Fastlane 2016 preview

Na putu smo prema WrestleManiji! Krenuli smo prošli mjesec s Royal Rumbleom, a zaustavljamo se na sljedećem PPVu, Fastlaneu! Fastlane uveden je prošle godine kao zamjena za dotadašnji Elimination Chamber PPV. Niti ove godine WWE titula neće biti branjena, ali imamo nekoliko zanimljivih mečeva. Ako želite saznati što se dogodilo u zadnjih nekoliko tjedana u WWEu i kako su svi ovi mečevi dospjeli na PPV, pročitajte ostatak članka.

 

2016218_1920x1080_FastlaneMatch_TripleThreat--7f0c447f9e1799090b2d23947f21b47c

Brock Lesnar vs Dean Ambrose vs Roman Reigns – Triple Threat WWE Championship #1 Contender Match 

Na Raw poslije Royal Rumblea, Stephanie McMahon je najavila kako ćemo na Fastlaneu saznati tko će se boriti protiv njenog muža Triple Ha na WrestleManiji za WWE titulu i tako najavila Triple Threat meč između Brock Lesnara, Dean Ambrosea i Roman Reignsa. Roman Reigns je imao skuoba protiv Lesnara, no Dean Ambrose je izjavio kako se ne boji Lesnara te ga u par navrata pozvao na borbu, iako ga je Reigns pokušavao urazumiti. Lesnar je na jednom Rawu brutalno napao Ambrosea, no Ambrose nije odustao od Lesnara sve dok mu nije udario Low Blow i srušio ga na pod. Od tada je Lesnar krenuo na lov na Ambrosea. S druge strane, tenzije između Ambrosea i Reignsa su porasle jer je Ambrose u par navrati pokušao udariti Reignsa. Ambrose je u procesu izgubio svoju Intercontinental titulu, kao plan Authoritya da ga se obeshrabi prije ovog meča. Što će se dogoditi kada se ova trojica sukobe u istome ringu? Hoće li Ambrose i Reigns izdati jedan drugoga ili će zajedničkim snagama pokušati riješiti se Lesnara? Tko će ići u Main Event WrestleManije protiv Triple Ha?

 

2016218_1920x1080_FastlaneMatch_owensziggler--82efb09f590b45aee161ec60d1cdb869

Kevin Owens vs Dolph Ziggler – Intercontinental Championship Match

Ova dvojica su imala mnogo mečeva u zadnjih nekoliko tjedana, no ovaj puta je nešto više na liniji, a to je Intercontinental titula. Kao što sam već spomenuo, Dean Ambrose je izgubio svoju titulu i to na prošlom Rawu i to od svog starog rivala Kevina Owensa. Međutim, Owens je odmah potom dobio izazov od Zigglera za Intercontinental titulu jer ga je Ziggler u zadnjih nekoliko tjedana dobio čak dva puta. Iako Owens ispočetka nije prihvatio taj izazov, WWE je ipak najavio kako će se ovaj meč dogoditi. Hoće li Kevin Owens zadržati Intercontinental titulu ili će Ziggler uspjeti pobijediti Owens treći puta zaredom?

 

2016218_1920x1080_FastlaneMatch_CharlotteBrieBella--748daf16a418a50f58aa4508676bf74a

Charlotte (c) vs Brie Bella – Divas Championship Match

Brie Bella je pobijedila Charlotte na Rawu prije nekoliko tjedana u meču koji nije bio za Divas titulu, no Brie je ipak sebi tom pobjedom osigurala meč za istu. WWE je tako najavio da će se ovaj meč dogoditi na Fastlaneu. U međuvremenu, Daniel Bryan, muž Brie Belle, najavio je svoj odlazak iz svijeta hrvanja, no to je dodatno motiviralo Brie da pobijedi u ovome meču i osvoji titulu za njega. Hoće li Bryanovo umirovljenje imati kakvog efekta na Brie pa će Charlotte zadržati titulu ili će Brie uspjeti osvojiti ženski pojas?

 

2016218_1920x1080_FastlaneMatch_AjStylesJericho--487ce6a20cfac2fcb3d4e6722c380a09AJ Styles (c) vs Chris Jericho – Singles Match

AJ Styles je potvrdio dotadašnje glasine i napravio svoj dugo očekivani debi za WWE u Royal Rumble meču. Iako ga nije osvojio, ostavio je veliki utisak, toliko velik da je iduću večer na Rawu čak pobijedio Chris Jericha u jedan na jedan meču. Jericho nije bio zadovoljan porazom jer je smatrao Stylesa samo dobrim, ne i fenomenalnim kako Styles sebe zove, pa je izazvao Stylesa na još jedan meč i to na SmackDownu. Taj je meč Jericho uspio pobijediti. Styles je pak odlučio potegnuti sljedeći korak pa je izazvao Jericha na treći meč na Fastlaneu da vide tko je zapravo bolji. Jericho isprva nije htio prihvatiti taj meč, no kada ga je Styles prije dva dana na SmackDownu udario nekoliko pitom pritom pokušavši ga natjerati da prihvati, Jericho nije imao druge pa je prihvatio taj izazov. Hoće li fenomenalni AJ Styles ostvariti svoju drugu pobjedu nad Jerichom ili će dugogodišnje iskustvo veterana Y2Ja presuditi u ovome meču?

 

2016218_1920x1080_FastlaneMatch_8Man--7131dad3e4105acf79257f853921cc57

The Wyatt Family vs Big Show, Kane & Ryback – Six Man Tag Team Match

Wyatt obitelj krenula je u pohod na velike hrvače WWEa pa je stoga Wyatt zajedno sa svojom družinom bacio pogled na tri diva koja vladaju WWEom, a to su Kane, Big Show i Ryback. U zadnjih nekoliko tjedana vidjeli smo potpunu dominaciju Wyatt obitelj nad ovom trojicom, iako su nekoliko puta Ryback, Kane i Big Show udruženi uspjeli se riješiti Wyatta. WWE je prije nekoliko dana najavio kako ćemo imati Six Man Tag Team meč na Fastlaneu. Hoće li se Wyattova proročanstva ispuniti pa će zasjesti na vrh WWEa zajedno sa svojom obitelji ili će Kane, Ryback i Big Show zajedno pobijediti silu tame?

 

2016218_1920x1080_FastlaneMatch_BeckySashaNaomiTamina--14d88889747dc41d98d5306744e99493

Sasha Banks & Becky Lynch vs Naomi & Tamina

Sasha Banks napravila je svoj povratak na Royal Rumbleu i pritom napala Becky Lynch i Charlotte koje su tada imale meč. Iako je Sasha Banks htjela Divas titulu, naišla je na prepreku, a to je bio njen tim B.A.D. Naomi i Tamina su shvatile kako se Sasha želi odijeliti od grupe i postati samostalna, iako ih je ona uvjeravala u suprotno te su stoga odlučile napasti Sashu i izbaciti je. Sashi je pomogla Becky Lynch i iako njih dvije nisu prijateljice, uspjele su se udružiti protiv Naomi i Tamine. Sasha Banks i Becky Lynch nikada nisu na istoj stranici, ali su se odlučile slagati u ovome meču i pobijediti zajedničke neprijatelje kako bi dalje mogli ići prema većim ciljevima, odnosno Divas tituli. Hoće li tim Sashe i Becky funkcionirati ili će ostatak tim B.A.D.-a pokazati gdje im je mjesto?

 

2016218_1920x1080_FastlaneMatch_CuttingEdge_logo--23eee0f62912aee9feadd6b12a8e3409

Cutting Edge Peep Show with New Day

Ovo nije meč, ali je zato segment gdje će Edge i Christian ugostiti WWE Tag Team prvake, New Day u svome talk showu. New Day ima trombon, a Edge i Christian imaju svoje kazoo instrumente tako da možemo očekivati nadmetanje u tome tko će bolje odsvirati svoj instrument. Također su se pojavile nekakve glasine kako bi Enzo Amore i Colin Cassady, tim iz NXTa, mogli napraviti svoj debi upravo ovdje i krenuti prema Tag Team titulama. Što će se zapravo dogoditi ovdje, saznat ćemo sutra.

 

20160201_FastlaneMATCH_KalistoDelRio-kickoff_1920x1080--972aa150b3caaa7cbc17b1690b07194e

Kalisto (c) vs Alberto Del Rio – 2 out of 3 Falls Kickoff Match

Nakon što su izmijenili titule nekoliko puta, Kalisto je na Royal Rumbleu po drugi puta uspio osvojiti United States titulu. WWE je nekoliko dana kasnije najavio kako će njih dvojica imati revanš na Fastlaneu, no ovaj puta meč ima stipulaciju, ali je isto tako prebačen na Kickoff. Naime, Alberto Del Rio je shvatio kako ovi mečevi nemaju smisla više i kako će jedino pravog pobjednika odlučiti u 2/3 falls meču, pa je izazvao Kalista na taj meč. Kalisto sav sretan je to prihvatio i dobili smo ovaj meč koji će se nažalost održati na Kickoffu. Hoće li Alberto Del Rio uspjeti vratiti titulu u svoje ruke ili će je Kalisto zadržati?

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Fastlane 2016 preview"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*