Forum slavi 4 godine postojanja!!!
Tay Conti
Taynara Conti
Sherpa je napisao/la:Source of the post Zbilja se nadam sa nije, pošto bi ovo bila turbo glupa šala
Zapravo sam otišao provjeriti. Nemam život.
- Sherpa
- Administrator
- O meni: Urednik ProHrvanja i 227gaminga
- Kontakt:
- Status: Online
Taynara Conti
Apsolutno patetična i neukusna šala.
Nekima ne treba razlog da pokažu koliko su glupi. Neću biti zloban, ali ne bih imao ništa protiv da jednom kada bude htjela imati djete se sjeti ovoga i zapita zašto nemre začeti isto.

Nekima ne treba razlog da pokažu koliko su glupi. Neću biti zloban, ali ne bih imao ništa protiv da jednom kada bude htjela imati djete se sjeti ovoga i zapita zašto nemre začeti isto.
- The A-Lister
- Rank 9
- O meni: Nøŧ Ɇvɇɍɏønɇ Łɨꝁɇs Mɇ. Nøŧ Ɇvɇɍɏønɇ MȺŧŧɇɍs.
- Status: Offline
Taynara Conti
AleksaVP je napisao/la:https://twitter.com/TaynaraContiWWE/status/1245471841902374914?s=19
Can I bave your attention,please?
OH MY!!!
YOU GOTTA BE KIDDING ME!
IT'S JOKE TIME!!!
HERE COMES THE BAD JOKE!!!
Every time you feel bad about yourself, just remember your name isn't Slapjack.
- ~MandyRose~
- Rank 12
- O meni: (za sada jedini) Centralni Europljanin na forumu i veliki obožavatelj ženskog hrvanja
https://www.last.fm/user/iAvrilFan1
. - Status: Offline
- Markovic619
- Rank 10
Taynara Conti
Mislim da je za nju Stardom najbolja opcija, još je mlada a i nije loša u ringu.
"Yeah, I will be in the wrestling business for sure. I have a big... Like, BIG dream to go to Japan. I really want to wrestle in Japan. I don't know when it's going to happen, I don't know how, but I will make it happen. You know, because that is a big step for me. But I want to do it all, you know, 'cause I don't know anything about wrestling outside of the WWE. Everything is so new for me, so I'm excited. I want to learn, I want to live everything. All the companies, I want to know everything. I want to meet new people. I want to wrestle with new people and learn from them. I'm just so excited. I'm not sure about my next step but I'm sure that I will do my best," Conti said.
"Yeah, I will be in the wrestling business for sure. I have a big... Like, BIG dream to go to Japan. I really want to wrestle in Japan. I don't know when it's going to happen, I don't know how, but I will make it happen. You know, because that is a big step for me. But I want to do it all, you know, 'cause I don't know anything about wrestling outside of the WWE. Everything is so new for me, so I'm excited. I want to learn, I want to live everything. All the companies, I want to know everything. I want to meet new people. I want to wrestle with new people and learn from them. I'm just so excited. I'm not sure about my next step but I'm sure that I will do my best," Conti said.
- The A-Lister
- Rank 9
- O meni: Nøŧ Ɇvɇɍɏønɇ Łɨꝁɇs Mɇ. Nøŧ Ɇvɇɍɏønɇ MȺŧŧɇɍs.
Taynara Conti
Slažem se. Nekako podcijenjena u WWE ali svaki put kad bi se ona pojavila u tom dijelu showa bi gledanost bila veća. Stardom se ne čini kao loša opcija.
Every time you feel bad about yourself, just remember your name isn't Slapjack.
- ~MandyRose~
- Rank 12
- O meni: (za sada jedini) Centralni Europljanin na forumu i veliki obožavatelj ženskog hrvanja
- Eumaus The Swineherd
- ProHrvanje Urednik
Taynara Conti
Markovic619 je napisao/la:Source of the post Mislim da je za nju Stardom najbolja opcija
Fuck of we're full šta se tiče gaijina, nek ode u Ice Ribbon ili TJPW

Taynara Conti
Joj ma kakav Stardom. Taynara nikad nije pokazala puno u svojim NXT pojavljivanjima. Istina nije ni imala priliku da nešto pokaže, no nije bilo ni ono "talenat se probija".
- SwitchBlade
- Rank 9
- ~MandyRose~
- Rank 12
- KOMANIA
- Rank 9
- O meni: Volim Partizan, samo Partizan,
Partizan moje drugo ime je,
Volim Partizan, samo Partizan,
Partizan voleću ja zauvek! - Status: Offline
Taynara Conti
Jel je i ona beše u onom čišćenju popila otkaz?

- Markovic619
- Rank 10
Taynara Conti
KOMANIA je napisao/la:Source of the post Jel je i ona beše u onom čišćenju popila otkaz?
Da
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.