Fastlane 2015. predviđanja

Vrijeme je za novi WWE PPV, vrijeme ja za novu rundu predviđanja. Tri urednika dala su svoje mišljenje, neki su se raspisali, neki su bili kratki i jezgroviti. Kao i zadnjeg puta, stavili smo ankete u kojima možete glasati za svog favorita.

Daniel Bryan vs Roman Reigns

Alen Butumović: Ova zavada je vrlo, vrlo kvalitetna što baš i nisam očekivao na početku, moram priznati. Nisam očekivao da će mi se Roman Reigns ovoliko svidjeti ovdje. Nisam njegov fan inače, ali u cijeloj ovoj zavadi moram reći da je bio izrazito dobar. Inače glumi tipičnog pozitivca koji razara sve pred sobom, ali ovdje je u nekim trenucima glumio i kao negativac što je dodalo ovoj zavadi. Bryan je bio standardno dobar kao i dosada i kad se sve skupa uklopilo, dobili smo jako dobru zavadu. Meč bi trebao biti barem dobar. Za pobjednika se ne mogu odlučiti, ali znam da će Reigns završiti u Main Eventu WM. Sada, hoće li i Bryan ići s njim pa će ovaj meč završiti tako da će obojica završiti u tome meču ili će Reigns pobijediti Bryana. Vidjet ćemo, ali sasvim sigurno će ovo biti zabavno.

Vedran Karlić: Moje predviđanje je da će ovaj meč završiti na prljav način, a mislim da bi iz njega Reigns trebao izaći kao pobjednik, u protivnom mislim kako mu Royal Rumble pobjeda ništa ne znači, kao što bi percepcija za osvajanjem naslova protiv Lesnara prilično pala.

Matko Pejar: Ovaj bi meč mogao biti fantastičan, jako dobro su ispričali priču uz par vrlo dobrih Bryanovih promoa te onih solidnih Reignsovih. Jedina zamjerka je to što ovim mečom Royal Rumble kao da je niti postojao. WWE, shvativši da je napravio grešku, fanove je potapšao po leđima i dao im Bryana. Pobjedu uzima Roman, naravno.

Bryan ili Reigns?

 • Roman Reigns (67%, 10 Votes)
 • Daniel Bryan (33%, 5 Votes)

Total Voters: 15

Loading ... Loading ...

Fastlane 2015 Triple H vs Sting

Konfrontacija Stinga i Triple H-a

Alen Butumović: Ovo je mjesto gdje se stvari pravo zahuktavaju. Jedva čekam ovo. Sting i Triple H već imaju odličnu zavadu bez da je Sting uzeo mikrofon u ruke i nešto pričao ili ne znam ni ja što. Stingovo prihvaćanje Triple H-ovog izazova na ovu konfrontaciju je odrađeno fantastično, kao i ovaj zadnji segment s HHH-om i Flairom. Bit će zanimljivo i uzbudljivo gledati što će se i kako će se ovo odviti. Vjerujem da će obojica imati snažne promoe i da će se dogovoriti na meč na WM. Uglavnom, mislim da će ovo biti jedan od najboljih dijelova ovoga showa.

Vedran Karlić: Što da predviđam u ovome? Hoće li se Sting uopće pojaviti? Hoće. Eto rekao sam i nadam se da će ovo odraditi veoma dobro za taj toliko dugo spominjani Wrestlemania meč.

Fastlane 2015 Rusev vs Cena

John Cena vs Rusev

Alen Butumović: I ova zavada je odrađena na poprilično dobar način. Vidi se razlika između ove zavade i Rusevovih prijašnjih zavada s nekim poput Big E-a ili Swaggera. Razlog tome je zašto je ovdje John Cena u igri. Mogli smo i očekivati da će jednom doći taj dan kada će u igru protiv Ruseva stupiti Cena i biti prvi koji će pobijediti Ruseva. Ne vjerujem da će to biti ovdje na Fastlaneu, ali na WM sasvim sigurno. Uglavnom, zavada je odrađena na dobar način, vidjeli smo agresivnost Cene na zadnjem Raw-u i iako je imao promo kao i svaki njegov pred neki veliki meč, ovdje se osjetila bitnija razlika, kao i sa Rusevom jer im obojici ovaj meč znači. Cena želi biti taj koji će spustiti Ruseva na zemlju, a Rusev samo želi uništiti Cenu i sve ono što je ostavio za sobom. Jedina zamjerka bi možda bila je ta da je US Titula pomalo bačena u drugi plan i nemam osjećaj da je ovo za titulu, ali nadam se da će se to do WM popraviti.

Vedran Karlić: Ne vjerujem da će rušiti Ruseva prije WM, ili hoće pa će na WM uzvratiti i dobiti heroja nacija na opću nevjericu svih prisutnih? Opcija imaju, ja samo znam da je meni Rusev super i želim da dobije ovaj Fastlane meč. Cena bi mogao pomoći US tituli da dobije na važnosti, no to bi značilo da postaje mid card, a u to mi je gotovo nemoguće povjerovati.

Matko Pejar: Nisu me oduševili s pričom, jedino je Cena imao solidan promo, Rusev me čak iznenadio u nekim segmentima, ali je bilo loše u svakom pogledu. Predviđam Ceninu pobjedu, tapkanjem vjerojatno.

Amerika ili Rusija?

 • Rusev (53%, 8 Votes)
 • John Cena (47%, 7 Votes)

Total Voters: 15

Loading ... Loading ...

Fastlane 2015 Barrett vs Ambrose

Dean Ambrose vs Bad News Barrett

Alen Butumović: I ovo mi se svidjelo. Nije ovo bila zavada za IC Titulu kao i prijašnje gdje jedan od hrvača pobijedi prvaka i nakon dva dana dobije meč za titulu. Istina je, to se i dogodilo ovdje, Ambrose je pobijedio Barretta u meču koji nije bio za titulu, ali ovo je odrađeno bolje nego išta za ovu titulu u zadnje vrijeme. Barretta nije pobijedio neki nasumični hrvač nego Dean Ambrose, koji je bio mogu tako reći ozbiljna prijetnja u RR meču, ali ipak nije osvojio i stoga je odlučio baciti pogled na IC Titulu i izazvati Barretta. Barrett naravno to nije prihvaćao, ali onda je Ambrose na odličan način natjerao Barretta da potpiše taj ugovor na zadnjem Raw-u i onda je taj meč postao službenim. Drago mi je da su dali makar malo truda i kreativnosti što baš i ne viđamo rijetko u ovim titulama. Mislim da bi ovo Ambrose trebao dobiti jer mu treba ta PPV pobjeda iako bi možda bolji moment bio na WM, ali Barrett je bio užasan prvak jer je izgubio od hrvača poput Sin Care i R-Trutha koji nisu ni približno relevantni kao on.

Vedran Karlić: Nije mi se svidjela odluka da stave IC titulu na Barretta, još manje mi se svidjela količina poraza koju je u međuvremenu imao. Sve osim pobjede njegovog suparnika meni će doći kao iznenađenje.

Matko Pejar: Ovo bi moglo biti solidno, Intercontinental tituli treba vratiti kredibilitet kakvog je nekad imala. Želim da Dean ovo uzme!

IC prvak postat će...

 • Dean Ambrose (67%, 10 Votes)
 • Bad News Barrett (33%, 5 Votes)

Total Voters: 15

Loading ... Loading ...

Fastlane 2015 Ziggler Rowan Ryback vs Rollins Big Show Kane

Dolph Ziggler, Ryback i Erick Rowan vs Authority

Alen Butumović: Svaka čast WWE-u jer su uspjeli napraviti solidnu multi-man zavadu koja nema vezom za titulu. Stvarno, poprilično lijepo je ovo odrađeno. Ništa jako komplicirano samo trojica hrvača koja traže osvetu protiv vlasti. Ziggler, Ryback i Rowan, nakon što ih je Authority provukla kroz pakao, onda i otpustila svakako imaju razloga biti ljuti na njih i tražiti osvetu što će se ovdje i dogoditi. Meč bi trebao biti zabavan jer ovakvi mečevi uglavnom na kraju ispadnu dobri i trojica povraćenih ovdje uzimaju pobjedu.

Vedran Karlić: Big Show i Kane su dobili previše vremena na RR, Rollinsa treba kazniti zbog golišavih fotki, stoga moji novci idu na tim Ziggler. Jedino što nikako ne razumijem je kuda idu s njima trojicom, od Survival Seriesa se drže zajedno i odavno su trebali od njih napraviti stable kojem je jedini cilj uništiti Authority. Pojaviti se na svakom meču kojeg ima, pokušati regrutirati Bryana (čak i Stinga) te ih dovršiti jednom za svagda.

Matko Pejar: Ima potencijala biti super meč, ali ja nisam za tt meč u kojem je čovjek kao Big Show. Tad je sve tromo, usporeno bez imalo kemije. Nadam se da Rollins i Zig spašavaju stvar na korist Sethove ekipe.

Na koja se tri mušketira kladite?

 • Dolph Ziggler, Ryback i Erick Rowan (60%, 9 Votes)
 • Seth Rollins, Big Show i Kane (40%, 6 Votes)

Total Voters: 15

Loading ... Loading ...

Fastlane 2015 Goldust vs Stardust

Goldust vs Stardust

Alen Butumović: Iako mi je trenutno draža priča s Mizom i Mizdowom, ne mogu reći da ovo nije bilo makar solidno. Slično kao i sa situacijom od prošle godine, dok je još Stardust bio Cody, samo što se ovdje taj raspad i dogodio. Možda malo izgleda da su požurili s ovime, ali vidim što će dalje. Žele imati meč između STARDUSTA i Goldusta gdje će Goldust pobijediti pa će se Starudst vratiti u Codya te ćemo na WM imati meč između CODYA i Goldusta. Nesuglasice su odrađene dobro i raspad, iako je falilo malo više reakcije publike, također. Meč bi trebao biti doba i kao što sam rekao, predviđam pobjedu Goldusta.

Vedran Karlić: Volio bih da je ovo prvi od dva meča, drugi da bude na WM. Isto tako bih volio da Goldy ovog dobije, a onda na WM izgubi i ode u zasluženu mirovinu, a istovremenu pomogne bratu kojem Stardust (po mom mišljenju) dobro stoji.

Matko Pejar: Neće biti ništa posebno samo znam da će ovo Stardust dobiti, valjda…

Koji Dust napušta ring kao pobjednik?

 • Goldust (57%, 8 Votes)
 • Stardust (43%, 6 Votes)

Total Voters: 14

Loading ... Loading ...

Fastlane 2015 Uso vs Cesaro Kidd

The Usos vs Tyson Kidd i Cesaro

Alen Butumović: Ah, krenulo je pomalo i obećavajuće, ali onda su imali tag team meč koji nije bio za titule. Zar svaki puta moraju se pobijediti prvaci u tag team meču? Kidd i Cesaro su pobijedili Usose u jedan na jedan mečevima, zar to nije dovoljno? Je, samo je još trebalo staviti segment gdje će Kidd i Cesaro RIJEČIMA, znači na mikrofonu izazvati Usose, a pošto su Usosi pozitivci, oni bi to prihvatili. Zašto ne tako malo za promjenu, a ne dati im tag team meč dva tjedna prije PPV-a kako bi se pokazalo da oni stvarno zaslužuju te titule. Kakogod, očekujem jako dobar meč jer oba tima su izrazito zabavna za gledati. Mislim da Kidd i Cesaro uzimaju titule što mi je drago.

Vedran Karlić: Uso blizanci će zadržati naslov. Niti sam ne znam zašto se točno odlučujem za njih kada mi je protivnički tim mnogo draži. Možda zbog toga što blizance vidim kao ogledni primjerak Tag Team divizije dok Kidda i Cesara kao hrvače koji su samostalno sjajni u ringu.

Matko Pejar: Šteta što rade sa jednim wrestlerom kao što je Cesaro, čovjek zaslužuje puno više. Tyson Kidd je sjajan wrestler, kupio me svojim čudom od gimmicka i tu sam ga zavolio. Braća Uso zadržavaju titulu.

Tag Team naslov imat će...

 • Cesaro i Tyson Kidd (57%, 8 Votes)
 • The Usos (43%, 6 Votes)

Total Voters: 14

Loading ... Loading ...

PaigeBella

Paige vs Nikki Bella

Alen Butumović: Ok odrađena zavada. Ništa jako posebno, niti puno bolje od ostalih ženskih zavada u glavnom rosteru, ali makar su dobile dvije minute na mikrofonu na zadnjem Raw-u što je rijetka pojava u današnjim ženskim zavadama. Očekujem barem solidan meč i pobjedu Paige. Nikki i Brie postaju pomalo iritantne i bilo bi loše za mene kad bi Nikki ostvarila pobjedu.

Vedran Karlić: Brie ovo dobija za svoju sestru. Očekujem da će stvoriti neku distrakciju, kako će Paige nakon dominacije biti zaokupljena njom i da će Nikki zadržati naslov. Ovako nešto gledamo u Divas diviziji na tjednoj bazi, koliko god sam ja protiv toga, skoro pa je postalo stereotip.

Matko Pejar: Paige je zasigurno najbolja divasica u ringu, ali neće ovo uzeti. Brie Bella zadržava titulu.

Koja dama odlazi sa zlatom?

 • Nikki Bella (54%, 7 Votes)
 • Paige (46%, 6 Votes)

Total Voters: 13

Loading ... Loading ...

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

Be the first to comment on "Fastlane 2015. predviđanja"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*