NXT TV

Rasprava o TV epizodama NXT-a

Razvojni program pun hottest free agent ljudi
Avatar
KOMANIA
Rank 9
Rank 9
Postovi: 1561
Pridružen/a: 07 srp 2018, 08:21
Reputation: 419
Lokacija: Niš (Srbija)
O meni: Volim PARTIZAN, Domaću Kinematografiju i WWE.
Status: Offline

NXT TV

PostPostao/la KOMANIA » 17 lis 2019, 22:20

AlenB je napisao/la:Source of the post 712k su imali

A AEW?
slika GROBAR DO GROBA!!!

Avatar
AlenB
Administrator
Administrator
Postovi: 12618
Pridružen/a: 21 stu 2016, 14:00
Reputation: 4217
Lokacija: Nova Gradiška
Status: Offline

NXT TV

PostPostao/la AlenB » 17 lis 2019, 22:29

Napisao sam u njihovoj temi, 1.014 m
slika

Avatar
Sherpa
Administrator
Administrator
Postovi: 26118
Pridružen/a: 21 stu 2016, 13:00
Reputation: 6218
Lokacija: Zagreb
O meni: Urednik ProHrvanja i 227gaminga
Kontakt:
Status: Online

NXT TV

PostPostao/la Sherpa » 17 lis 2019, 22:41

Jesu izašlu podatci o demografiji. Iako je vjerojatno median prilično gledatelja preko 50
slika

Avatar
AlenB
Administrator
Administrator
Postovi: 12618
Pridružen/a: 21 stu 2016, 14:00
Reputation: 4217
Lokacija: Nova Gradiška
Status: Offline

NXT TV

PostPostao/la AlenB » 17 lis 2019, 22:54

evo

AEW drew a 0.44 rating in the 18-49 demographic, topping the 0.20 that NXT drew in the same demo by 120%. Last week's AEW episode drew a 0.46 in that demographic while NXT drew a 0.22
slika

Avatar
emirates
ProHrvanje Urednik
ProHrvanje Urednik
Postovi: 5646
Pridružen/a: 21 stu 2016, 14:00
Reputation: 3190
Status: Offline

NXT TV

PostPostao/la emirates » 17 lis 2019, 23:11

Je li bio neki baseball ove sedmice? Znam da su govorili da je bio pad u toj 18-49 demografiji zbog toga prosle sedmice, a evo i ove su oba ponovno dozivljeli blagi pad u toj demografiji.
slika

Avatar
Sherpa
Administrator
Administrator
Postovi: 26118
Pridružen/a: 21 stu 2016, 13:00
Reputation: 6218
Lokacija: Zagreb
O meni: Urednik ProHrvanja i 227gaminga
Kontakt:
Status: Online

NXT TV

PostPostao/la Sherpa » 17 lis 2019, 23:15

Ne, mislim da nije bilo

Al bila je neš košarka preseason il tak neš
slika

Avatar
Eumaus The Swineherd
Rank 13
Rank 13
Postovi: 10868
Pridružen/a: 22 sij 2018, 18:02
Reputation: 3157
Lokacija: Split
Status: Offline

NXT TV

PostPostao/la Eumaus The Swineherd » 17 lis 2019, 23:22

Kul, samo skupis par stotina iljada ljudi da gleda i imas rat.
Seth "The Tarpitect" Rollins

slika

Avatar
HunterDX
Rank 11
Rank 11
Postovi: 5216
Pridružen/a: 05 vel 2018, 09:45
Reputation: 2289
Status: Offline

NXT TV

PostPostao/la HunterDX » 18 lis 2019, 10:05

NXT je ponovo pružio dobru epizodu, nastavili su da grade priče i doneli par zanimljivih mečeva.

Show su otvorili Ciampa i Garza, solidan meč, nije bio toliko dobar, koliko je bilo fora i nadmudrivanja u meču, gde je Garza pokušao da se sprda sa Ciampom, skinuo pantalone, pa su ga one na kraju i koštale, Ciampa ga je nadmudrio na kraju i pobedio.
Nakon meča dolaze članoviTUE i opkoljavaju ring, ali ih Ciampa nije dočekao prazni ruku, te opet pokazao mozak i ostao u ringu kao pravi Babyface.
I svidja mi se dominacija UE, pristaje im, umeju da da se nose sa svim postignutim, a da pritom nisu dosadili fanovima.

Nakon svega u ring ulaze Lorcan i Burch koji su dočekali Imperium. Jedan dosta zanimljiv meč, gde smo dobili očekivane pobednike, moram da napomenem da Imperium izgleda kao odličan faction, te da imam velika očekivanja od njih, bar dok budu bili na NXT-UK i NXTu.

Shirai kasnije dobija Kayden Carter, te nakon meča izjavila da je ona ta koja treba ići na Shaynu, gde je prethodno navela da Rhea i Bianca nisu te, i upravo je prekida Rhea koja joj je ukratko objasnila neke stvari, pa mislim da će njih dve pre ili kasnije imati feud.

Usledio je meč izmedju Leea i Dijakovica gde bi pobednik išao na Stronga za NA titulu, meč je očekivano bio dobar, ali se nije završio nečijom pobedom, već ih Strong prekida i izaziva DK, sve u nadi da ga niko od njih neće izazvati... Ni ta radost nije dugo trajala jer je Regal uzeo stvari u svoje ruke i najavio TT meč izmedju Stronga,Dijakovica i Leea za NA titulu, što je kod Stronga izazvalo veliki bes.

Matt Riddle je imao povratni meč nakon poraza za NXT titulu, protivnik mu je bio Bronson Reed, Roddle dobija meč, gde smo videli i njihov pozdrav nakon istog.
Takodje je i Nox imala povratni meč protiv Conti o očekivano dobila. Nakon meča smo videli kraće prepirke izmedju nje i Shayne.
Balor je imao interesantan deo, možda ga jesu ponizili na glavnoj sceni, ali je Demon Balor totalno zaštićen, drago mi je što je i on deo NXTa.
Imali smo i meč izmedju Boa i Killiana Daina koji je Dain dobio.

Onda je usledio ME izmedju Pete Dunnea i Damiana Priesta, prvo je Dain prekunuo Dunnea dok je ulazio u ring, gde mu je Dunne usputno odgovorio na svoj način, onda ulazak Damiana Priesta koji mi se jako svideo.
Sve bi palo u vodu da nisu odradili dobar meč, meni najbolji meč ove NXT epizode, Priest je mnogo pokazao u ovom meču, mada to i nije čudno kada imate protivnika kao što je Dunne, dosta dobrih tačaka i dosta kontri, gde je Priest na heel način došao do pobede.
Značajna pobeda za Priesta, Dunne zaštićen u porazu, sve su odradili kako treba.

Nije bilo nekih mečeva za 4+ ili 5*, mada mislim da i nije moranje videti takva mečeve na nedeljnim epizodama, mečevi su bili ok i dobri za TV standarde, bilo je par segmenata, prezadovoljan sam epizodom.

Imamo najavljen TT meč na NXT NA titulu izmedju Stronga,Leea i Dijakovica, kao i meč izmedju Rheae i Biance, ovi mečevi obećavaju i imaju veliku vrednost, bar za sam NXT, radujem se sledećoj epizodi.
Zadnja izmjena: HunterDX, dana/u 18 lis 2019, 10:26, ukupno mijenjano 1 put.
slika

BRO! BRO! BRO! BRO! BRO! BRO! BRO! BRO!

Avatar
Sherpa
Administrator
Administrator
Postovi: 26118
Pridružen/a: 21 stu 2016, 13:00
Reputation: 6218
Lokacija: Zagreb
O meni: Urednik ProHrvanja i 227gaminga
Kontakt:
Status: Online

NXT TV

PostPostao/la Sherpa » 18 lis 2019, 10:22

dave

Dunne/Priest -- 4
slika

Avatar
Sherpa
Administrator
Administrator
Postovi: 26118
Pridružen/a: 21 stu 2016, 13:00
Reputation: 6218
Lokacija: Zagreb
O meni: Urednik ProHrvanja i 227gaminga
Kontakt:
Status: Online

NXT TV

PostPostao/la Sherpa » 19 lis 2019, 01:00

upravo sam pogledao epizodu i moram kazati da je bila vrlo dobra uz nekoliko vrlo dobrih mečeva, ali i dvije mane, koje su zapravo dio istog skupa

imao sam osjećaj kako nikada neće zavšriti, kada je riddle bio u ringu mislio sam da je ostalo još 10 minuta, ono tek prešo pola epizode. imao sam osjećaj kao da je trajala 3 sata. a dio razloga je nedostatak promoa, danas ih je bilo, više nego u prošle dvije epizode zajedno. ali i dalje je to premalo. pošto ništa od onoga što se mikrofonu govorilo nije bilo baš pretjerano dobro i zanimljivo, osim regala koji mi je bio sjajan. nxt (za moj ukus) trbea malo bolji tempo, pošto imam osjećaj da gledam takeover bez takeover razine kvalitet
slika

Avatar
HunterDX
Rank 11
Rank 11
Postovi: 5216
Pridružen/a: 05 vel 2018, 09:45
Reputation: 2289
Status: Offline

NXT TV

PostPostao/la HunterDX » 19 lis 2019, 01:18

Tu se slažem, ali toga neće biti u velikoj meri dok ne postanu treći vodeći. Ne treba izostaviti da glavna scena od njih zahteva da šalju wrestlere koji su se pokazali u mečevima i beležili uspehe, i sve to zbog gledalaca, onda ih tamo drže kao drva tokom letnjeg perioda. Al jbg, imaju poznata lica.
Tako da mi deluje kao da neće previše ići na te promoe, što je žalosno.
slika

BRO! BRO! BRO! BRO! BRO! BRO! BRO! BRO!

Avatar
Maki
Rank 11
Rank 11
Postovi: 4012
Pridružen/a: 09 stu 2018, 15:24
Reputation: 1261
Status: Offline

NXT TV

PostPostao/la Maki » 19 lis 2019, 16:27

Tommaso Ciampa vs Angel Garza
Ništa posebno, bilo je kul kad je Ciampa lupio Running Knee Kick pantalonama lol.
5/10

Lijepo su napravili ovo sa O'Reillyjevim videom, ovako štite i Dreama da ne mora opet izgubiti sljedeće sedmice.

Imperium vs Lorcan/Burch
Lorcan i Burch su dobri, ali ja ih nažalost jedino povezujem sa ovim NXT filler tagovima. Ajde bilo je dobrih stvari. Obožavam onu Barthel-Aichner kombinaciju u corneru, Aichner je imao kul Moonsault, a Lorcan i Burch opet ispali jaki brawleri i dobili su velike chantove od publike. Imperium ima kul finisher takođe.
7/10

Lijepo je što su refencirali Gargano-Ciampa, ali se nadam da neće vraćati na to rivalstvo u skorije vrijeme.

Io Shirai vs Kayden Carter
Meni je ovo bilo prilično loše. Bila je ona jedna sekvenca kad je Carter izbila Shirai nogu i tako je oborila i onda je krenula lupiti Kickom šta već i tako je sloppy izgledalo. Ajde Shirai je imala kul German i Moonsault za kraj, ali generalno sloppy dijelovi su bili loši. No, ovo je ipak squash tako da uzeću u obzir da zadatak ovog meča nije bio da bude dobar već da prikaže Shirai.
N/A

Okej je sve to Ripley-Belair-Shirai, ali mislim da je jasno da Kai skida pojas sa Shayne.

Kao što sam i mislio, štite Dreama. Regal je sjajan kao GM.

Keith Lee vs Dominik Dijakovic
Solidan meč, no imali su boljih. Obojica naravno prikazani kao super snagatori, prelijepo fokusiranje Leeja na Dijakovu ruku, pogotovo onaj Frog Splash sa top ropea. Dijakovic se pokazao onim Choke Bombom nakon kojeg smo vidjeli kul near fall. Inače near fallovi su bili odlični u ovom meču. Sviđa mi se uvijek ono kad se njih dvojica sudare i nijedan ne obori onog drugog već se samo odbiju. Isto tako volim Dijakove Knee Kickove. Istaknuo bih još Leejev Spirit Bomb. Dakle, generalno dobar meč sa prilično očekivanim krajem. Bilo je jasno šta će biti i da ćemo imati triple threat. Kul meč, ali ipak su njihovi prošli meni bili bolji.
8/10

Bijesni Regal je bio prekul.

Belair imala kul package, mada bih volio da je imala promo. NXTu toliko fale in ring promoi.

Tegan Nox vs Taynara
Kul. Taynara je imala kul Judo Throwove i kul Double Knee Kick u corneru, a Nox je pokazala šta zna Diving Crossbodyem i onim Running Knee Kickom na kraju. Meč je bio veoma kratak, ali je bio zabavan.
7/10

Kao što sam i mislio, postavlja se temelj za Shayna-Kai.

Matt Riddle vs Bronson Reed
Još jedan zabavan kratki meč. Prejako mi je bilo kad je Reed preokrenuo onaj Riddleov top rope Flip u Powerbomb. Riddle prejak sa Sleeperom. Zabavno, a to je najvažnije.
7/10

JEBOTE KOJI PROMO BALORA!!! Njegov najbolji promo ikad. Kako su lijepo uklopili sve. Čak su fino uzdigli i Fienda, no MR će to sjebati.

Ostao mi je ME, za sada solidna epizoda, no ništa vau. Dynamite se čini boljim.

Avatar
Maki
Rank 11
Rank 11
Postovi: 4012
Pridružen/a: 09 stu 2018, 15:24
Reputation: 1261
Status: Offline

NXT TV

PostPostao/la Maki » 20 lis 2019, 08:53

Killian Dain vs Boa
A ono, squash.
N/A

Prejak segment između Dunnea i Daina.

Pete Dunne vs Damian Priest
Vrlo dobar meč. Obojica su ispali dosta jako, Dunne je meni ipak ispao dosta bolji tho. Nekako je najviše kul momenata on imao sa onim lomljenjem prstiju, Avalanche Suplexom sa top ropea, Step Up Enzuigirima, sa onim Moonsaultom na ringside pa i sa onom prejakom tranzicijom u Armbar. I Priest je imao svojih trenutaka svakako, prije svega onaj Sommersault Senton na ringside, pa onaj top rope Frankensteiner. Najbolja sekvenca u meču je bila pred sam kraj kad su se krenuli rokati udarac za udarac. Prejako je bilo, a pogotovo kad je Priest obrnuo Dunnea onim Clotheslineom. Kraj OK, ali nekako mislim da je moglo i bez low blowa.
9/10

Epizoda je bila solidna, ali je nekako bila puna fillera. Realno tona mečeva su bili ili squashevi ili dosta kratki. Bilo je tu dosta zabavnog u tim mečevima, ali svima je jasno da ti mečevi ne znače puno. Mogli su ipak vrijeme popuniti nečim malo korisnijim. Dynamite je ovaj put bio bolji, no razlika nije bila velika.
8/10

Avatar
Wulf7X
Rank 11
Rank 11
Postovi: 6034
Pridružen/a: 26 stu 2016, 22:09
Reputation: 1942
Lokacija: Niš/Srbija
Kontakt:
Status: Offline

NXT TV

PostPostao/la Wulf7X » 24 lis 2019, 10:13

huh zanimljivo :)
slika

Avatar
ejdzejp1
Rank 10
Rank 10
Postovi: 3179
Pridružen/a: 11 vel 2017, 00:06
Reputation: 1046
Lokacija: Gradačac, BiH
Status: Offline

NXT TV

PostPostao/la ejdzejp1 » 24 lis 2019, 10:29

Wulf7X je napisao/la:Source of the post huh zanimljivo :)

his future is his past
slika


Natrag na “NXT”

Online

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.