PostPostao/la Maki » 23 lip 2019, 20:35
Ajde sada ozbiljna predviđanja pred PPV:
- očekujem da Shane bude Corbinov sudija jer će se to moći povezati sa njegovim feudom sa Romanom. Vjerujem da će Shane i Corbin pokušati da screwaju Setha, ali će onda Roman spasiti svog Shield brata i Seth će odbraniti
- Kofi vs Dolph će vjerujem biti dobro, ali će meč patiti jer Zigglera više niko ne smatra kredibilnim izazivačem. Lagani retain za Kofija.
- Becky vs Lacey će biti loše. Lynch ne radi dobro kad je u ringu sa nekim ko nije 4HW/Asuka i to se vidjelo i na MITBu, pa ne vidim zašto će ovdje biti drugačije. Mislim da će Becky odbraniti, ali ne bi me čudilo da Lacey uzme.
- Bayley vs Alexa će takođe biti loše, ali se nadam da će Bayley izvući nešto iz Alexe, no sumnjam. Većina meča će se vjerujem fokusirati na odnos Alexe i Nikki. Očekujem Alexinu pobjedu, jer ono...plavuša sa umjetnim sisama.
- Joe vs Ricochet bi mogao biti MOTN, ako ne sjebu nekakvim lošim bookingom. Joe brani. I da, koliko je licemjerno to što kad su Toni Storm procurili videi twitter je brujao sa #supportToni, a kad se to desilo Ricochetu muk. Ali...gender equality.
- Bryan/Rowan vs Heavy Machinery ne znam. Heavy Machinery su comedy act, ali to su bili i u NXT pa su ipak izgledali kredibilno. Naginjem retainu, a i više bih volio da Bryan i Rowan dobiju. Daniel je idalje jedan od najboljih heelova u kompaniji pa bih radije da ima barem nekakav pojas.
- Roman vs Drew ima potencijala, ali je ovo očito meč da Roman povrati momentum nakon poraza u Saudiji. Roman osvaja.
- New Day vs SamiKO će vjerovatno biti okej, ali ne znam...booking Owensa i Zayna je čudan. Flip floppaju, čas bi trebali biti nekakve prijetnje, čas su jadnici i to tako ide već godinama. New Day će uzeti, to je sigurno.
- Cruiserweighti...eh, znam da se svi žalimo što su na preshowu, ali sad kad je Nese šampion mislim da i zaslužuju tamo biti. Nadam se toliko Gulakovoj pobjedi, ali sumnjam. Taj je čovjek do sada jedno 4 puta trebao osvojiti taj CW pojas, ali nikako da mu daju. Sumnjam da će ovdje biti drugačije.
Sve u svemu...PPV će vjerovatno dostaviti nekoliko solidnih mečeva, ali problem je što su 4 teoretski najvažnija meča (WWE, Universal i ženski) veoma loše bookani i u njima učestvuju ili nekredibilni ili jednostavno loši kečeri. Undercard će čak biti i dobar usudio bih se reći, ali kad dođemo do većih mečeva očekujem trainwreck.