NXT TV

Rasprava o TV epizodama NXT-a

Razvojni program pun hottest free agent ljudi
Avatar
TheBesir
Rank 9
Rank 9
Postovi: 2033
Pridružen/a: 21 vel 2018, 21:20
Reputation: 361
O meni: It's all about game.
Status: Offline

NXT TV

PostPostao/la TheBesir » 12 lip 2019, 20:16

AlenB je napisao/la:Source of the post Uh



možda bi mogli dat pobjedu Gulaku na foru da omete sudca ili nešto tako.jer kushida je tek došao.
ili da se pojavi neko sa 205 live ko bi pomogao Gulaku u pobjedi.
slika

Avatar
Eumaus The Swineherd
Član mjeseca
Član mjeseca
Postovi: 9384
Pridružen/a: 22 sij 2018, 18:02
Reputation: 2520
Lokacija: Split
Status: Offline

NXT TV

PostPostao/la Eumaus The Swineherd » 12 lip 2019, 20:24

TheBesir je napisao/la:Source of the post jer kushida je tek došao.

Baš zato mu triba nanizat pobjeda.
Seth "The Tarpitect" Rollins

Avatar
AlenB
Administrator
Administrator
Postovi: 11316
Pridružen/a: 21 stu 2016, 14:00
Reputation: 3731
Lokacija: Nova Gradiška
Status: Online

NXT TV

PostPostao/la AlenB » 12 lip 2019, 20:24

čisto sumnjam da Gulak uzima pobjedu, on je 205 live lik, tak da uvijek kad dolazi u NXT, uglavnom gubi, a Kushida je njihov sljedeći projekt i vjerojatno ga čeka veliki push tak da ne vidim zašto bi gubio ovdje
slika

Avatar
Maki
Rank 10
Rank 10
Postovi: 2779
Pridružen/a: 09 stu 2018, 15:24
Reputation: 932
Status: Online

NXT TV

PostPostao/la Maki » 12 lip 2019, 20:48

Jbg, ja bih dao pobjedu Gulaku. Kushida može preboliti jedan poraz, a Gulaku treba jedna jača pobjeda. Ne mora svaki NXT hottest free agent krenuti sa nepobjeđenim streakom.

Avatar
TheBesir
Rank 9
Rank 9
Postovi: 2033
Pridružen/a: 21 vel 2018, 21:20
Reputation: 361
O meni: It's all about game.
Status: Offline

NXT TV

PostPostao/la TheBesir » 12 lip 2019, 20:56

Ma uzima ovo Kushida,ali bi volio da se ovo pretvori u malo veći feud.
slika

Avatar
Maki
Rank 10
Rank 10
Postovi: 2779
Pridružen/a: 09 stu 2018, 15:24
Reputation: 932
Status: Online

NXT TV

PostPostao/la Maki » 13 lip 2019, 09:47

Jessamyn Duke i Marina Shafir vs Io Shirai i Candice LeRae
Okej meč, ali Duke i Shafir su još dosta zelene. Njihov moveset se sastoji iz holdova i kickova, a vidjeli smo i onaj prilično još Marinin Judo Throw. Njih dvije trebaju još dosta vremena u PC-u. Shirai se dobro pokazala, par kul high flying poteza, ali je naravno highlight meča bio kad je slomila Duke ruku Shayninim potezom. Na kraju izbila tuča koja je bila okej osim jedne stvari. Nakon što je Io poslala Shaynu u stepenice, nastavila ju je udarati najslabijim mogućim kickovima. Veoma loše je izgledalo.
7/10

Ajde da vidimo ko je taj Damian Priest.

Ovaj Dreamov segment je bio potpuno beznačajan.

Kushida vs Drew Gulak
Odličan meč. Vidjeli smo dosta odličnog mat wrestlinga, izmjena holdova, a pogotovo mi se svidjela ona izmjena Ankle Lockova. Još su mi se svidjeli Gulakovi Reverse Bodyslamovi, Kushidin DDT u Armbar i ona Kushidina Hurricanrana sa aprona. Takođe smo vidjeli jedan od rijetkih Gulakovih Dropkickova što pokazuje koliko mu je bilo stalo da dobije Kushidu. Drago mi je što je Gulak ispao jak, pogotovo sa onim Boston Crabom. Kraj mi je bio onako malo neočekivan. Očekivao sam da meč traje još nekoliko minuta, ali dobro je ispalo. Očekivana pobjeda Kushide, na kraju lijep respekt pokazan poslije meča. Preporučujem ovaj meč.
10/10

Okej, Steel Cage za Io i Shaynu. Valjda nisu ludi da ovakav reign prekinu na običnom NXT-u.

Vanessa Borne i Aliyah su imale najcringy mogući segment. Gle, nikog nije briga za njih. Jobberke su i ne vidim zašto sparuju Miu Yim sa njima uopšte.

Undisputed Era vs Oney Lorcan i Danny Burch
Holy shit, ovo je bilo prejebeno. Odmah na početku smo imali hard hitting okršaj Lorcana i O'Reillya, a meč je od tada bivao samo bolji. Svidjelo mi se kad je Strong poslao Burcha u Lorcana i preokrenuo meč na svoju stranu. O'Reilly i Strong imaju prilično dobru tag team hemiju. Burch je takođe imao onaj odličan moment kad je sam riješio i Stronga i O'Reillya te smo tu vidjeli onaj Powerbomb nakon kojeg je Burch preokrenuo O'Reillyev kickout u Crossface. Odličan trenutak. Svidio mi se i Kyleov Pendulum Lariat. Bio je tu i onaj Brainbuster UE. Takođe mislim da sam u ovom meču vidio najbolji pin breakup ikad kad je Strong pinao nakon tog Brainbustera i pin je prekinut na 2.8 možda. Na kraju su se sva 4-ica porokali u odličnoj izmjeni. Kraj mi je bio pomalo meh. Ne vidim sad neku svrhu pojavljivanja Rykera, a i više bi mi se svidjelo da je jedan ovakav meč imao čist kraj. Ima samo jedna stvar koja mi nije jasna. Šta je Ryker u Forgotten Sonsima? Predstavljen je kao najjači od njih pa je logično da je vođa, ali uvijek ga zovu henchmanon pa onda ispada da on ustvari radi za Cutlera i Blakea. Nejasno.
9/10

Odlična epizoda.
9/10

Avatar
AlenB
Administrator
Administrator
Postovi: 11316
Pridružen/a: 21 stu 2016, 14:00
Reputation: 3731
Lokacija: Nova Gradiška
Status: Online

NXT TV

PostPostao/la AlenB » 13 lip 2019, 11:08

vrlo dobar meč Kushide i Gulaka, kao i main event, sve skupa jedna jako zabavna epizoda, preproučam Kushida/Gulak definitivno, ali i main event također
slika

Avatar
TheBesir
Rank 9
Rank 9
Postovi: 2033
Pridružen/a: 21 vel 2018, 21:20
Reputation: 361
O meni: It's all about game.
Status: Offline

NXT TV

PostPostao/la TheBesir » 14 lip 2019, 16:11

AlenB je napisao/la:Source of the post vrlo dobar meč Kushide i Gulaka, kao i main event, sve skupa jedna jako zabavna epizoda, preproučam Kushida/Gulak definitivno, ali i main event također


ovo
i da dodam jos svoje :D
nek daju titulu Io Sharai i nek gone ove tri na MR.dobro bi došle tamo vjerujem
slika

Avatar
Maki
Rank 10
Rank 10
Postovi: 2779
Pridružen/a: 09 stu 2018, 15:24
Reputation: 932
Status: Online

NXT TV

PostPostao/la Maki » 20 lip 2019, 10:15

Opening promo Undisputed Ere tipični heel promo...ali onaj Undisputed NXT opener je bio fenomenalan. Konfrontacija sa Dreamom, Riddleom i Breezom okej. Breeze je ispao definitivno najjači na micu u ovom segmentu i fino je spustio UE kad im je rekao da se oni hvale da su izgradili brand na kojem je on bio prije nego što su oni i postojali. Cole je isto malo podjebavao Riddlea zbog Goldberga lol, ali Goldberg nije bio dio Attitude Ere uopšte no ajde. Undisputed Era žute majice su izgledale premoćno. Iako mislim da je Coleova pobjeda nad Garganom greška, Adam Cole je ipak Adam Cole i ne sumnjam da će biti odličan NXT Champion.

Damian Priest vs Raul Mendoza
Priest ima odličan theme i okej ulazak u ring. Archer of Infamy je zapravo jedan od boljih nadimaka. Meč je počeo dobro onim Priestovim kickom, ali onda se pretvorilo u tipični kratki NXT meč. Mendoza je dobio mali comeback, svidjelo mi se kad je hodao po top ropeu, Priest na kraju uzeo Rolling Cutterom. Okej, ništa posebno.
6/10

Ovaj Breakout turnir je odlična ideja. Više će kečera dobiti priliku, a možemo vidjeti i dobre mečeve. Pratiću ovaj turnir sa interesovanjem.

Onaj segment sa Miom i prozivanje Shayne može značiti samo jedno. Mia vs Shayna za pojas u Torontu što mi se baš i ne sviđa jer nikako ne vidim Yim kako dobija Baszler a avgustovski TakeOver je uvijek nekako i najvažniji pa je bezveze da se baš booka jedan takav title meč u kojem je pobjednik manje-više očit.

Taynara Conti vs Xia Li
Meč je dobro počeo onim izmjenama i Taynarim Judo Throwovima. Svidjelo mi se kako je Conti kako je meč odmicao sve više bila heel. Na početku se rukovala sa Xiaom, a onda je tokom meča tauntala, obarala povlačenjem za kosu, vrijeđala. Par dobrih stvari i nekoliko dobrih kickova. Samo mi se meč završio prebrzo, taman je postajalo dobro sa onim Xianim kickovima i kraj. Da su im dali još makar minutu, meč bi bio bolji jer je ovako ispalo da je Conti dominirala tokom 80% meča, a Li dobila nakon samo jednog poteza.
7/10

Kul je vidjeti Street Profitse sa pojasom. Očekujem upad TUE u njihov meč sa Sonsima sljedeće sedmice.

The Undisputed Era vs Riddle, Dream, Breeze
Solidan ME, no s obzirom na učesnike moglo je i malo bolje. Dream je sjebao onaj Moonsault na Fisha i puknuo ga je ja msm koljenom u facu. Udaljenost je bila prevelika. Bilo je dobrih stvari, a highlight meča mi je bila Coleova kontra Mattovog Suplexa u Backstabber. Fish je imao nekoliko dobrih Strikeova, a Breeze je ispao jak takođe, pogotovo onda kad je nakon Beauty Shota zamalo donio pobjedu. Bilo je nekoliko dobrih izmjena, ali malo previše vremena je otišlo na onu heel dominaciju TUE. Dream mi je nekako ovdje najslabije ispao i na kraju je popio pin. Nekako sumnjam da će Strong postati NA prvak. Solidan meč, ali moglo je i bolje.
8/10

Eh...epizoda je imala potencijala, ali nekako je ostala nedorečena.
7/10

Avatar
TheBesir
Rank 9
Rank 9
Postovi: 2033
Pridružen/a: 21 vel 2018, 21:20
Reputation: 361
O meni: It's all about game.
Status: Offline

NXT TV

PostPostao/la TheBesir » 21 lip 2019, 19:15

Jako dobra epizoda po mom mišljenju.
Početni segment jako dobar,Priest u meču nije bio loš,moglo je to i bolje.Što se tiče drugog meča na showu,mislim da su (ako već to znaju) mogle uvesti malo poteza iz tih borilačkih vještina.ME solidan,možda su na kraju uloge mogli zamjenit Breeze i Dream,tj. da Breeze popije pin.
slika


Natrag na “NXT”

Online

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.