TLC: Tables, Ladders & Chairs 2018
To da. Mislim da su cruiserweighti nažalost propali projekat. HHH je booker i neke stvari su se poboljšale, ali ipak nije to to.
- KOMANIA
- Rank 9
- O meni: Volim PARTIZAN, Domaću Kinematografiju i WWE.
- Status: Offline
Najavljen je CW mec za TLC - Budy/Cedric.
Nadam se da nece ovo na kickoff, jer ima tu puno vecih gluposti, kao Natalya i Ruby (koji smo videli 100 puta), Elias vs. Lashley (200), ili mozda jebeni mmc u kome ce najverovatnije da idu u finale Carmella I Truth I Jinder I Alicia, jer Asuka I Balor vec imaju meceve. I pored tih 3 sranja ovo je mnogo bolje, jeste da smo i njih gledali 100 puta, ali ako ponove ono sa SSD i ako dobiju mesto na me cardu, i do ru minutazu, ja cu biti zadovoljan
Inace 11 meca je previse, i dok su sa Rawa 6, sa Sd su , mmc ne racunam. To je jos jedno popisavanje po Sd, I ako oni imajubolje price da naprave minimalno 6 dobra i znacajna meca.
Nadam se da nece ovo na kickoff, jer ima tu puno vecih gluposti, kao Natalya i Ruby (koji smo videli 100 puta), Elias vs. Lashley (200), ili mozda jebeni mmc u kome ce najverovatnije da idu u finale Carmella I Truth I Jinder I Alicia, jer Asuka I Balor vec imaju meceve. I pored tih 3 sranja ovo je mnogo bolje, jeste da smo i njih gledali 100 puta, ali ako ponove ono sa SSD i ako dobiju mesto na me cardu, i do ru minutazu, ja cu biti zadovoljan
Inace 11 meca je previse, i dok su sa Rawa 6, sa Sd su , mmc ne racunam. To je jos jedno popisavanje po Sd, I ako oni imajubolje price da naprave minimalno 6 dobra i znacajna meca.

- Sherpa
- Administrator
- O meni: Urednik ProHrvanja i 227gaminga
- Kontakt:
@
KOMANIA nije ta brojka mečeva previše, pogledaj wrestle kingdom najavu, samo s velikom razlikom gdje su mečevi postavljeni kao važni i kao oni koje ljudi žele vidjeti

@
Sherpa
Wrestle Kingdom je NJPW-ova WrestleMania tj. najvažniji event, dok je TLC B PPV. Za B PPV 11 mečeva jeste previše.

Wrestle Kingdom je NJPW-ova WrestleMania tj. najvažniji event, dok je TLC B PPV. Za B PPV 11 mečeva jeste previše.
- AlenB
- Administrator
Lashley Elias Ladder meč na kraju lol, znači ništa od toga da će ovaj meč bit na kickoffu
Murphy/Cedric bi trebalo biti dobro ali sumnjam da će taj meč završit na glavnom dijelu showa
Murphy/Cedric bi trebalo biti dobro ali sumnjam da će taj meč završit na glavnom dijelu showa

- KOMANIA
- Rank 9
- O meni: Volim PARTIZAN, Domaću Kinematografiju i WWE.
Maki je napisao/la:Source of the post @Sherpa
Apsolutno se slazem, u redu je za WM I SSda budu 13+-, ali za B ppv ne. Inace tu su mecevi sa rawa koji u opste ne zasluzuju da se nadju na ppv, kao i mmc.

Pa ne bi se mi bunili zbog tolikog broja mečeva kada bi znali sa će biti dobri.
Mnoge ljude učine nebitnim, onda im daju PPV mečeve koje bi mi kao trebali da gledamo.
A često se dešava da nas nahajpaju za neki meč ili feud, pa ga totalno unište, zašto onda gledati one koji su dosadni.
Mnoge ljude učine nebitnim, onda im daju PPV mečeve koje bi mi kao trebali da gledamo.
A često se dešava da nas nahajpaju za neki meč ili feud, pa ga totalno unište, zašto onda gledati one koji su dosadni.

BRO! BRO! BRO! BRO! BRO! BRO! BRO! BRO!
Meni je na wwe ppv previse i 3 meca kad znam da nece valjat.Nije peoblem gledat event sa 10 plus meceva kad znam da ce bit dobro poredani i da ce valjat
- emirates
- ProHrvanje Urednik
Oni su bas izbjegavali staviti ladder match na Bryan vs Styles. Mislim kad bi se Elias ili Lashley povrijedili da bi prije tu stipulaciju dali onom mixed match finalu nego WWE title feudu.

- Wulf7X
- Rank 11
- Kontakt:
Lično mislim da Brajanu i Stylesu ne treba ladder match stupilacija, mogu i bez toga čak i bolji meč napraviti (ako wwe dozvoli to naravno)

Wulf7X je napisao/la:Source of the post Lično mislim da Brajanu i Stylesu ne treba ladder match stupilacija, mogu i bez toga čak i bolji meč napraviti (ako wwe dozvoli to naravno)
Pa ja bih mec bez stipulacije ostavio za kasnije, ne bih voleo da Aj i Bryan imaju samo jedan PPV meč, sa ovom stipulacijom bi razbili, još bi Bryan mogao na full heel način da pobedi, pritom da Aj bude zaštićen.
I bolje da su oni to dobili, ne oni sterodci klasični.

BRO! BRO! BRO! BRO! BRO! BRO! BRO! BRO!
- Eumaus The Swineherd
- Rank 13
- AlenB
- Administrator
moglo bi biti okej, a i taj feud zaslužuje po meni PPV meč za razliku od nekoliko Raw mečeva

- ante
- Rank 8
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.