Zajedničko gledanje u subotu u 20 sati NWA The Great American Bash 1989 - Stream na Twitchu, chat na Discordu.

Gastro kutak

Iće i piće

Nasumični razgovori
Avatar
DVW
Rank 9
Rank 9
Postovi: 1857
Pridružen/a: 09 stu 2018, 21:09
Reputation: 329
Lokacija: BiH
O meni: Loyal follower of WWE from past and present, but now also a little bit of AAA :)

Huge fan of BRM (Becky, Randy, Miz) <3
Status: Offline

Gastro kutak

PostPostao/la DVW » 05 tra 2020, 21:14

Mary je napisao/la:slika
Kad ne mozes u Bosnu, doneses malo "Bosne" sebi. :romance-heartspink:


Ne vrijedi ni kad su ti famozni sarajevski ćevapi 4 kilometra od kuće kad je sve zatvoreno :cry: :cry: :cry:

Avatar
Sherpa
Administrator
Administrator
Postovi: 30956
Pridružen/a: 21 stu 2016, 13:00
Reputation: 8005
Lokacija: Zagreb
O meni: Urednik ProHrvanja i 227gaminga
Kontakt:
Status: Online

Gastro kutak

PostPostao/la Sherpa » 07 tra 2020, 22:54

Za sve iz bih, pogotovo bošnjake.

Koliko vam je poznata dolma

I ako da, što točno to je kod vas?
slika

Avatar
Mary
Rank 11
Rank 11
Postovi: 4671
Pridružen/a: 21 stu 2016, 14:00
Reputation: 2721
Status: Offline

Gastro kutak

PostPostao/la Mary » 07 tra 2020, 23:11

Punjena paprika s rizom i mljevenim mesom. Nesto kao sarma, ne jedem niti jedno.

Avatar
Mary
Rank 11
Rank 11
Postovi: 4671
Pridružen/a: 21 stu 2016, 14:00
Reputation: 2721
Status: Offline

Gastro kutak

PostPostao/la Mary » 25 tra 2020, 10:42

Sad sam saznala da postoji Kinder Bueno od Kokosa na nasem trzistu. :romance-heartspink:
Tko ce mi biti diler jer ga ovdje nema? :mrgreen:

Avatar
Sherpa
Administrator
Administrator
Postovi: 30956
Pridružen/a: 21 stu 2016, 13:00
Reputation: 8005
Lokacija: Zagreb
O meni: Urednik ProHrvanja i 227gaminga
Kontakt:
Status: Online

Gastro kutak

PostPostao/la Sherpa » 25 tra 2020, 11:26

Ja jučer odradio prvi roštilj 2020.
slika

Avatar
Eumaus The Swineherd
ProHrvanje Urednik
ProHrvanje Urednik
Postovi: 13473
Pridružen/a: 22 sij 2018, 18:02
Reputation: 4772
Lokacija: Split
Status: Online

Gastro kutak

PostPostao/la Eumaus The Swineherd » 25 tra 2020, 12:12

Sherpa je napisao/la:Source of the post Ja jučer odradio prvi roštilj 2020.

Ne moš samo to napisat i ne stavit slike ili nešto :roll:
slika

Avatar
Mary
Rank 11
Rank 11
Postovi: 4671
Pridružen/a: 21 stu 2016, 14:00
Reputation: 2721
Status: Offline

Gastro kutak

PostPostao/la Mary » 25 tra 2020, 12:16

Dok Sherpa ne podjeli sliku, evo moja slika od prosle Subote. :D
slika

Avatar
Sherpa
Administrator
Administrator
Postovi: 30956
Pridružen/a: 21 stu 2016, 13:00
Reputation: 8005
Lokacija: Zagreb
O meni: Urednik ProHrvanja i 227gaminga
Kontakt:
Status: Online

Gastro kutak

PostPostao/la Sherpa » 25 tra 2020, 13:05

Eumaus The Swineherd je napisao/la:Source of the post
Sherpa je napisao/la:Source of the post Ja jučer odradio prvi roštilj 2020.

Ne moš samo to napisat i ne stavit slike ili nešto :roll:

Ma imao sam samo vratinu i ćevape. Samo za nas doma radio. Biće slika kad budem radio nešto bolje

Kada budem radio meso ala za kebab, frend mi je napravio mačeve, samo nismo imali priliku testirati ih
slika

Avatar
lemonzoo
Rank 5
Rank 5
Postovi: 127
Pridružen/a: 19 tra 2020, 15:28
Reputation: 27
Status: Offline

Gastro kutak

PostPostao/la lemonzoo » 25 tra 2020, 13:06

Zabilješka: nemoj nikad raditi rijetku palentu da ti ne bude muka.

Avatar
The A-Lister
Rank 8
Rank 8
Postovi: 1140
Pridružen/a: 01 tra 2020, 19:11
Reputation: 334
O meni: Nøŧ Ɇvɇɍɏønɇ Łɨꝁɇs Mɇ. Nøŧ Ɇvɇɍɏønɇ MȺŧŧɇɍs.
Status: Offline

Gastro kutak

PostPostao/la The A-Lister » 25 tra 2020, 13:26

lemonzoo je napisao/la:Source of the post Zabilješka: nemoj nikad raditi rijetku palentu da ti ne bude muka.

Ja to radim što tvrđe može, ne volim baš rijetku. I nikad ju je jedem s mlijekom, nego stavim ulja.

Avatar
lemonzoo
Rank 5
Rank 5
Postovi: 127
Pridružen/a: 19 tra 2020, 15:28
Reputation: 27
Status: Offline

Gastro kutak

PostPostao/la lemonzoo » 25 tra 2020, 13:28

Ja s jajima i hrenovkama. Viđao sam da ljudi i od toga prave umjetnost, morat ću jednom testirati. https://postimg.cc/gX1J8vby

Edit: de pojasno to s uljem, ne kontam.

Avatar
Sherpa
Administrator
Administrator
Postovi: 30956
Pridružen/a: 21 stu 2016, 13:00
Reputation: 8005
Lokacija: Zagreb
O meni: Urednik ProHrvanja i 227gaminga
Kontakt:
Status: Online

Gastro kutak

PostPostao/la Sherpa » 25 tra 2020, 13:33

Može preporuka kada radiš palentu? Začini je dobro i sporo kuhaj. Možeš staviti sol papar, možeš dodati maslaca da bude kremastija, možeš dodati (što ja obavezno radim) ribanog sira, parmezan ako imaš nešto slično jednako dobro.
slika

Avatar
The A-Lister
Rank 8
Rank 8
Postovi: 1140
Pridružen/a: 01 tra 2020, 19:11
Reputation: 334
O meni: Nøŧ Ɇvɇɍɏønɇ Łɨꝁɇs Mɇ. Nøŧ Ɇvɇɍɏønɇ MȺŧŧɇɍs.
Status: Offline

Gastro kutak

PostPostao/la The A-Lister » 25 tra 2020, 13:36

lemonzoo je napisao/la:Source of the post Ja s jajima i hrenovkama. Viđao sam da ljudi i od toga prave umjetnost, morat ću jednom testirati. https://postimg.cc/gX1J8vby

Edit: de pojasno to s uljem, ne kontam.

Pa skuham normalno palentu al ne prerijetku i onda samo uljem preliješ. Fino je i ima onako ko ona rijetka teksturu dok jedeš ali nije.

Avatar
lemonzoo
Rank 5
Rank 5
Postovi: 127
Pridružen/a: 19 tra 2020, 15:28
Reputation: 27
Status: Offline

Gastro kutak

PostPostao/la lemonzoo » 25 tra 2020, 13:38

Kontam. Staviš ono obično ulje za prženje ili je to nešto specijalno?
Nisam nikad to tako radio.

Avatar
lemonzoo
Rank 5
Rank 5
Postovi: 127
Pridružen/a: 19 tra 2020, 15:28
Reputation: 27
Status: Offline

Gastro kutak

PostPostao/la lemonzoo » 25 tra 2020, 13:40

Sherpa je napisao/la:Source of the post Može preporuka kada radiš palentu? Začini je dobro i sporo kuhaj. Možeš staviti sol papar, možeš dodati maslaca da bude kremastija, možeš dodati (što ja obavezno radim) ribanog sira, parmezan ako imaš nešto slično jednako dobro.

Fala, probat ću u idućoj turi. Dodaje li se to sve dok kuvaš ili možda parmezan kad se poslužuje?
Ja samo ulijem triput vode, posolim, čekam da prokuva pa dodam palentu i miješam dok se ne zgusne. Vjerojatno će biti ukusnija s tim dodacima.


Natrag na “Svlačionica”

Online

Trenutno korisnika/ca: KOMANIA i 5 gostiju.