Gastro kutak
Iće i piće
- Sherpa
- Administrator
- Postovi: 57839
- Pridružen/a: 21 stu 2016, 13:00
- 7
- Lokacija: Zagreb
- O meni: Urednik ProHrvanja i 227gaminga
- Kontakt:
- Status: Offline
Gastro kutak
Za sve iz bih, pogotovo bošnjake.
Koliko vam je poznata dolma
I ako da, što točno to je kod vas?
Koliko vam je poznata dolma
I ako da, što točno to je kod vas?
Gastro kutak
Punjena paprika s rizom i mljevenim mesom. Nesto kao sarma, ne jedem niti jedno.
Gastro kutak
Sad sam saznala da postoji Kinder Bueno od Kokosa na nasem trzistu.
Tko ce mi biti diler jer ga ovdje nema?
Tko ce mi biti diler jer ga ovdje nema?
- Eumaus The Swineherd
- ProHrvanje Urednik
- Postovi: 23285
- Pridružen/a: 22 sij 2018, 18:02
- 6
- Lokacija: Split
- Status: Offline
- Sherpa
- Administrator
- Postovi: 57839
- Pridružen/a: 21 stu 2016, 13:00
- 7
- Lokacija: Zagreb
- O meni: Urednik ProHrvanja i 227gaminga
- Kontakt:
- Status: Offline
Gastro kutak
Ma imao sam samo vratinu i ćevape. Samo za nas doma radio. Biće slika kad budem radio nešto bolje
Kada budem radio meso ala za kebab, frend mi je napravio mačeve, samo nismo imali priliku testirati ih
- The A-Lister (B.L.)
- Rank 13
- Postovi: 17426
- Pridružen/a: 01 tra 2020, 19:11
- 4
- Lokacija: ZeGej
- O meni: Mali od skandala. Osnivač ŠAS-a. Student Poslovne ekonomije. Baby Lasagna stan. Pobjednik Dnore 2025.
🇺🇦🇵🇸🇦🇲 - Status: Offline
Gastro kutak
Ja to radim što tvrđe može, ne volim baš rijetku. I nikad ju je jedem s mlijekom, nego stavim ulja.
Gastro kutak
Ja s jajima i hrenovkama. Viđao sam da ljudi i od toga prave umjetnost, morat ću jednom testirati. https://postimg.cc/gX1J8vby
Edit: de pojasno to s uljem, ne kontam.
Edit: de pojasno to s uljem, ne kontam.
Uvijek u pravu.
- Sherpa
- Administrator
- Postovi: 57839
- Pridružen/a: 21 stu 2016, 13:00
- 7
- Lokacija: Zagreb
- O meni: Urednik ProHrvanja i 227gaminga
- Kontakt:
- Status: Offline
Gastro kutak
Može preporuka kada radiš palentu? Začini je dobro i sporo kuhaj. Možeš staviti sol papar, možeš dodati maslaca da bude kremastija, možeš dodati (što ja obavezno radim) ribanog sira, parmezan ako imaš nešto slično jednako dobro.
- The A-Lister (B.L.)
- Rank 13
- Postovi: 17426
- Pridružen/a: 01 tra 2020, 19:11
- 4
- Lokacija: ZeGej
- O meni: Mali od skandala. Osnivač ŠAS-a. Student Poslovne ekonomije. Baby Lasagna stan. Pobjednik Dnore 2025.
🇺🇦🇵🇸🇦🇲 - Status: Offline
Gastro kutak
Pa skuham normalno palentu al ne prerijetku i onda samo uljem preliješ. Fino je i ima onako ko ona rijetka teksturu dok jedeš ali nije.lemonzoo je napisao/la:QR_BBPOST Ja s jajima i hrenovkama. Viđao sam da ljudi i od toga prave umjetnost, morat ću jednom testirati. https://postimg.cc/gX1J8vby
Edit: de pojasno to s uljem, ne kontam.
Gastro kutak
Kontam. Staviš ono obično ulje za prženje ili je to nešto specijalno?
Nisam nikad to tako radio.
Nisam nikad to tako radio.
Uvijek u pravu.