Be the Booker - rasprava

Osmislite svoje storylineove...

Kockarnica, be the booker...
Avatar
Maki
Rank 13
Rank 13
Postovi: 23781
Pridružen/a: 09 stu 2018, 15:24
5
Status: Offline

Be the Booker - rasprava

Post Postao/la Maki »

@Wulf7X
Pa to mi i jeste bio cilj, da ne bude samo njih 4 hermetički odvojene od ostatka divizije. Pogotovo jer je story malo duži pa bi bilo glupo da ostatak žena nikad ne bude u priči za bilo koju titulu, pogotovo za tag titule koje nisu brandovane.
Avatar
Maki
Rank 13
Rank 13
Postovi: 23781
Pridružen/a: 09 stu 2018, 15:24
5
Status: Offline

Be the Booker - rasprava

Post Postao/la Maki »

Četiri konjožene priča poslije Manije - 3. dio: od SummerSlama do Survivor Seriesa

Raw after SummerSlam
Becky Lynch i Charlotte Flair otvaraju show i govore kako su se na SummerSlamu konačno riješili jednog velikog problema i kako su se sada okrenule ka novom cilju a to su ženske tag titule. Lynch govori da još uvijek nije zaboravila da nikad nije izgubila Raw žensku titulu i izaziva Mickie James koja je osvojila turnir na SummerSlamu na meč. Mickie izlazi i govori da će rado prihvatiti meč i sljedeće sedmice imamo Mickie James (c) vs. Becky Lynch za Raw žensku titulu. Isto tako Raw dolazi u Charlotte, NC te ćemo imati pojavljivanje legende Ric Flaira.

Raw
Ric Flair dolazi u ring zajedno sa Charlotte Flair. Charlotte želi Becky sreću u meču protiv Mickie, a zatim Ric ima nostalgični promo. Kasnije tokom showa, Ric Flair ima backstage interview u kojem govori da je ponosan na svoju ćerku i da se nada da će Charlotte postizati još uspjeha ALI SASHA I BAYLEY GA NAPADAJU STOLICAMA!!! Sasha i Bayley ubijaju Rica stolicama, Charlotte ulijeće da pomogne svom ocu, Sasha i Bayley bježe, a Charlotte ostaje uz Rica te dolaze i doktori. Kasnije imamo backstage segment u kojem Becky tješi Charlotte. ME je Mickie James vs. Becky Lynch, tokom meča Lynch se stalno okreće i pazi se da je ne bi neko napao. To dovodi do toga da se više fokusira na ono oko sebe nego na Mickie što James koristi i dobija meč.

Raw
Sasha Banks i Bayley dolaze u ring ponosne na ono što su napravile. Puštaju snimke napada na Rica te govore da je SummerSlam bio samo fluke i da su one još uvijek najjači ženski tim. Charlotte Flair i Becky Lynch ulijeću u ring i kreće brawl. Brawl se uskoro prenosi i na ringside, na kraju Becky i Charlotte nadvlađuju, ubijaju boga u Sashi i Bayley te ih ostavljaju ležati. Odlučeno je da ćemo na Hell in a Cellu imati drugi ženski HIAC meč te da će to biti Sasha Banks i Bayley protiv Becky Lynch i Charlotte Flair.

Raw
Charlotte Flair i Becky Lynch imaju meč protiv Mandy Rose i Sonye Deville. Dobijaju ovaj meč. Sasha i Bayley se pojavljuju na titantronu. Vidimo da su u backstageu. Sasha i Bayley imaju kendo stickove i idu kroz backstage te sa kendo stickovima napadaju Alexu Bliss koja se tu slučajno zadesila. Dolaze sudije i odvajaju Sashu i Bayley koje govore Becky i Charlotte da je to njihova sudbina na Hell in a Cellu.

Hell in a Cell
Meč je main event PPV-a. U meču bude svega, ekstremnih spotova, brutalnosti i na kraju Sasha i Bayley dobijaju.

Raw
Sasha i Bayley su u ringu i slave svoju pobjedu na Hell in a Cellu. Govore da su ipak bile u pravu i da Becky i Charlotte nisu dovoljno dobre da im dobiju te da su oprali ljagu sa SummerSlama. Sada ismijavaju Becky i Charlotte, no prekida ih Alexa Bliss. Ona govori da neće biti samo marioneta nad kojom se Sasha i Bayley iživljavaju te izaziva jednu od njih dvije na meč. Sasha Banks pristaje i u meču uz Bayleyinu pomoć dobija Alexu Bliss. Poslije meča Sasha i Bayley zapetljavaju Alexu Bliss u konopce i kreću je udarati šakama i nogama, no Becky i Charlotte se zalijeću niz rampu i ulijeću u ring. Bayley uspijeva pobjeći no Becky hvata Sashu i stavlja je u Dis-arm-her. Sasha tapka, ali uzalud. Sada Becky i Charlotte zapetljavaju Sashu u konopce i kreću je udarati. Bliss u međuvremenu izlazi iz ringa, a Becky i Charlotte govore da još nije gotovo, da su sada 1-1 i da se još ne zna ko je jači.

Raw
U backstageu Alexa Bliss se zahvaljuje Becky i Charlotte što ju je spasile. Rukovodstvo Rawa dolazi u ring i govori da je sljedeći PPV Survivor Series gdje će se Raw i SmackDown Live sukobiti. Govore da ne žele nikakve probleme te određuju timove. Ženski tim čine Raw Women's Champion Mickie James, Becky Lynch, Charlotte Flair, Nia Jax i Sonya Deville. Sasha i Bayley se pojavljuju i govore kako nije fer da su njih dvije zapostavljene te da nisu u timu. No, dobijaju odgovor da nije pametno staviti ih u isti tim sa Becky i Charlotte. Sasha i Bayley izgledaju ljutito, izlaze iz ringa i govore da će Raw platiti zbog ovog. Kasnije u ringu imamo cijeli Raw ženski tim. Becky i Charlotte imaju promo u kojem govore da se Raw tim ne treba samo paziti SD žena, već i Banks i Bayley koje će sigurno probati da nekako screwaju Raw ženski tim.

SD
Raw vrši invaziju na SD. Becky i Flair učestvuju, Banks i Bayley ne.

Raw
Show se uglavnom bazira na build za SS. Becky Lynch pobijeđuje Taminu, a Charlotte Flair Danu Brooke. Sasha i Bayley imaju backstage segment u kojem govore da Becky i Charlotte lažu te da Sasha i Bayley nikad ne bi pomislile izdati Raw te da su ono od prošle sedmice rekle u afektu. Isto tako govore da nisu zaboravile izazov od prije dvije sedmice i da će rado ponovo dokazati svoju nadmoć.

Raw
SD kontra invazija!!! Ovaj put se i Banks i Bayley bore na strani Rawa te nakon što tim Raw uspješno odbije invaziju imaju staredown sa Becky i Charlotte. No, tokom invazije, Nia i Sonya bivaju povrijeđene.

Raw
Raw ženski tim je ponovo u ringu sa rukovodstvom Rawa. Čelnici Rawa (insert random McMahon) drže motivacioni govor. Govore kako su se uspješno oduprli SD invaziji i kako su nikad jači pred Survivor Series. Becky i Charlotte ponovo govore kako se trebaju paziti Banks i Bayley no dobijaju odgovor da su samo paranoične i da su se Sasha i Bayley pokazale kao lojalni članovi Raw rostera. Najavljuje se da će sljedeće sedmice Bayley i Banks imati tag meč protiv Dane Brooke i Alexe Bliss gdje će pobjednički tim postati dijelom Raw ženskog tima na Survivor Seriesu. Lynch i Flair protestuju, ali uzalud. Alexa Bliss ima interview gdje govori da će iskoristiti meč sljedeće sedmice da se osveti Sashi i Bayley.

Raw
Becky i Charlotte screwaju Sashu i Bayley te Bliss i Brooke dobijaju meč. Nakon meča, Becky i Charlotte napadaju Sashu i Bayley te ih isprebijaju. Kasnije tokom showa, čelnici Rawa odlučuju da izbace Becky i Charlotte iz tima Raw zbog toga što unose atmosferu nepovjerenja u Raw tim. Umjesto njih na SS-u će učestvovati Sasha Banks i Bayley.

Survivor Series
Tokom ženskog meča ostaju Sasha i Bayley sa Rawa i Moon i Asuka sa SmackDowna. Sasha uspijeva eliminisati Ember, ali nakon toga biva eliminisana od strane Asuke. Bayley i Asuka su sada jedine ostale, kreću u borbu, izmjena poteza, Bayley uspijeva udariti Bayley to Belly no prije nego što pina Asuku na titantronu se pojavljuje slika Sashe koju su Becky i Charlotte isprebijale. Bayley šokirano gleda, a Asuka to koristi te roll-upa i pina Bayley te SD tim osvaja meč. Bayley šokirano gleda na to, izlijeće iz ringa i trči u backstage.

TO BE CONCLUDED
Zadnja izmjena: Maki, dana/u 06 vel 2019, 21:29, ukupno mijenjano 1 put.
Avatar
KOMANIA
Rank 12
Rank 12
Postovi: 8832
Pridružen/a: 07 srp 2018, 08:21
5
Lokacija: Niška Banja, topla voda, za Nišlije živa zgoda!
O meni: „Za druge se navija, Partizan se voli!“ – Duško Radović
Status: Offline

Be the Booker - rasprava

Post Postao/la KOMANIA »

@Maki :clap:
Mickie nije los odabir, a iz ovoga zakljucujem da je Natalya verovatno na SD?
Avatar
Maki
Rank 13
Rank 13
Postovi: 23781
Pridružen/a: 09 stu 2018, 15:24
5
Status: Offline

Be the Booker - rasprava

Post Postao/la Maki »

@KOMANIA
Tako je.
Avatar
Maki
Rank 13
Rank 13
Postovi: 23781
Pridružen/a: 09 stu 2018, 15:24
5
Status: Offline

Be the Booker - rasprava

Post Postao/la Maki »

Četiri konjožene priča poslije Manije - 4. dio: Od Survivor Seriesa do TLC-a

Raw after Survivor Series
Bayley i Sasha Banks ljutito ulaze u ring i govore da su se Becky i Charlotte pokazale kao najveće licemjerke. Sedmicama su optuživali Sashu i Bayley da će screwati tim Raw da bi na kraju tim Raw bio screwan od strane Becky i Charlotte. No Sasha i Bayley govore da ih to ne čudi, da su to znale. Isto tako govore da Becky i Charlotte nemaju šanse jer su im Sasha i Bayley ušle u glavu. Becky i Charlotte se pojavljuju na rampi i govore ovima u ringu da su spremne da završe sa ovim jednom zauvijek. Sasha i Bayley izlaze iz ringa i kreću niz rampu. Sve 4 Horsewomen su sada u staredownu no odmah izlijeću sudije i razdvajaju ih. Najavljuje se da ćemo na TLC-u imati TLC meč koji će završiti ovo rivalstvo i odrediti pobjednika.

Raw
Becky i Charlotte imaju intervju u kojem govore da im je drago da će se TLC meč desiti jer da će onda pokazati da su Banks i Bayley ispod njih. Becky govori da je ona idalje The Man na Rawu i da nikad neće oprostiti Sashi i Bayley za sve što su napravile. Charlotte govori da će pobjedu na TLC-u posvetiti Ricu. Kasnije i Sasha i Bayley imaju interview gdje govore da su saslušale sve što su Becky i Flair imale reći i da ih sve to nasmijava. Govore da će TLC biti kraj puta za Lynch i Flair.

Raw
U sredini ringa su ljestve na kojima su Becky Lynch i Charlotte Flair. One govore da imaju iskustva u TLC mečevima i da jedva čekaju TLC. Charlotte silazi sa ljestvi te uzima sto ispod ringa i sklapa ga u ringu. Poslije toga uzima gomilu chairova i baca ih u ring. Becky govori da svi dobro pogledaju tu scenu, da pogledaju sva oružja koja ona i Charlotte smiju koristiti. Lynch se smije i govori da se nada da prije svega tu scenu gledaju Banks i Bayley. Lynch onda govori da će na TLC-u rado nanijeti veliku bol Sashi i Bayley za sve što se desilo od WrestleManie. Charlotte sada kreće lupati chairom po turnbuckleovima te baca chair van ringa i poziva Sashu i Bayley na konfrontaciju no nema odziva. Charlotte govori da je to očekivano no Sasha i Bayley se ipak pojavljuju na rampi sa chairovima u rukama te kreću niz rampu no ipak odustaju pred ringom i vraćaju se nazad. Becky sa vrha laddera govori da se na TLC-u neće moći okrenuti nazad.

Raw
Imamo promo za 4HW TLC meč. Sasha i Bayley imaju kratak backstage intervju u kojem govore da se one ne boje Charlotte i Lynch te da je jedini razlog zašto su prošle sedmice odustale od konfrontacije taj što ne žele otkriti sve što znaju i jer žele da sačuvaju zadovoljstvo uništenja Becky Lynch i Charlotte Flair za TLC.

Raw
Sasha Banks i Bayley ulaze u ring i govore da jedva čekaju nedelju kada će začepiti usta Becky i Charlotte. Prisjećaju se WM 35 kada je sve ovo počelo i govore da se, kada se sve što je bilo poslije toga uzme u obzir, nimalo ne kaju za to što su napravile tada i od tada. Govore da je bolje biti omržen nego zaboravljen što su njih dvije bile prije WM 35. Međutim, Becky Lynch i Charlotte Flair izlaze ispod ringa sa chairovima i ulijeću u ring te napadaju Sashu i Bayley. Sasha i Bayley su potpuno iznenađene i Becky i Charlotte ih ubijaju chairovima. Izbacuju ih van ringa gdje Becky vadi sto i postavlja Sashu na njega. Charlotte čini isto sa Bayley. Flair i Lynch sada vade laddere ispod ringa i sklapaju ih te se penju na njih. Sasha i Bayley su još uvijek na stolovima A BECKY I CHARLOTTE SKAČU SA LADDERA!!! BECKY POGAĐA SASHU DIVING LEG DROPOM, A CHARLOTTE POGAĐA BAYLEY MOONSAULTOM!!! Stolovi pucaju, a sve 4 žene nepomično leže no nakon nekoliko trenutaka Becky i Charlotte kreću pokazivati znakove života te polako ustaju te se teturaju jedna ka drugoj. Grle se, a posljednji kadrovi Rawa pokazuju nepomične Bayley i Sashu u krhotinama stolova.

TLC
TLC meč je main event ovog PPV-a, odlična brutalna akcija sa obe strane uz dosta izmjena. Na kraju ponovo imamo Sashu Banks na stolu i Becky Lynch na ladderu. Van ringa Bayley guši Flair chairom te je sada opaljuje chairom po leđima nekoliko puta te se vraća u ring. Becky skače na laddera, ali Bayley uspijeva povući Sashu te Becky propada kroz sto. Bayley osviješćuje Sashu te one odlaze van ringa po novi sto te ga sklapaju u ringu. Bayley i Sasha sada podižu Becky, ali se Charlotte iznenada zalijeće u ring i radi Sashi i Bayley double spear. Charlotte sada pokušava osvijestiti Becky te u tome donekle uspijeva. Becky tetura, ali je na nogama. Sasha i Bayley ustaju te sada kreće brutalni brawl u kojem Sasha izbacuje Becky iz ringa te skače za njom sa Slingshot Corkscrew Planchom. Sasha se brzo vraća u ring gdje Charlotte polako nadvladava Bayley. Sasha prilazi Charlotte sa leđa te je hvata za kosu. Charlotte se otima, a Bayley je puca superkickom. Charlotte pada, a Sasha izlijeće iz ringa i uzima novi ladder te ga ubacuje u ring gdje ga Bayley sklapa. Sasha se još nije vratila u ring te se Becky Lynch zalijeće na nju sa ringsidea no Sasha je samo proslijeđuje u stub od ringa te The Man pada kao pokošena. Sasha se vraća u ring i kreće se penjati uz ladder. Bayley podiže Charlotte koja se još uvijek bori, odguruje Bayley od sebe te joj zadaje par puncheva. Bayley odguruje Charlotte od sebe, no Charlotte se ponovo zatrčava ka Bayley KOJA JE HVATA I RADI BAYLEY TO BELLY KROZ STO, A SASHA BANKS ODMAH SKAČE SA LADDERA SA DOUBLE FOOT STOMPOM!!! Bayley i Sasha se obadvije bacaju na Charlotte. Cover: 1!...........................2!...........................3!!! Sasha Banks i Bayley pobijeđuju meč i feud.

THE END
Zadnja izmjena: Maki, dana/u 05 vel 2019, 18:03, ukupno mijenjano 1 put.
Avatar
Maki
Rank 13
Rank 13
Postovi: 23781
Pridružen/a: 09 stu 2018, 15:24
5
Status: Offline

Be the Booker - rasprava

Post Postao/la Maki »

Eto gotovo. Mišljenja neka?
Wulf7X
Rank 12
Rank 12
Postovi: 8772
Pridružen/a: 26 stu 2016, 22:09
7
Lokacija: Niš/Srbija
Kontakt:
Status: Offline

Be the Booker - rasprava

Post Postao/la Wulf7X »

@Maki ekstra je svaka čast :clap:

Inače zašto TLC, moglo se je to završiti na WM :D
Avatar
Maki
Rank 13
Rank 13
Postovi: 23781
Pridružen/a: 09 stu 2018, 15:24
5
Status: Offline

Be the Booker - rasprava

Post Postao/la Maki »

Wulf7X je napisao/la:QR_BBPOST
Inače zašto TLC, moglo se je to završiti na WM :D
Dva razloga. Htio sam im dati main event PPV-a na kojem bi završili feud. Nažalost, na WM to nije vjerovatno, a htio sam da feud koliko-toliko ostane u nekoj realnosti.
Drugi razlog je taj što jednostavno nisam vidio nikakav način da produžim feud bez da izgleda baš vještački. Recimo WWE je maksimalno produžio AJ-Naka i AJ-Joe feudove prošle godine i ti feudovi su ispaštali zbog toga što ih nisu znali završiti na vrijeme i što su stalno imali te neke non-finishe.
Avatar
Lujaa
Rank 7
Rank 7
Postovi: 809
Pridružen/a: 07 svi 2018, 22:40
5
Lokacija: Nis, Srbija
O meni: I love puroresu
Status: Offline

Be the Booker - rasprava

Post Postao/la Lujaa »

Sami su dosli u tu situaciju, j**ao ih Crown Jewel itd. @Maki
Avatar
TheBesir
Rank 10
Rank 10
Postovi: 3876
Pridružen/a: 21 vel 2018, 21:20
6
Status: Offline

Be the Booker - rasprava

Post Postao/la TheBesir »

Hunter mi dao novi zadatak
KO push.

pa ću to i da uradim :D
počet ću od rumblea,jer moram bukirat njegov povratak :D
Avatar
KOMANIA
Rank 12
Rank 12
Postovi: 8832
Pridružen/a: 07 srp 2018, 08:21
5
Lokacija: Niška Banja, topla voda, za Nišlije živa zgoda!
O meni: „Za druge se navija, Partizan se voli!“ – Duško Radović
Status: Offline

Be the Booker - rasprava

Post Postao/la KOMANIA »

TheBesir je napisao/la:QR_BBPOST Hunter mi dao novi zadatak
KO push.

pa ću to i da uradim :D
počet ću od rumblea,jer moram bukirat njegov povratak :D
Mozes da napravis KO I SZ
Avatar
TheBesir
Rank 10
Rank 10
Postovi: 3876
Pridružen/a: 21 vel 2018, 21:20
6
Status: Offline

Be the Booker - rasprava

Post Postao/la TheBesir »

Kevin Owens Push - 1.Dio - Povratak na Royal Rumbleu

Royal Rumble

U ringu su ostali Seth Rollins,Braun Strowman i čeka se broj 30 da udje.Svi očekuju naravno da će ući R-Truth,Strowman se smije,dok je Seth na podu,publika broji da Truth udje.Čuje se Truthova muzika,on izlazi,počinje pjevati a onda se gase svijetla,Truth je prestao pjevati.Čuje se muzika Kevin Owensa,potom se pale svijetla.Truth je na podu,a iza Strowmana se nalazi niko drugi nego Kevin Owens! Strowman se okreće,prima par udara od Owensa,zatim ga Owens prebacuje preko Top Ropea,Strowman se drzi a onda prima 2 superkicka - od Rollinsa i Owensa.Strowman je eliminiran!
U ringu su ostali Kevin Owens i Seth Rollins.Izbija divlji fight,Owens prebacuje Rollinsa preko top ropea,Rollins ga privlači k sebi,obojica padaju u isto vrijeme na pod! Sudije su odlučile da su pobjednici Seth Rollins i Kevin Owens.

Monday Night RAW

Triple H izlazi na scenu,ulazi u ring,uzima mikrofon,zove pobjednike Royal Rumblea.Govori kako će obojica da izaberu svog protivnika.Rollins odabire Brock Lesnara,Triple H očekuje da će i Owens odabrati isto,ne čekajući njegov odgovor on govori: "Dame i gospodo,Seth Rollins će braniti titulu protiv Brock Lesnara,kao i Kevin Owens protiv.." Tu ga prekida Kevin Owens,govoreći "Daniel Bryan".Potom baca mikrofon,napušta ring.

Monday Night RAW

Backstage segment u HHH-ovoj kancelariji.Triple H je pozvao Owensa da dodje,govoreći mu da mora braniti titulu protiv Lesnara.Owens ponovo govori "Daniel Bryan".Triple H mu govori da to nije u mogućnosti jer je on zvanično na RAW-u,a potom mu Owens pokazuje ugovor sa SmackDownom.Owens je sada i oficijalno na SmackDownu!

SmackDown Live

Owens izlazi na scenu,poziva Bryana.Bryan izlazi ali ne dolazi u ring.DB ponižava Owensa,govori mu svakakve uvrede.Owens govori da su to samo riječi,i da mu on ne može ništa.Bryan govori da mu možda on ne može ništa,ali zato nije sam.Owens dobiva stolicom po ledjima,od nepoznatog lika.Bryan ulazi i zajedno sa svojim partnerom,udara Owensa.Tu dolazi Shane koji ih rastavlja zajedno sa sudcima.Daniel drzeci svoju titlu na ramenu zajedno sa svojim tipom koji drzi nesto skriveno u ruci,izlazi i napušta ring.Owens ostaje ležati.
Avatar
KOMANIA
Rank 12
Rank 12
Postovi: 8832
Pridružen/a: 07 srp 2018, 08:21
5
Lokacija: Niška Banja, topla voda, za Nišlije živa zgoda!
O meni: „Za druge se navija, Partizan se voli!“ – Duško Radović
Status: Offline

Be the Booker - rasprava

Post Postao/la KOMANIA »

Face Owens Face :D
Avatar
TheBesir
Rank 10
Rank 10
Postovi: 3876
Pridružen/a: 21 vel 2018, 21:20
6
Status: Offline

Be the Booker - rasprava

Post Postao/la TheBesir »

Kevin Owens Push - 2.Dio

SmackDown Live

Sada su u ringu maskirani tip i Daniel Bryan.Owens ne čeka,izlazi na scenu i govori da pomoćnik Bryana skine masku.Bryan to prihvata,govori partneru da skine masku,tip skida masku a iza maske se nalazi..R-TRUTH!! Truth vadi i svoju US titulu,championi u ringu poziraju dok je Owens u šoku.

SmackDown Live

Večeras je najavljen meč R-Truth vs Kevin Owens iako je Owens htjeo ići na Bryana.Bryan nije izašao sa partnerom,sve do momenta gdje je Truth bio u nevolji.Kevin Owens se sprema za pin,a onda ulazi Bryan,ometa sudca dok Truth uzima stolicu,udara Owensa i uzima pobjedu! Njih dva izlaze van ringa i to proslavljavaju.Poslije meča vidimo segment u kom se nalaze Triple H i Owens.Triple H nudi rematch na EC Owensu pod uslovom da on bude Special Refeere.Owens to prihvata.

Elimination Chamber

Rematch između Owensa i Trutha dok je Triple H special refeere.Niko nema pristup ringu,tako da je Owens bio dominantniji u ringu.Owens se sprema za KnockOut punch ali se R-Truth izmiče,Owens udara HHH-a! Triple H je na podu,R-Truth ponovo uz pomoć stolice dolazi do prednosti.Triple H je došao sebi Truth ide po count.1...2...KICKOUT!! Owens je kickoutovo na 2! Truth ne može da vjeruje,diže Owens-a,Owens se vraća sa par udaraca,kreće po Knock-Out punch,ali dobjia Pedigree!! R-Truth ide po pin i uzima pobjedu! Triple H uzima mikrofon i govori "Bilo mi je zadovoljstvo raditi s vama gospodine Truth"
Zadnja izmjena: TheBesir, dana/u 06 vel 2019, 22:28, ukupno mijenjano 2 puta.
Avatar
KOMANIA
Rank 12
Rank 12
Postovi: 8832
Pridružen/a: 07 srp 2018, 08:21
5
Lokacija: Niška Banja, topla voda, za Nišlije živa zgoda!
O meni: „Za druge se navija, Partizan se voli!“ – Duško Radović
Status: Offline

Be the Booker - rasprava

Post Postao/la KOMANIA »

Owens vs. HHH na WM?
Odgovori