju u nove visine, njeni emotivni segmenti su strava nešto i volio bi ih opet gledati. Svaki izazivač je manje-više bio tranzicijski, ali pamtim fin program sa Sashom i match na Royal Rumbleu. Tad bi Sashi heel turn sjeo kao kec na 11. Program sa Becky i Charlotte, šta o tome nije rečeno, na kraju je sve ispalo dobro i u globalu zadovoljan sam zbog Becky, a Rondi svaka čast. Neuspješni heel turn mi se nije svidio mada reign bi nazvao najboljim ikad ženskim title reignom u WWE-u i ne mislim da bi pretjerao.
Avatar
Maki
Rank 13
Rank 13
Postovi: 23781
Pridružen/a: 09 stu 2018, 15:24
5
Status: Offline

Analize title reigna

Post Postao/la Maki »

Ne bih se složio da je Bryan ostao u sjeni Kofijevog booma. On je bio jedan od najvažnijih elemenata tog booma, odličan heel i pravi protivnik za Kofija. Najbolji WWE title reign u dugo vremena.
Avatar
DVW
Rank 11
Rank 11
Postovi: 4862
Pridružen/a: 09 stu 2018, 21:09
5
Lokacija: Bosnia and Herzegovina
O meni: Spending time by learning geography and history!

Other hobbies: movies, traveling, talking about politics...
Status: Offline

Analize title reigna

Post Postao/la DVW »

Sad je došao red na drugu World titulu u WWE-u. Šta raditi na ovoj vrućini nego pisati? Universal titula ili prevedeno da mi razumijemo svemirska je kofol najbitnija titula na današnjem rosteru jer se eto tako zove, a svemir je veći od WWE-a (tvrdnja koju treba dodatno istražiti :mrgreen: ). Šalim se naravno jer nije ni prestižna ni univerzalna i želimo WHC nazad. Dakle:

Finn Balor - 24 sata Champ bio nakon što se povrijedio u sjajnom matchu protiv Rollinsa. Baš šteta. Baš je šteta i što je kasnije jedva imao priliku od koje logično da nije bilo ništa. Možda nekad dobije šansu mada moram biti brutalno iskren. Ništa od toga i od IC titule teško da će Balor odmaknuti, ali tema je Universal titula pa neću o individualcima.

Kevin Owens - Nije učinio mnogo toga s tim da je reign baš potrajao. Pamtim dobre serije matcheva sa Sethom i Romanom, lizanje dupeta Hunteru i prijateljstvo sa Jerichom. Od toga je upečatljivo ostalo da su postavljeni temelji za sjajan feud sa Chrisom koji je uslijedio. Fakat nismo imali bolji broken friendship storyline jer uz svu asistenciju za retaine prethodnih mjeseci on ga screwa i košta te titule protiv Goldberga. Zbog toga bi pohvalio kraj reigna i dobar storytelling osim angleova sa Authorityjem koji je tad već dosadio i bogu i narodu. Ne znam šta bi rekao za novu titulu u to vrijeme i da li joj je prvi pravi Champ valjao. Prije da jeste nego da nije neka bude.

Goldberg - Tranzicija za novog Champa zbog kojeg ostajemo bez te nove titule na dvije godine i ovdje nema nimalo preuveličavanja. Dobio je na dobar način po meni, ali onaj match na WM 33 sa Lesnarom takva katastrofa, gora od Survivor Series matcha njih dvojice. Svejedno mislim da je moglo bolje, šta moglo, trebalo jer njih dvojica jedan protiv drugog mogu dosta. Jebo Goldberga, vidjeli smo ga protiv Takera. Universal title reign mu je bio just awful.

Brock Lesnar - Kako on izgleda ne sjećam se. Vjerovatno ni on kako izgleda WWE ring. Prvi reign je imao ok matcheva kad bi imao matcheva. Npr. Fatal 4 Way na SummerSlamu ili Rumble Triple Threat. Stvari sa Romanom na WM i Arabiji isto tako ne loše, a na Slamu kako god okreneš dobro je jer ne izgubio. U drugom reignu je imao samo jedan title defence protiv Balora u solidnom matchu. Rollins nas spašava i sjajan je Champ ovo do sad. Držite titulu daleko od Lesnara jer je sramotan Champ kojeg pamtimo samo po nepričanju, nedolaženju i rijetkim matchevima kakvi god oni bili.

Roman Reigns - Da se nije desilo šta se desilo Roman bi bio odličan Universal Champ. Crveni belt na ramenu mu prirodno stoji, prošao je svašta da uzme taj pojas i sve i onda ga bolest pogodi i bude prinuđen vratiti titulu. Imao je jedan title defence u HIAC-u sa Strowmanom. Da se dogodio Triple Threat sa Lesnarom na Crown Jewelu ne sumnjam da bi i tu odbranio. Mislim da bi na kraju gledali Roman vs Seth na WM i ko zna da li bi nam Lesnar više smetao. Sad je tako kako je, a ova titula kao ni njeni vlasnici jednostavno bar do sad nije imala sreće.
Avatar
Maki
Rank 13
Rank 13
Postovi: 23781
Pridružen/a: 09 stu 2018, 15:24
5
Status: Offline

Analize title reigna

Post Postao/la Maki »

WM 33 Lesnar-Goldberg je bio najzabavniji Lesnarov meč od onog sqausha Cene 2014. Brzih 5 minuta apsolutne makljaže. Universal titula je karina žešća.

Balor - 24 sata

Owens - pičkica koju je spašavao Jericho

Goldberg - Oldberg

Lesnar - što manje o ovom to bolje

Roman - smor od reigna, onaj Shield-Braun,Drew,Dolph story je imao potencijala, ali jbg razvukli su to i opet se nekako sve vrtilo oko Lesnara

Lesnar opet - uh.......

Rollins - izgleda da je sav svoj personality ostavio sa svojom heel personom
Avatar
Maki
Rank 13
Rank 13
Postovi: 23781
Pridružen/a: 09 stu 2018, 15:24
5
Status: Offline

Analize title reigna

Post Postao/la Maki »



Zbog ovakvih stvari ću uvijek smatrati Golden Eru najboljom erom u istoriji WWE-a. Svaka titula je imala značaj. Danas se IC titula ni ne pojavljuje na TVu niti je ikad bitna na PPVu.
Avatar
Eumaus The Swineherd
ProHrvanje Urednik
ProHrvanje Urednik
Postovi: 23268
Pridružen/a: 22 sij 2018, 18:02
6
Lokacija: Split
Status: Offline

Analize title reigna

Post Postao/la Eumaus The Swineherd »

Maki je napisao/la:QR_BBPOST Zbog ovakvih stvari ću uvijek smatrati Golden Eru najboljom erom u istoriji WWE-a. Svaka titula je imala značaj. Danas se IC titula ni ne pojavljuje na TVu niti je ikad bitna na PPVu.
Danas su samo relevantne glavne titule nažalost. Problem je po meni šta su ostale titule izgubile identitet.
slika
Avatar
Maki
Rank 13
Rank 13
Postovi: 23781
Pridružen/a: 09 stu 2018, 15:24
5
Status: Offline

Analize title reigna

Post Postao/la Maki »

Problem je upravo taj što WWE boli kurac za sve osim za world titule, a ni world titule ne bookaju baš bajno.
Avatar
Maki
Rank 13
Rank 13
Postovi: 23781
Pridružen/a: 09 stu 2018, 15:24
5
Status: Offline

Analize title reigna

Post Postao/la Maki »

Ajmo analize trenutnih MR title reignova:

Universal - BORK - znate šta, teško da će Brock biti dosadniji od Rollinsa - too early to tell

WWE- Kofi - solidan booking, daleko bolji nego što sam očekivao - 8/10

IC - Nakamura - too early to tell

US - AJ - too early to tell

Raw ženska - Lynch - uh....grozan booking za nekog ko je dobio u main eventu WM - 3/10

SD ženska - Bayley - prilično loš booking ali bolji od Beckynog - 4/10 BRET HART

Tag titule se ne mogu ni ocijeniti lol jer WWE boli kurac za njima.

24/7 - Truth - najbolji booking u kompaniji - 9/10
Avatar
Eumaus The Swineherd
ProHrvanje Urednik
ProHrvanje Urednik
Postovi: 23268
Pridružen/a: 22 sij 2018, 18:02
6
Lokacija: Split
Status: Offline

Analize title reigna

Post Postao/la Eumaus The Swineherd »

Maki je napisao/la:QR_BBPOST Universal - BORK - znate šta, teško da će Brock biti dosadniji od Rollinsa - too early to tell
Jel moš bit dosadniji od nekog ako te uopće nema?
Maki je napisao/la:QR_BBPOST IC - Nakamura - too early to tell
Smetat će mu šta je stalno midcarder i otić će u drugu kompaniju i ond- stani, ovo smo već prošli.
slika
Avatar
Maki
Rank 13
Rank 13
Postovi: 23781
Pridružen/a: 09 stu 2018, 15:24
5
Status: Offline

Analize title reigna

Post Postao/la Maki »

Pa ne možeš biti dosadniji pa je to plus. Iskreno radije bih gledao travu kako raste nego face Rollinsa koji će uvijek imati isti promo: I am a fighting champion, imati isti meč u kojem će nekonzistentno sellat koljeno i slično.

Nakamuri će smetati i što je na Smackdownu. Smackdown od 2017. nije bio dobar sa prezentacijom svojih midcard titula, a sad je tu i wildcard pravilo koje samo smanjuje potencijalna pojavljivanja.
Avatar
Eumaus The Swineherd
ProHrvanje Urednik
ProHrvanje Urednik
Postovi: 23268
Pridružen/a: 22 sij 2018, 18:02
6
Lokacija: Split
Status: Offline

Analize title reigna

Post Postao/la Eumaus The Swineherd »

Maki je napisao/la:QR_BBPOST imati isti meč u kojem će nekonzistentno sellat koljeno i slično.
Odma prije i nakon divea :mrgreen:

Ma, briga Nakamure, on je tu po plaću i ništa drugo.
slika
Avatar
Maki
Rank 13
Rank 13
Postovi: 23781
Pridružen/a: 09 stu 2018, 15:24
5
Status: Offline

WWE i dugi reignovi

Post Postao/la Maki »

U zadnje vrijeme WWE nam je pružio dosta dugih reignova: Becky i Bayley sa ženskim pojasevima, Nakamura sa IC pojasom, AJ sa US pojasom, Dream sa NA pojasom.

No, kada malo pogledamo, vidimo da je većina tih reignova dugi po inerciji ako se mogu tako izraziti:

- Becky je zadnji put branila u oktobru, a neće braniti do kraja ovog mjeseca, dakle to je 3 mjeseca u reignu bez ikakvog značaja (sidenote: ovo je isto bilo i sa Alexom 2017/18).

- Nakamura ima IC pojas od jula, ali kao i njegovi US reignovi, to je potpuno beznačajan reign. Eto, bitan je jer su uveli novi dizajn pojasa, ali je inače potpuno beskoristan reign. Brani pojas prilično rijetko, njegov pairing sa Samijem je prilično beskoristan

- Bayley je u ovoj godini probila rekord i postala osoba sa najviše dana kao SD šampionka, no to je učinila kroz 2 potpuno beskorisna reigna koji su bili bitni samo kad je Charlotte bila u priči. Isto kao i Becky nije branila pojas mjesecima, a ne znamo ni da li će na Rumbleu.

Naravno možemo tu ubaciti Brock Lesnara, ali, iako se Lesnar rijetko pojavljuje, kad god se pojavi uvijek bude nešto vezano za titulu, dok ovi gore navedeni su stalno tu, ali kao da ni nemaju pojas.

Samo malo zapažanje pošto je WWE kompanija koja ima reputaciju hot shottanja pojaseva. Izgleda da su sad odlučili da umjesto bacanja pojaseva ih drže na istim osobama dok se ne sjete da nešto naprave sa njima.
Avatar
Eumaus The Swineherd
ProHrvanje Urednik
ProHrvanje Urednik
Postovi: 23268
Pridružen/a: 22 sij 2018, 18:02
6
Lokacija: Split
Status: Offline

WWE i dugi reignovi

Post Postao/la Eumaus The Swineherd »

Dugi ili kratki isto im je kad je sve dosadno, zadnji reign na main rosteru koji mi je ikako upečatljiv je bia ekoterorist DBry.
slika
Avatar
Maki
Rank 13
Rank 13
Postovi: 23781
Pridružen/a: 09 stu 2018, 15:24
5
Status: Offline

WWE i dugi reignovi

Post Postao/la Maki »

Eumaus The Swineherd je napisao/la:QR_BBPOST Dugi ili kratki isto im je kad je sve dosadno, zadnji reign na main rosteru koji mi je ikako upečatljiv je bia ekoterorist DBry.
To je istina, no ranije su makar bookali title win momente, a sad ni to. Mislim, ima i toga, ali uglavnom sad samo na nekog stave pojas i drže ga tu dok ne sjete da taj pojas postoji. Tag divizija je izuzeta od toga, oni idu u drugu krajnost i svako malo mijenjaju prvake.
Odgovori