Prvo nabijem na ROH na qurac
Cobb-Ospreay-Super mec za pocetak.Mnogo mi se svidio mec.Ospreay masina kao i uvijek a i Cobb je imao super poteze.OScutter sekvenca nesto najbolje sta sam vidio za cijeli wm vikend-4.25
Rekao sam prije meca da mora biti squash i bio je( @
Eumaus The Swineherd mi je svjedok) Svidja mi se sto Castle je napraivo heel turn i sto ce imat novu personu jer je dosadio vise ovakav a i sve je uradio s ovim likom
Zenski mec sranje zivo.Ko dovede ovu Kelly Klein ne znam.Zenska umal botcha svoj finisher. 1
Cijela bully ray sekvenca mi je bila dosadna.Jedino vrijedno pomena je Mark Haksins kojeg su trebali bolje koristit na eventu sinoc
Junior threeway Super spotfest samo je kratko trajao 4
TAg mec- ok mec sa nekoliko dobrih poteza.Spotlight su pokupili Vill.Ent.PCO je lud a Brody King je jedan jako jako dobar wrestler.Ocekivan pobjednik.Za ono poslije meca pushi qurac ROH 3.25
ZSJ-TANA Mec je bio malo sporiji i mene je iskreno malkiec razocarao.Mogu oni puno bolje od ovog.Ocekivao sam vise.DEath Taxes and ZSJ beats TAnahashi 3.5
Ibushi Naito.MOTN.Super mec sa potezima na vrat kojih je mnogo bilo i ono strah je gledati al odlicno izvedeno.Ibushi zasjao u punom sjaju.Napokon je uzeo titulu
Threeway Ladder-Mnogo bolje od onog sto sam ja ocekivao.Taven uzima titulu ocekivano.ROH u kurcu ali bilo je finih poteza i spotova.Mec koji ti se svidi na prvi pogled ali ga ne zelis vise nikad ponovo gledati 3.75
Okada-White.Za dlaku losiji od njihovog meca na WK zbog prve polovine meca koja je bila jako jako jako spora.Zadnjih 5 minuta su bile super dok su zadnje 3 fantazija i bolje od tog ne moze 4.25
Dobar event.Publika dosla zbog NJPW meceva a oni im servirali neka ROH sranja.Ocekivao sam iskreno vise i da ovo bude najbolji event vikenda medjutim eto takeover mi je ipak bolji.Ovo mi je predugo trajalo.Komotno su sva roh sranja trebali izbaciti