Epizoda 24 - Dvorište

Wrestling e-fed
Avatar
Sherpa
Administrator
Administrator
Postovi: 31170
Pridružen/a: 21 stu 2016, 13:00
Reputation: 8037
Lokacija: Zagreb
O meni: Urednik ProHrvanja i 227gaminga
Kontakt:
Status: Offline

Epizoda 24 - Dvorište

PostPostao/la Sherpa » 17 svi 2020, 13:29

Nikada nije bilo toliko novinara ispred zatvora kao tog dana. Ali nisu bili zbog onoga što će se dogoditi te noći daleko od očiju javnosti. Bili su tu zbog izlaska jednog čovjeka iz zatvora. 'Zašto ga se nisi ranije riješio', mrmljao je sebi u bradu, a zatim sam sebi odgovarao na postavljeno pitanje 'zato što je to to, samo je pitanja vremena kada će biti moj za stalno. Moja briga, moja odgovornost.' Otišao je spavati, trebalo je biti budan za noćas. Čeka nas spektakl.

Teško je bilo znati koje je doba dana u tim prokletim samnicama. Pogotovo nakon skoro mjesec dana tamo. Odjednom je lagano postalo sve toplije, a onda su se začule sirene popraćene s crvenim rotirajućim svijetlom. Lagani miris dima dao je jasno zaključiti o čemi se radi. Vatra je gutala sve ono što je nalazila pred sobom. Vrata samnica su se krenula otvarati. Prvi van je izletio Pisarović, a jedno 15at sekundi nakon njega Ghettoven je krenuo njegovim stopama. Jedina razlika bila je ta što je on ugledao lopatu stavljenu sa strane i uzeo je u ruke.

Ok, iduće otvori vrata 3 i 7, kazao je šef u istoj onoj sobi u kojoj je bilo sjedio onog dana kada je naredio otmicu svih ovih hrvača. A zatim prije idućeg para uključi i prskalice. Alex je bi idući, našao je nunčake, dok je Oliver našao pećeno pile. Nije bilo baš nešto korisno, ali je barem bilo ukusno. I dok su prskalice natapale smrdljive majice Dark Dudea i Alija, Dario je prvi osjetio svježi zrak. Zatvorsko igralište bilo je prepuno stvari, kao da u građevinarci zaboravili pospremiti stvari nakon rada. A na sredini je visio kovčeg. Nešto kasnije oglasit će se zvuk koji će kazati da je u kovčegu milijun kuna. Do tada nitko nije krenuo prema njemu, nego su svi gledalo kako izaći van iz zatvora.

Prilikom izlaska iz svojih ćelija još su poneki našli rekvizit, Serđo je našao elektrošoker, Dasher je našao pajser, Šime se naoružao dekom u koju se umotao kako bi lakše disao sve dok nije izašao van. A kada je i zadnji izašao van, a to je bio Mujo, imao je što vidjeti, hrpu ljudi koji se bore za kovčeg u kojem je milijun dolara. Prvi je nastradao Dario, kada ga je Gehttoven udario lopatom po leđima, taman da padne u tačke. Nešto kasnije Mr. Balkan je završio s glavom u mješalici za beton, premda nije bio siguran tko ga je tamo zagurao. Na njegovu sreću bila je čista. Dok je Alex nunčakama davio Dashera čula se obavijest o milijun kuna. Na drvenom stupu je visio kovčeg kojeg je trebalo ugrabiti. Leon je probao na spretan način, popesti se preko stupa, i došao je do pola puta, a onda je shvatio da je gornji dio premazan svinjskom masti. Izgubio je ravnotežu i pao na zemlju te se počeo previjati, da stvar bude koga krenula je kiša. Ili su barem mislili da je to kiša, nego su dobro namještenim šmrkovima polijevali dvorište.

Nije bilo načina kako se popeti do kovčega, a onda su kroz par prozora u dvorište ubačene ljestve. Ne pretjerao stabilne i ne pretjerano kvalitetne. Blatno dvorište je dodatno odmagalo da stoje uspravno, zapravo je često odmagalo u tome da uopće stoje. Mujo je vidio kako Serđo ima elektrošoker, i probao mu ga je uzeti, što je neslavno završilo s određenim rojem volta koji je stresao njegovo tijelo. Ali ni Serđo nije ostao dugo stajati, kada je Stevo vidio što se dogodilo, prošlo mu je kroz glavu ono što se njemu dogodilo, ali je u konačnici ipak pomogao i oborio Serđu. Njihovo hrvanje u blatu ostalo je otežano onog trena kada je Šime bacio deku na njih. U cijelom ovom kaosu efekt je bio takav kao da je bacio mrežu u koju su se zapleli poput riba.

Dark Dude je jeo blato, pošto mu je Harabaya odlučio vratiti za sve napade koje u je priredio. Manijakalno ga je želio zadaviti. Možda bi u tome i uspio da u tom trenutku preko Harabaye nisu pali Ali i Ghettoven. Točnije Ali je bio još jedan od onih koji je tražio osvetu, te je u punom sprintu pogodio nekom lošom verzijom speara Ghettovena prsa. Oliver i Luja su probali postaviti ljestve, da ugrabe kovčeg i podjele novac po pola. Složili su neku potpuno improviziranu konstrukciju koja je dobro stajala, barem dok je Dasher nije malo poremetio svojim pajserom. Dvojac je vrlo brzo završio na podu, baš kao i Dasher kojeg je Dario napao s leđa. No onda je vidio Balkana, zaletio se na njega, kako bi se osvetio što je bio njegova kučka, ali mu je taman Leon koji je ležao na podu postavio nogu tako da je završio glavom prvi u blatu. Tu je priliku iskoristio Balkan i skočio na njega, a u silnom tom komešanju Dario ga je nekako uspio ugristi za rame.

Sve je to trajalo dobrih sat i pol vremena. Postalo je jako teško prepoznati tko je tko. Svi su izgledali jednako umorno i jednako blatno. Sve dok se u konačnici Šime i Alex nisu izborili doći do kofera, kojeg su istovremeno primili i počeli jedan drugoga mlatiti. Teško je to bilo nazvati udarcima, pošto je u njima bilo toliko malo snage, ali kako ni u samim hrvačima nije bilo snage, jedan slab je bio dovoljan da te prevrne i vrati u blato. A tamo su završila obojca kada su se čuli pucnjevi iz pištolja…
slika

Avatar
Rio146
Rank 11
Rank 11
Postovi: 6866
Pridružen/a: 28 stu 2016, 12:26
Reputation: 2645
Lokacija: Malehiko
Status: Offline

Epizoda 24 - Dvorište

PostPostao/la Rio146 » 17 svi 2020, 15:01

Sherpa je napisao/la:Source of the post milijun kuna


Sherpa je napisao/la:Source of the post milijun dolara


Ako je kuna, onda bolje da se ni ne valjam u tom blatu
Yes Sir!

slika

Avatar
Fallen
Rank 5
Rank 5
Postovi: 235
Pridružen/a: 27 tra 2020, 18:53
Reputation: 77
Status: Offline

Epizoda 24 - Dvorište

PostPostao/la Fallen » 17 svi 2020, 15:17

Genijalno smišljeno. Svaka čast. :clap:

Avatar
Sherpa
Administrator
Administrator
Postovi: 31170
Pridružen/a: 21 stu 2016, 13:00
Reputation: 8037
Lokacija: Zagreb
O meni: Urednik ProHrvanja i 227gaminga
Kontakt:
Status: Offline

Epizoda 24 - Dvorište

PostPostao/la Sherpa » 17 svi 2020, 15:25

Rio146 je napisao/la:Source of the post
Sherpa je napisao/la:Source of the post milijun kuna


Sherpa je napisao/la:Source of the post milijun dolara


Ako je kuna, onda bolje da se ni ne valjam u tom blatu

Kuna

I to nisu mali novci :)
slika

Avatar
TheViper
Rank 11
Rank 11
Postovi: 5114
Pridružen/a: 25 stu 2016, 19:35
Reputation: 1948
Status: Offline

Epizoda 24 - Dvorište

PostPostao/la TheViper » 17 svi 2020, 15:32

Gde bas blato :lol:
slika

Avatar
Fallen
Rank 5
Rank 5
Postovi: 235
Pridružen/a: 27 tra 2020, 18:53
Reputation: 77
Status: Offline

Epizoda 24 - Dvorište

PostPostao/la Fallen » 17 svi 2020, 15:37

TheViper je napisao/la:Source of the post Gde bas blato :lol:

Gde si ti čuo za milionera bez prljanja :mrgreen:


Natrag na “Balkan Wrestling Alliance”

Online

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.