Falcon report #1

Oni koji prate naš rad već duže vrijeme, mogli su naići na našoj stranici na članak u kojem se nalazi intervju sa jednim hrvatskim profesionalnim hrvačem. On je jedan od najperspektivnijih hrvača s ovih prostora i redovno dobija komplimente od veterana biznisa. Nedavno je Chris imao nastup u Belgiji, i mi smo imali čast da iz prve ruke čujemo njegove doživljaje i sveukupan utisak o nastupu, kao i njegove planove za budućnost. Prenosimo vam report Chrisa “The Falcon” Wilsona:

 

“Belgija je počela kao i svaki drugi nastup; Nepoznato lice te skupi na aerodromu, s istim licem se pokušavaš sporazumiti dok te vozi da pojedeš nešto. Belgija je nered, pričaju njemački, francuski i švicarski ali ajde znaju i engleski. Nakon plaćenog ručka, dolazimo u arenu.

Lagano se skuplja ekipa, meni poznati i nepoznati…Super je viditi te face svaki put. Svi su na okupu više manje osim jebenih francuza kojih nikad nema na vrime i naravno ja wrestlam sa francuzom. Pripreme su u tijeku i čudan je osjećaj u zraku. Ja sam jedini koji trenira u ringu i oko ringa, koristim arenu za cardio trening. Napetost raste jer znam što me čeka i moram biti dobro zagrijan…Na drugu stranu, gledam sve te veterane jos u jaketama šetaju okolo i zajebavaju se kao da za 2 sata nemaju najnapornijih 15 minuta života unutar tih konopa…kao da ih ne čeka isto što i mene, kao da ne znaju koliko se gadno mogu sjebati u tom ringu i uvijek postoji šansa da ne izađeš iz ringa…nije ovo MMA. Publika sjeda u stolice, a mog protivnika još nema…jebeni žabljar. Već sam jednom wrestlao s Hugo Perezom ove godine i znam da je odlican Backyard Wrestler. Hugo se pojavio onda kad je počea prvi meč na showu,sreća mi smo Pop Corn meč. Sad je vrime za smislit i uvježbat meč sa osobom koja priča samo francuski i želi biti jebeni Michael Elgin. Meč je spreman, ali nastaje novi problem. Ima jedva 100 neobrazovanih fanova u publici tu večer, vjerovatno bi tako izgledali wrestling showovi kod nas. Izgleda kao da wrestlamo u crkvi, vani je tišina. Ostali wrestleri odlučuju srezati mečeve za par minuta i izbaciti svaki high spot, jer se ne žele mučiti za toliko malo ljudi. Svi osim Kenzo Richardsa,Emil Sitocia,Huga Pereza (lucky me) i mene…mi ostajemo pri Chris Benoit pristupu radu…5 ili 5000 ljudi, nije bitno radimo isto jer su i tih 5 ljudi platili kartu. Meč je prošao dosta glatko jer Hugo ima dobru tehniku u ringu, poklopia sam ga sa Shooting Starom, osvetia prošli poraz i puta 15h doma…to je to više manje… Putuj sve skupa 20+ sati, jedi plačenu hranu, spavaj u plačenom hotelu, odradi meč i skupi novce, par slika sa fanovima i doma sanirati ozljede. To je to…

cfw

Sad za 4 dana idem na show i seminar u Lisabon sa Paul Londonom što će biti super iskustvo. Tjedan dana nakon toga idem u Amsterdam na DPW Grandslam, gdje će biti Ricky Steamboat, Jeff Jarrett, Mickie James, Magnus i ostatak ekipe. Na kraju ove godine se vračam u Italiju odraditi koji meč tamo. Ovo je bitan datum jer ovaj put vodim svoje učenike sa sobom i nadamo se da ćemo uskoro imati jos par hrvatskih Pro Wrestlera. Ludostima nije kraj,  jer u 12. misecu radim Pro Wrestling seminar sa talijanima kod mene u Zadru, a početkom 2016. dolazi Bernard Van Damme napraviti seminar u Zadru u mom Fitness Studiu Falcon. Svi zainteresirani su pozvani. Wrestling kod nas ide polako…a ova ekipa koja se igra backyard wrestlinga, se treba pogledati u ogledalo i priznati si da znaju jednako o wrestlingu kao i publika koja ih dolazi gledati i vjerovatno bi netko iz publike bia u stanju napraviti stvari bolje nego oni…ovo nije vrijeđanje nego istina…ekipa, ako želite napraviti nešto onda to radite kako triba i naučite…ponos je gadna stvar… Falcon out!”

Be the first to comment on "Falcon report #1"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*