Mozda sma progijesio sto sam napisao prosjek.Nije prosjek al definitvno mi ne ide u istu recenicu sa Omega-Okada-Kota ibushi-Ospreay-Walter.Znaci onaj sami vrh wrestlinga
Melloo je napisao/la:Source of the post Omega-Okada-Kota ibushi-Ospreay-Walter.Znaci onaj sami vrh wrestlinga
Sherpa je napisao/la:Source of the post (svaka čast stingu, ali ono, pojaviše se u kompaniji i imaš meč za titulu)
emirates je napisao/la:Source of the post Previse se gleda na ratinge i house show posjete. Znam da je ovo klasican nacin mjerenja koliko je neka promocija uspjesna, za neke ovo i dalje vrijedi, ali za WWE npr to nije mjerilo. Iz godine u godinu obaraju vlastiti rekord u poslovanju. House show im vise nista ne znaci glede prihoda (zato mislim da je krajnje vrijeme da ih prepolove ili da ih bar ne bude u onih par mjeseci pred WM). Ne znam tacno koliko im tv deal sa USA donosi i koliko bi im se isplatilo da sve sedmice showove jednostavno prebace na Network, prerano je mozda jos o tome govoriti. Ali treba uzeti u obzir da im je 2018. bila ocajna godina kad se pogkedaju ova dva parametra, ali opet su imali najbolju finansijsku godinu do sada. S tim da arapski showovi dosta doprinose tome, istina.
emirates je napisao/la:Source of the post
Prevelik se teret stavlja na lice kompanije. Isto klasicno razmisljanje je da posjete i ratinzi ovise o licu kompanije, ali ja to ne vidim kao slucaj. Pogotovo ne kad imas natrpan roster. Danas-sutra kad bi se povrijedio Okada, bi neko ocekivao da se prepolovi posjeta Wrestle Kingdomu? Ili da ce manje ljudi da gleda kod kuce? Apsolutno ne, jer kad nema Okade, ima Tanahashija. Kad nema Tanahashija, ima Naita. Ljudi su fanovi produkta i imaju povjerenje da ce NJ napraviti dobar show neovisno o tome sto im fali glavni lik. Eto otisao im je Omega, i dok to jeste gubitak, oni su to vec nadomjestili sa Whiteom. U WWEu su ratinzi poceli padati nakon WM17. To nisu ni Rock ni Austin uspjeli sprijeciti, a nije mogao ni Cena.
Melloo je napisao/la:Source of the post Al publika nikad ne gleda wrestling zbog pojedinca nego zbog produkta.Slazem se s emirom
Maki je napisao/la:Source of the postMelloo je napisao/la:Source of the post Al publika nikad ne gleda wrestling zbog pojedinca nego zbog produkta.Slazem se s emirom
Zašto onda ratinzi skoče kad se najavi pojavljivanje Cene ili neke legende?
Trenutno korisnika/ca: AleksaVP i 1 gost.