Ako želiš da imaš okus celera, da može. Nije ista stvar naravno, važno je što želiš postići. Ovdje si komotno mogao, pošto prvenstveno želiš pozadinski okus celera, par komadića korijena na kockice bi ti dalo taj okus. korijen je intenzivniji i zato ti kažem da ga onda moraš staviti manje nego što piše
Gastro kutak
Iće i piće
- Sherpa
- Administrator
- Postovi: 58271
- Pridružen/a: 21 stu 2016, 13:00
- 7
- Lokacija: Zagreb
- O meni: Urednik ProHrvanja i 227gaminga
- Kontakt:
- Status: Online
Gastro kutak
- The A-Lister (B.L.)
- Rank 13
- Postovi: 17718
- Pridružen/a: 01 tra 2020, 19:11
- 4
- Lokacija: ZeGej
- O meni: Mali od skandala. Osnivač ŠAS-a. Student Poslovne ekonomije. Baby Lasagna stan. Pobjednik Dnore 2025.
🇺🇦🇵🇸🇦🇲 - Status: Offline
Gastro kutak
Billy Joel
- Dynamite 7
- Rank 13
- Postovi: 17556
- Pridružen/a: 05 kol 2020, 19:12
- 3
- Lokacija: 🇧🇦
- O meni: Ruthless.
- Status: Offline
Gastro kutak
Kako ih nije sram! KAKO IH NIJE SRAM !!!lemonzoo je napisao/la:Drama u VZ5-ici.
- Sherpa
- Administrator
- Postovi: 58271
- Pridružen/a: 21 stu 2016, 13:00
- 7
- Lokacija: Zagreb
- O meni: Urednik ProHrvanja i 227gaminga
- Kontakt:
- Status: Online
Gastro kutak
Njegova jela su prezentacijom bila vrh. Mislim čak da je čovjek veoma dobar kuhar, ali je arogantni seronja.
Čak i da je i veoma dobar u svom poslu kao sudac na kuharskim natjecanjima. Al je razlika što ovo nije jedno, što je ovo kuhanje amatera i prijateljsko druženje i što je on potpuno krivo pristupio.
A po pitanju onoga što je radio - nije oduševio. on je u pravu, to što je on kuhao jesu jela za hotele i restorane top kategorije, ali prije 30-40 godina. Danas je letvice podignuta znatno niže, a ono što danas ima mišeline je perverzija naspram ovoga. Da je on njima servirao nešto na nivou današnjeg fine dininga ok. Al nije
Čak i da je i veoma dobar u svom poslu kao sudac na kuharskim natjecanjima. Al je razlika što ovo nije jedno, što je ovo kuhanje amatera i prijateljsko druženje i što je on potpuno krivo pristupio.
A po pitanju onoga što je radio - nije oduševio. on je u pravu, to što je on kuhao jesu jela za hotele i restorane top kategorije, ali prije 30-40 godina. Danas je letvice podignuta znatno niže, a ono što danas ima mišeline je perverzija naspram ovoga. Da je on njima servirao nešto na nivou današnjeg fine dininga ok. Al nije
- Dalmatian
- Rank 11
- Postovi: 4182
- Pridružen/a: 07 ožu 2021, 22:53
- 3
- Lokacija: Zadar
- O meni: 1X član mjeseca
- Status: Offline
Gastro kutak
Čim ima dlake u hrani moš ga jebat,najjače mi slikanje hrane mobitelom,pa rimski i arapski brojevi,ovaj govor nešto najjače,možda kako i sam kažeš veoma je dobar kuhar al omalovažavati druge ljude nije uredu,gleda ih svisoka naziva iz seljačinama.Sherpa je napisao/la:QR_BBPOST Njegova jela su prezentacijom bila vrh. Mislim čak da je čovjek veoma dobar kuhar, ali je arogantni seronja.
Čak i da je i veoma dobar u svom poslu kao sudac na kuharskim natjecanjima. Al je razlika što ovo nije jedno, što je ovo kuhanje amatera i prijateljsko druženje i što je on potpuno krivo pristupio.
A po pitanju onoga što je radio - nije oduševio. on je u pravu, to što je on kuhao jesu jela za hotele i restorane top kategorije, ali prije 30-40 godina. Danas je letvice podignuta znatno niže, a ono što danas ima mišeline je perverzija naspram ovoga. Da je on njima servirao nešto na nivou današnjeg fine dininga ok. Al nije
私はイーサン・カーター三世です
- Sherpa
- Administrator
- Postovi: 58271
- Pridružen/a: 21 stu 2016, 13:00
- 7
- Lokacija: Zagreb
- O meni: Urednik ProHrvanja i 227gaminga
- Kontakt:
- Status: Online
Gastro kutak
Gle, dlaka u hrani se može dogoditi. Užasno je, ali nije smak svijeta. Isto kao što je onaj lik koji je pobjedio iskreno kazao da ne zna jel njegova ili kuhareva. Pošto može i tebi s glave past u jelo.
Da je napravio ovako nešto, i uz dlaku i uz njegovo ponašanje ja bih mu dao 10. Ovo je samo primjer, no jedan koji govori o tome da on zbilja je na višem nivou. Zato što za ovako nešto treba i znanje i usuditi se napraviti. Rižoto pak može napraviti svatko, neko bolje, neko lošije
Da je napravio ovako nešto, i uz dlaku i uz njegovo ponašanje ja bih mu dao 10. Ovo je samo primjer, no jedan koji govori o tome da on zbilja je na višem nivou. Zato što za ovako nešto treba i znanje i usuditi se napraviti. Rižoto pak može napraviti svatko, neko bolje, neko lošije
- Dalmatian
- Rank 11
- Postovi: 4182
- Pridružen/a: 07 ožu 2021, 22:53
- 3
- Lokacija: Zadar
- O meni: 1X član mjeseca
- Status: Offline
Gastro kutak
Ok desi se al nije dlaka bila samo na desertu neg i na drugim jelima,al nema veze desi se i meni ne često ja stavim gel.
No njegov ego,što se nije prijavio u tri dva jedan kuhaj da uživamo u njegovom kuhanju
No njegov ego,što se nije prijavio u tri dva jedan kuhaj da uživamo u njegovom kuhanju
私はイーサン・カーター三世です