Extreme Rules 2015. predviđanja

WrestleMania je iza nas, imamo novog prvaka i na dobar način smo ušli u novu ‘sezonu’. Što nam ta nova sezona donosi saznat ćemo ovaj vikend. Etreme Rules donosi puno zanimljivih mečeva, a mi sko, kao i obično, prošli kroz njih kako bi vam dali svoj uvid:

Randy Orton vs Seth Rollins

Alen Butumović: Ovo je bilo dosta dobro. Nastavili su svoju priču od WrestleManije super i još su je proširili. Orton je logičan odabir za Rollinsovog protivnika jer ga je dobio na WrestleManiji. Rollins kao prvak mi se za sada sviđa, iako mislim da mu je potrebno više pravih, čistih pobjeda u mečevima. Stipulacije mi se sve sviđaju. Ima ih poprilično puno, ali sve se uklapaju u priču. Jadan Rollins. Prvo za svoju stipulaciju odabere da će RKO biti zabranjen samo u tome meču, i onda par dana kasnije WWE zabrani njegov Curb Stomp za stalno. Od meča očekujem puno i vjerujem kako će biti meč večeri te da će njih dvojica iskoristiti Steel Cage stipulaciju kako treba. Očekujem nekakav ludi potez Rollinsa s kaveza. Također, bit će zanimljivo vidjeti kako će se cijela ova stvar s Kaneom odigrati. On čuva vrata kaveza, a pošto on i Rollins zadnje vrijeme nisu u najboljim odnosima, to daje dodatnu nepredvidljivost meču, no na kraju, dajem svoj glas Rollinsu.

Vedran Karlić: Moram se osvrnuti na Curb Stomp zabranu. Kada su već imali stipulacije za meč mogli su komotno reći da poraženi gubi svoj završni potez. Ili je to moglo biti na nekom Smackdownu ili Rawu, imalo bi puno više smisla nego dekret iz uprave. Ja se nadam kako će Orton dobiti ovaj meč, ali da će Kane biti prava zvijezda meča.

CenaRusev

John Cena vs Rusev

Alen Butumović: Priča je zadržala svoju kvalitetu od prije. Nikada nije bila odlična, ali je uspjela održati moje zanimanje za nju. Svidjelo mi se to što je Cena branio US titulu na svakom tjednom showu na kojem je sudjelovao te smo tako dobili nekoliko kvalitetnih mečeva u kojim je US titula ispala važnija nego što je bilo u zadnje vrijeme. Cenino držanje pojasa zasada je dosta dobro i vjerujem da će biti još bolji u nastavku, te kako će u konačnici podići kredibilitet titule. Stipulacija je Russian Chain Match i sviđa mi se. Očekivao sam nekakvu generičnu stipulaciju poput Last Man Standing ili I quit meča, tako da me ovo pozitivno iznenadilo. Ne očekujem da će meč biti dobar jer sama stipulacija malo kvalitetu koči po meni, ali bit će zabavno sasvim sigurno. Cena ovo osvaja, to nema sumnje, no što je dobra vijest je da Rusev neće pretrpjeti drugi poraz pinnom jer se ovdje ne ide na pin.

Vedran Karlić: Nisam niti sam siguran koliko me briga za meč. Čitajući moje tekstove mogli ste vidjeti da nisim Cenin fan, no da nikada neću osporiti njegovo zalaganje i sve što je postigao. S druge strane, Rusev mi je vrlo zanimljiv i volio bih da u konačnici dobije. Zadnja dva PPVa pružili su ok mečeve, ali ništa više od toga. Očekujem isto.

BryanBNB

Daniel Bryan vs Bad News Barrett

Alen Butumović: Zbog Bryanove ozljede, ova priča nije dobila nikakve pažnje. Doduše, dobila je na početku, onaj prvi tjedan poslije WrestleManije, ali onda kasnije, kada je Bryan krenuo izostavljati s tjednih showova, priča je potpuno zaboravljena, no ne krivnjom ove dvojice, nego te ozljede koja opet koči Bryana. Ja bih volio da se meč dogodi jer bi sigurno bio vrlo dobar, ali ako Bryan nije u stanju hrvati, sasvim sigurno je bolje za njega da se ovaj meč odgodi kako se nešto ne bi još pogoršalo, a to je najmanje što mu treba sada. Ako se meč eventualno dogodi, očekujem da će biti jako dobar. Drago mi je da stipulacija nije dodana na ovaj meč jer nije nužno potrebna.

Vedran Karlić: Ako je Bryan ozlijeđen onoliko koliko glasine kažu i ako ga pokušavaju čuvati što je više moguće, ne vidim razloge zašto bi bilo pametno ostaviti titulu na njemu. Prošle godine smo gledali kako jedna titula nije prisutna, ne želim to gledati ponovo s titulom čiju važnost žele povećati. Osim toga, koliko god Bryan bio sjajan i popularan, on nije Brock Lesnar. Neka BNB ovo dobije na prilično brutalan način i to je to.

ZigglerSheamus

Sheamus vs Dolph Ziggler

Alen Butumović: Mislio sam da će ova dvojica biti dio IC titule meča te da će ono onda biti 4-Way meč, ali su ipak dobili zaseban meč i to je u redu. Svidjelo mi se ovo. Sheamus je super od svog povratka i stvarno sam uživljen u njegov novi karakter. Frizura i nova ulazna pjesma mu pristaju. Meč će zasigurno biti dobar ako dobiju vremena. Stipulacija mi je, moram priznati, malo čudna jer dugo nismo vidjeli ovakav tip meča u WWE-u, a tko bi se nadao da ćemo ga vidjeti pod PG programom. WWE koristi ‘Kiss me Arse’ izraz što je ja mislim Irskog podrijetla, a ne ‘Kiss my ass’ kako je to do sada bilo, no to nije toliko bitno. Uglavnom, sviđa mi se stipulacija, ali ne vjerujem da će do toga doći poslije meča. Očekujem pobjedu Sheamusa jer je tek došao i ova pobjeda će mu dobro doći, ali nisam siguran da će WWE dati da Ziggler Sheamusu poljubi stražnjicu. To je malo…čudno. No, vidjet ćemo što će se dogoditi. Bit će zanimljivo.

Vedran Karlić: Stari Sheamus mi je dio dosadan. Bio je dobar u ringu, to neću poreći, ali njegova pojava bila je karizmatična poput uličnog stupa. Nakon povratka sve se to promijenilo. Nova frizura, želja da mlati svakog tko mu stane na put i fraza i Gladijatora. Čak ni Pepeljuga nije imala tako dobru transformaciju. Ipak, moj favorit je dobri stari Dolph Ziggler. Razlog? Moj je favorit.

AmbroseHarper

Dean Ambrose vs Luke Harper

Alen Butumović: E, ovo mi se već jako sviđa. Ne sama priča, koja je bila dobra, no više mi se sviđa uparivanje ove dvojice luđaka i stipulacija koju su dobili. Što je najbitnije, kao i u Ziggler/Sheamus meču, priča ima smisla i nisu nabacali dva nasumična hrvača s nasumičnom stipulacijom bez ikakve posebne priče. Priča itekako ima smisla jer Ambrose želi osvetu nad Harperom nakon onoga što mu je ovaj napravio na WrestleManiji. Ako dobiju dosta vremena, ovo bi mogao biti jako dobar meč. Obožavam Ambrosea i Harper mi je također dobar, a ovo su mečevi gdje oni najviše zasijavaju i iskazuju se. Očekujem jedan veliki ludi brawl s puno oružja i nadam se da ćemo to i dobiti. Mislim da će Ambrose pobijediti jer mislim da bi bilo stvarno vrijeme da već jednom pobijedi na PPV-u i da ga se malo bolje izgradi.

Vedran Karlić: Ambrosa publika voli, bez obzira koliko poraza upisao, a moje mišljenje ide prema tome da će upisati još jedan. Harper je podjednako lud momak, meč će biti isto takav i to bi mogao biti meč večeri. Mišljenja sam kako Ambrose ide prema Money in the Bank koferu, ako je tako, dobit će priliku za novi početak.

ReignsBigShow

Big Show vs Roman Reigns

Alen Butumović: Kao što sam već u nekoliko navrata spomenuo, dati ću priliku ovome meču. Priča je sasvim u redu i stipulacija mi se sviđa. No, problem je što Chicago im neće dati priliku i ja to razumijem. Ovo smo već vidjeli u siječnju i ova dvojica su imali već nekoliko mečeva na Raw-ovima te se nikome ne da gledati još jedan meč između njih dvojice. Big Show je dosadan. Nije uopće zanimljiv i njegov work kao negativac od Survivor Seriesa je loš. Ne zato što on loše glumi ili tako nešto, nego je jednostavno dosadan i imam osjećaj da smo već ovo vidjeli prije kod njega. S druge strane, imamo Romana Reignsa, a publika u Chicagu sigurno neće biti milosrdna prema njemu. Znam ih, a kad nasuprot njih stoji netko poput Roman Reignsa, to nije dobro. Uglavnom, očekujem barem solidan meč i pobjedu Reignsa.

Vedran Karlić: Skratit ću priču. Big Show je tu kako bi publika manje mrzila Romana, a zbog toga on dobiva. Neka meč bude jednako kratak.

NikkiNaomi

Nikki Bella vs Naomi

Alen Butumović: Nemam što posebno komentirati, samo želim reći da titulu s Nikki treba skinuti. Odmah. Naomi treba pobijediti i onda neka Paige ide na nju kada se vrati kao osveta za ono što ju je ozlijedila na Raw-u u Londonu. Belle su dosadne i iritantne jer malo-malo su na komentatorskom mjestu i pričaju nešto bez veze što me živcira. Očekujem solidan meč ako im se da vremena i iskreno se nadam da će Naomi dobiti ovo. Ne samo zato što treba skinuti titulu s Nikki, nego zato što ona to i zaslužuje.

Vedran Karlić: Belle ne spadaju među moje favorite, ali ovog puta želim da Nikki dobije. Naomi me ubija u pojam svojim završnim potezom. Neka to bude dio njenih napada, ne završni potez.

Kickoff

Tyson Kidd & Cesaro vs New Day

Alen Butumović: Očekujem dobar meč. Vjerujem da će dobiti vremena jer je ovo na Kickoffu pa bolje im je da dadnu ovome meču 15-ak minuta nego da potroše sat vremena na ponekad dosadno i uzaludno pričanje na panelu. Ok sam s tim što New Day dobiva priliku za titulu. Dobro je ovo što sada rade s njima, no siguran sam kako neće osvojiti titulu ovdje. Predviđam da će Lucha Dragonsi biti ti koji će sljedeći uzeti titule, no o tome kasnije kada se taj meč zapravo bude dogodio.

Vedran Karlić: Bit će ovo prljav meč, i jedna i druga strana bi mogla imati pomoć, a mislim da u takvoj igri New Day ima prednost. Kidd i Cesaro su mi draži, ali baš zbog toga što je napokon publika počela reagirati na New Day, očekujem da će doći do promijene pojasa.

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

Be the first to comment on "Extreme Rules 2015. predviđanja"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*