Gastro kutak

Iće i piće

Nasumični razgovori
Avatar
Mary
Rank 11
Rank 11
Postovi: 4830
Pridružen/a: 21 stu 2016, 14:00
7
Status: Offline

Gastro kutak

Post Postao/la Mary »

slika
Kad ne mozes u Bosnu, doneses malo "Bosne" sebi. :romance-heartspink:
Avatar
DVW
Rank 11
Rank 11
Postovi: 4862
Pridružen/a: 09 stu 2018, 21:09
5
Lokacija: Bosnia and Herzegovina
O meni: Spending time by learning geography and history!

Other hobbies: movies, traveling, talking about politics...
Status: Offline

Gastro kutak

Post Postao/la DVW »

Mary je napisao/la:slika
Kad ne mozes u Bosnu, doneses malo "Bosne" sebi. :romance-heartspink:
Ne vrijedi ni kad su ti famozni sarajevski ćevapi 4 kilometra od kuće kad je sve zatvoreno :cry: :cry: :cry:
Avatar
Sherpa
Administrator
Administrator
Postovi: 57839
Pridružen/a: 21 stu 2016, 13:00
7
Lokacija: Zagreb
O meni: Urednik ProHrvanja i 227gaminga
Kontakt:
Status: Offline

Gastro kutak

Post Postao/la Sherpa »

Za sve iz bih, pogotovo bošnjake.

Koliko vam je poznata dolma

I ako da, što točno to je kod vas?
slika
Avatar
Mary
Rank 11
Rank 11
Postovi: 4830
Pridružen/a: 21 stu 2016, 14:00
7
Status: Offline

Gastro kutak

Post Postao/la Mary »

Punjena paprika s rizom i mljevenim mesom. Nesto kao sarma, ne jedem niti jedno.
Avatar
Mary
Rank 11
Rank 11
Postovi: 4830
Pridružen/a: 21 stu 2016, 14:00
7
Status: Offline

Gastro kutak

Post Postao/la Mary »

Sad sam saznala da postoji Kinder Bueno od Kokosa na nasem trzistu. :romance-heartspink:
Tko ce mi biti diler jer ga ovdje nema? :mrgreen:
Avatar
Sherpa
Administrator
Administrator
Postovi: 57839
Pridružen/a: 21 stu 2016, 13:00
7
Lokacija: Zagreb
O meni: Urednik ProHrvanja i 227gaminga
Kontakt:
Status: Offline

Gastro kutak

Post Postao/la Sherpa »

Ja jučer odradio prvi roštilj 2020.
slika
Avatar
Eumaus The Swineherd
ProHrvanje Urednik
ProHrvanje Urednik
Postovi: 23285
Pridružen/a: 22 sij 2018, 18:02
6
Lokacija: Split
Status: Offline

Gastro kutak

Post Postao/la Eumaus The Swineherd »

Sherpa je napisao/la:QR_BBPOST Ja jučer odradio prvi roštilj 2020.
Ne moš samo to napisat i ne stavit slike ili nešto :roll:
slika
Avatar
Mary
Rank 11
Rank 11
Postovi: 4830
Pridružen/a: 21 stu 2016, 14:00
7
Status: Offline

Gastro kutak

Post Postao/la Mary »

Dok Sherpa ne podjeli sliku, evo moja slika od prosle Subote. :D
slika
Avatar
Sherpa
Administrator
Administrator
Postovi: 57839
Pridružen/a: 21 stu 2016, 13:00
7
Lokacija: Zagreb
O meni: Urednik ProHrvanja i 227gaminga
Kontakt:
Status: Offline

Gastro kutak

Post Postao/la Sherpa »

Eumaus The Swineherd je napisao/la:QR_BBPOST
Sherpa je napisao/la:QR_BBPOST Ja jučer odradio prvi roštilj 2020.
Ne moš samo to napisat i ne stavit slike ili nešto :roll:
Ma imao sam samo vratinu i ćevape. Samo za nas doma radio. Biće slika kad budem radio nešto bolje

Kada budem radio meso ala za kebab, frend mi je napravio mačeve, samo nismo imali priliku testirati ih
slika
Avatar
lemonzoo
Rank 10
Rank 10
Postovi: 3023
Pridružen/a: 19 tra 2020, 15:28
4
Status: Offline

Gastro kutak

Post Postao/la lemonzoo »

Zabilješka: nemoj nikad raditi rijetku palentu da ti ne bude muka.
Uvijek u pravu.
Avatar
The A-Lister (B.L.)
Rank 13
Rank 13
Postovi: 17426
Pridružen/a: 01 tra 2020, 19:11
4
Lokacija: ZeGej
O meni: Mali od skandala. Osnivač ŠAS-a. Student Poslovne ekonomije. Baby Lasagna stan. Pobjednik Dnore 2025.

🇺🇦🇵🇸🇦🇲
Status: Offline

Gastro kutak

Post Postao/la The A-Lister (B.L.) »

lemonzoo je napisao/la:QR_BBPOST Zabilješka: nemoj nikad raditi rijetku palentu da ti ne bude muka.
Ja to radim što tvrđe može, ne volim baš rijetku. I nikad ju je jedem s mlijekom, nego stavim ulja.
Avatar
lemonzoo
Rank 10
Rank 10
Postovi: 3023
Pridružen/a: 19 tra 2020, 15:28
4
Status: Offline

Gastro kutak

Post Postao/la lemonzoo »

Ja s jajima i hrenovkama. Viđao sam da ljudi i od toga prave umjetnost, morat ću jednom testirati. https://postimg.cc/gX1J8vby

Edit: de pojasno to s uljem, ne kontam.
Uvijek u pravu.
Avatar
Sherpa
Administrator
Administrator
Postovi: 57839
Pridružen/a: 21 stu 2016, 13:00
7
Lokacija: Zagreb
O meni: Urednik ProHrvanja i 227gaminga
Kontakt:
Status: Offline

Gastro kutak

Post Postao/la Sherpa »

Može preporuka kada radiš palentu? Začini je dobro i sporo kuhaj. Možeš staviti sol papar, možeš dodati maslaca da bude kremastija, možeš dodati (što ja obavezno radim) ribanog sira, parmezan ako imaš nešto slično jednako dobro.
slika
Avatar
The A-Lister (B.L.)
Rank 13
Rank 13
Postovi: 17426
Pridružen/a: 01 tra 2020, 19:11
4
Lokacija: ZeGej
O meni: Mali od skandala. Osnivač ŠAS-a. Student Poslovne ekonomije. Baby Lasagna stan. Pobjednik Dnore 2025.

🇺🇦🇵🇸🇦🇲
Status: Offline

Gastro kutak

Post Postao/la The A-Lister (B.L.) »

lemonzoo je napisao/la:QR_BBPOST Ja s jajima i hrenovkama. Viđao sam da ljudi i od toga prave umjetnost, morat ću jednom testirati. https://postimg.cc/gX1J8vby

Edit: de pojasno to s uljem, ne kontam.
Pa skuham normalno palentu al ne prerijetku i onda samo uljem preliješ. Fino je i ima onako ko ona rijetka teksturu dok jedeš ali nije.
Avatar
lemonzoo
Rank 10
Rank 10
Postovi: 3023
Pridružen/a: 19 tra 2020, 15:28
4
Status: Offline

Gastro kutak

Post Postao/la lemonzoo »

Kontam. Staviš ono obično ulje za prženje ili je to nešto specijalno?
Nisam nikad to tako radio.
Uvijek u pravu.
Odgovori