Extreme Rules 2016 predviđanja

Jučer smo objavili Extreme Rules preview kojeg možete pročitati ovdje, a danas su pak na redu naša predviđanja. No i vi zajedno s nama možete predvidjeti večerašnje mečeve glasanjem na ponuđene ankete.

201604129_match_ER_1920x1080_romanstyles_CAGE--d70a65e7262a817e70a44240d47f44b6

Roman Reigns (c) vs AJ Styles – WWE World Heavyweight Championship Extreme Rules Match

Vedran Karlić: Malo sam neodlučan po pitanju ovog meča. Bilo je toliko potencijala za meč, a onda se sjetim njihova meča na Paybacku koji mi je bio dno dna. Bojim se kako bi još jednom mogli ići s overbookiranjem, i to ponovo s onim lošim. Zato imam niska očekivanja za meč u kojem mislim kako će Reigns zadržati titulu. Ipak, jednu stvar bih volio na kraju ovog meča – neka jedan od njih bude jasni negativaca kada PPV završi.

Alen Butumović: Meč od kojeg nekako najviše očekujem. Vrlo su dobro ispričali priču sa Stylesom u zadnjih par tjedana koji je od čovjeka koji nije htio igrati prljavo na Paybacku došao na čovjeka koji će večeras učiniti sve što bude potrebno, pa čak i varati, kako bi osvojio WWE titulu. Meč je bio trebao biti odličan. Extreme Rules stipulacija je vrlo prigodna, bit će dosta zabavne akcije u i oko ringa, a ako dodamo činjenicu da će se Club i Usosi pojaviti, mogli bismo dobiti pravu ludnicu od meča. Nekako ne vjerujem da će Styles uzeti titulu, tako da idem s Reignsom ovdje, ali nitko sretniji od mene ako Styles postane prvak. Bilo bi odlično kada bi Gallows i Anderson uništili Usose u Tornado meču ranije toliko da se oni ne bi mogli pojaviti ovdje i onda Club 3 na 1 pobijedi Reignsa te Styles uzme titulu.

Ovaj meč s WWE titulom na liniji uzet će...

View Results

Loading ... Loading ...

20160502_match_ER_1920x1080_4Way--8bce1d836c34a5689e7474aba52b750e

The Miz (c) vs Sami Zayn vs Kevin Owens vs Cesaro – Intercontinental Championship 4-Way Match

Vedran Karlić: Meč bi trebao biti vrlo zabavan i pun akcije, no moram reći kako je bio veliki problem što oko ovoga nije bilo konkretne priče. Trenutna situacija je doslovno – oni se bore i bore se za naslov. Radije bih da su do ovoga došli nekom boljom pričom. Ja mislim kako će Miz zadržati naslov, prevarit će Cesara (ponovo), dok će Owens i Zayn biti preokupirani jedan s drugim.

Alen Butumović: Meč bi trebao biti jako zabavan. Sva četvorica hrvača u meču su nedvojbeno kvalitetni, tako da bismo ovdje mogli dobiti jako kvalitetnu borbu. Na dobar način su spojili ove dvije priče i stopili ih u jedan meč. Mislim kako ćemo ovdje vidjeti novoga prvaka, ali meni je tako svejedno tko će ovdje dobiti, ne bih se bunio niti da Miz zadrži, a niti da itko od ostale trojice osvoji. Prilično je nepredvidljivo što mi se sviđa. No, sve u svemu, mislim da ćemo ovdje dobiti vrlo dobar meč.

IC titulu nakon ovoga PPV-a imat će

View Results

Loading ... Loading ...

20160502_match_ER_1920x1080_KalRus--ce69cb4593b6488145e82be02d0333d8

Kalisto (c) vs Rusev – United States Championship Match

Vedran Karlić: Ako im daju dulje od tri minute bit će solidno i vrlo zabavno. Rusev je bio sasvim solidan borac i US prvak dok ga Cena nije pokopao. Titula bi mu dobro došla za povratak na taj put, no čini mi se kako će istu dobiti samo kako bi ga Cena ponovo pokopao.

Alen Butumović: Gle čuda, Kalistov meč nije na Kickoffu. Drago mi je da će Kalisto napokon imati dostojan meč na PPVu. Uspio je imati vrli zabavan meč s Rybackom na Paybacku, tako da ako ovo dobije dosta vremena bi trebao biti jako zabavan meč. Ponekad zaboravljam koliko je Rusev dobar, samo što je upropašten groznim bookingom nakon poraza od Cene. Mislim čak da bi ovdje mogao osvojiti titulu, što bi mi se jako sviđalo. Kalistova vladavina je blago rečeno bila loša, a Rusev kao novi i ovaj puta nadam se dobro bookirani prvak bi mogao biti super.

Mali čovjek ili veliki čovjek?

View Results

Loading ... Loading ...

20160501_match_ER_1920x1080_TagTeam--af79fc0b1e61c5db33bd8b88accaa9be

New Day (c) vs The Vaudevillains – WWE Tag Team Championship Match

Vedran Karlić: Malo sam razočaran načinom na koji je ovo građeno. Vaudevillainsi nisu imali priliku zasjati, štoviše, mislim da je više pozornosti dobio Cass nego oni – što ne bi bilo ni malo sporno da je nije dobio u njihovoj priči. Probali su onim putovanjem kroz vrijeme, to je na papiru izgledalo bolje nego u stvarnosti. Sam meč bi mogao biti zabavan, neka New Day dobije, ali neka protivnici vrlo časno izgube i svi su na dobitku.

Alen Butumović: Nemam prevelika očekivanja od ovoga meča, ali moglo bi me lako iznenaditi. Vaudevillainsi su vrlo kvalitetan tim, a New Day uvijek napravi kvalitetan meč kada ima dobre protivnike. Što se tiče pobjednika, mislim da je nekako jasno kako neće doći do promjene prvaka i da će New Day ostati s titulama. Ne vidim jednostavno Vaudevillainse kao prvake još.

Novi Dan protiv predstavnika prošle ere Vaudevillainsa...

View Results

Loading ... Loading ...

20160509_match_ER_1920x1080_DeanJericho--c0131b5462a0467d5bc29edece90bf5e

Dean Ambrose vs Chris Jericho – Asylum Match

Vedran Karlić: Potencijalni meč večeri. Bilo mi je izrazito dobro građeno, Mitch the biljka i Jerichova jakna bili su samo simbolika, sitnice na kojima je ovo postalo osobno. Neka pokazu taj ‘osobno’ dio u ringu i nitko sretniji od mene. Ne želim gledati kamilicu, želim gledati vrlo zrel meč s glavom i repom. Želim vidjeti kako su umorni zato što su zaista umorni, i neka traje dok jedan ostane bez snage – neka ispričaju kako Jericho nije više onako mlad kao nekada.

Alen Butumović: Najzanimljiviji meč večeri, uglavnom zbog novog tipa meča. Zbog toga ne znam što očekivati od ovoga, može biti odlično, a može biti i loše, no vjerujem kako će se Ambrose i Jericho dobro snaći u ovome meču. Drago mi je da se pobjeda može ostvariti pinom ili zahvatom, tako da neće biti nelogičnosti oko vrata, a oružje bi trebalo biti odličan dodatak meč i poboljšati kvalitetu borbe. Nekako se ne sjećam niti jednog rivalstva u WWEu koje je završilo s 2-0 u pobjedama, tako da ako je Ambrose pobijedio na Paybacku, logičan je slijed događaja da će sada Jericho dobiti. No, ja bih volio da bude ono prvo, da Ambrose dobije pošto je ovo njegov izum, njegov tip meča. Tako bi onda imao dosta kredibiliteta i ako bude bio ubačen u Money in the Bank Ladder meč za mjesec dana, njegova pobjeda bi bila dobar potez.

Drugi okršaj ove dvojica uzima

View Results

Loading ... Loading ...

20160513_match_ER_1920x1080_UsosGallow--80a02e4f15942e62e53d7cf185cd6b8d

The Usos vs Karl Anderson & Luke Gallows – Tornado Tag Team Match

Vedran Karlić: Uso bliznaci mi nikada nisu bili najdraži tim, ali ako postoji tim koji može držati tempo i pokazati akciju kada je to potrebno onda su to oni. Baš zato će ovaj Tornado meč biti prava poslastica, ne treba trajati dugo, neka bude vanserijskog tempa od početka do kraja, neka ovo bude makljaža i ja ću biti sretan. To bi bilo idealno. I nekako mislim kako će Gallows i Anderson dobiti svoj prvi PPV meč.

Alen Butumović: Tornado stipulacija se ne viđa često, a mečevi s tom stipulacijom su jako zabavni. Vidjeli smo nekoliko dobrih mečeva ova dva tima na Rawu i SmackDownu, tako da bi ovo mogla biti ludnica od meča s Tornado stipulacijom. Prilično sam siguran kako će Gallows i Anderson uzeti pobjedu ovdje, što je i logično, ovo je njihov prvi PPV meč i ne bi imalo smisla da izgube. No u WWE svijetu sve je moguće.

Braća ili Klub?

View Results

Loading ... Loading ...

20160502_match_ER_1920x1080_CharlotteNattie--3fe57ee878e79f56fc78ecf08b8a4298

Charlotte (c) vs Natalya – Women’s Championship Submission match

Vedran Karlić: Nema tatice i mogli bi imati jedan zanimljiv meč, volio bih vidjeti puno različitih pokušaja poluga, ne samo one koje su specifične za ove dvije cure. Bit ću potpuno navijački nastrojen i reći kako želim vidjeti Natalyu kako dobiva. Njih dvije imale su već nekoliko mečeva i skoro svaki puta mi je Natty bila bolja, zaslužila je titulu, makar na jedan dan.

Alen Butumović: Meč bi trebao biti vrlo dobar, Charlotte i Natalya funkcioniraju odlično zajedno, a uz to imamo i Submission stipulaciju koja nam nekako osigurava dobar meč u najmanju ruku. Očekujem neke dobre izmjene zahvata i borbe između Figure Eighta i Shrapshootera. I tako mi je drago što Ric Flair neće biti prisutan tijekom meča. Mislim kako će Charlotte zadržati titulu, ne vidim Natalyu kao prvakinju u ovom trenutku.

Hoćemo li dobiti novoga ili pak staroga prvaka nakon PPVa?

View Results

Loading ... Loading ...

20160516_match_ER_1920x1080_Kickoff--6ea13408c0de99eb3495614485b35a98

Baron Corbin vs Dolph Ziggler – No DQ Kickoff Match

Vedran Karlić: Zašto oni imaju meč? Nemam pojma, priče nema. Zbog toga je na kickoffu, kojeg gotovo nikada ne gledam, a čak mi nije ni važno tko na njemu dobije. Zadnji puta je to bio Ziggler, ovog puta neka bude Corbin.

Alen Butumović: Nije me pretjerano briga za meč, ali bi trebao biti zabavan ako se budu tukli s oružjima. 1-1 su u pobjedama, tako da će ovo biti kraj rivalstva i s time dajem svoj glas Corbinu.

Kickoff meč uzet će...

View Results

Loading ... Loading ...

1 Comment on "Extreme Rules 2016 predviđanja"

 1. Roman Reigns vs AJ Styles
  Iako bi volio da AJ dobije ocekujem Roman ovo dobije i da feud zavrse ovdje. Nakon ER volio bi vidjet Triple Threat shielda.

  The Miz vs Sami Zayn vs Kevin Owens vs Cesaro
  Po meni ovo bi trebao dobit Cesaro. Moze se feud nastavit između Miza, njega i moze se dodat jos netko, a da Owens i Zayn nastave svoj feud izvan IC titule.

  Kalisto vs Rusev
  Otkad Kalisto ima titulu titula je malo izgubila reputaciju. Ovo bi bilo pravo osvjezenje da Rusev dobije, a po meni i hoce.

  New Day vs The Vaudevillains
  New Day uzima ovo. Jednostavno ne vidim blistavu buducnost Vaudevillainsa, jer imaju (po meni) glup gimmick. Slijedeci protivnik moze bi Enzo i Cass, The Club ili The Dudley Boys (samo da osvoje 10-i naslov).

  Dean Ambrose vs Chris Jericho
  Po meni ima potencijala da bude mec veceri, samo se bojim da nece koristit bas puno oruzja, jer smo u PG eri (samo se sjetite njegovog meca, protiv Brock Lesnara na WM). Jako dobro rađen feud između njih dvojice. Pobjedu dajem Ambroseu, ipak je njegova stipulacija. I nakon ovoga moze rec da je dobio najboljeg na svijetu u onome cime se bavi, pa da moze i osvijit WWE titulu, a onda se ukljuci i Rollins, i kaze da njega niko nije porazio za tu titulu.

  The Usos vs The Club
  Pobjeda The Cluba, ipak im je debi na PPV-u, a i usto da bude 50/50 u odnosu Roman – AJ Styles.

  Charlotte vs Natalya
  Charlotte je vec tapkala protiv Natty, pa ne vidim razlog zasto nebi opet. Sad joj nema tatice da ju spasi. U zadnje vrijeme je Womens titula u stagnaciji, pa vjerujem da bi dobro dosla promijena.

  Baron Corbin vs Dolph Ziggler
  Pobjeda Corbina. Nemam nikakvih interesa da pogledam ovaj mec. Nije bilo price, nije bilo meceva Corbina. Ali dobro je sto je na Kickoffu. I da kazem da sam se iznenadio sto nema meca između Dane Broock i Becky Lynch.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*