Evolve 65 recenzija

  • 7/10
    EVOLVE 65 OCJENA - 7/10
7/10
Sending
User Review
0/10 (0 votes)

Nakon Evolvea 64 čiju recenziju možete pročitati ovdje, pogledao sam i drugi Evolve događaj ovoga vikenda. Evolve niti ovaj puta nije razočarao, nekoliko zaista zabavnih mečeva tijekom cijele večeri.

 

Cedric Alexander vs Tommaso Ciampa – ***3/4

Još jednom je Gargano dobio mjesto u opening meču i još jednom je napravio jako dobar meč. Na Evolveu 64 je to bilo protiv Gargana, a sada se ovdje borio protiv njegovog NXT tag team partnera, Tommasa Ciampe. Ovaj je trajao dosta duže, skoro dvadeset minuta i mislim da bi bio još i bolje da su skratili sredinu, ali i ovako sam jako zadovoljan kvalitetom. Bilo je nekoliko sjajnih udaraca s obje strane i kontre su bile fora. Ovaj puta je Alexander ostvario pobjedu s Lumbar Check! Još jedan super opening za Evolve!

 

Ethan Page vs Travis Gordon – *1/2

Baš kao i na prošlom Evolveu, i ovdje je Page sudjelovao u veoma kratkom meču i pobijedio Gordona za nešto više od dvije minute s Package Piledriverom. Skroz slično kao i na Evolveu 64, Page je imao promo nakon meča o meču između Gargana i Gallowaya, ali ga je upravo on napao, udario mu Future Shock DDT, a onda imao promo o tome kako će njegov meč odrediti sudbinu Evolvea te da će on pobijediti i uništiti Evolve. Prilično dobar promo Gallowaya i solidan nastavak priče.

 

Marty Scurll vs Matt Riddle – ***1/4

Iako se ne može usporediti s Riddle/Strong mečom s Evolve 64, ovo je bila još jedna jako dobra izvedba za Riddlea koji nastavlja proizvoditi kvalitetne mečeve s dobrim protivnicima, u ovom slučaju sa Scurllom. Akcija je bila prilično brza, potezi su bili dobri i udarci su, kao u svakom meču Riddlea, bili sjajni. Riddle je na kraju pobijedio s Twisterom. Očekivana pobjeda za njega, pošto posjeduje Evolve titulu i uskoro će dobiti meč za istu.

 

Catch Point vs Chris Dickinson, Jonathan Gresham & Darby Allin – ***

Bio je zabavan meč sa solidnom akcijom, ali se malo previše odužio da bi bio pretjerano dobar. Trebali su ga skratiti na malo više od 10 minuta i bilo bi bolje, ovako je bilo samo dobro. Nekoliko jako lijepih highflying poteza tijekom meča, pogotovo u završnim minutama. Gulak je na kraju ostvario pobjedu za svoj tim s Dragon Sleeperom. Bilo je očekivano da će oni pobijediti, solidna pobjeda.

 

Gulak je nakon meča prozvao Riddlea zato što više ne sudjeluje u borbama s timom. Riddle, TJP i Gulak ušli su u konfrontaciju o tome tko će osvojiti Evolve titulu, a onda je Thatcher izašao, no Hathaway (sa slomljenim prstom) se oglasio i izjavio kako je njihov cilj izbaciti Thatchera iz Evolvea. TJP i Thatcher su ušli u brawl, no uspjeli su ih razdvojiti. Prilično dobar segment. Cijela ova situacija oko Evolve titule je jako dobra, samo šteta što je Thatcher tako dosadan prvak i nema baš impresivne mečeve. Nadam se da će netko od ove trojice mu uzeti titulu, volio bih da to bude Riddle.

 

Timothy Thatcher vs TJP (Evolve titula) – **1/2

Još jedan Evolve meč kojime baš nisam ostao impresioniran. Thatcher nastavlja biti nezanimljiv kečer, s kim god da je u ringu. Ovaj meč se sastojao većinom od udaraca i zahvata, TJP je imao prilično dobar arm work tijekom cijelog meča, ali to je otprilike to ovdje. Nula emocije, atmosfera nikakva. Šteta što su mečevi za Evolve titulu pali na ovu razinu, uopće nemaju osjećaj title meča i umjesto da budu main event showa, oni dobiju svoje mjesto u sredini showa. Koliko god oni htjeli ispričati ovu priču s Thatcherom kao neuništivim kečerom koji će preći preko svega i zadržati titulu, on jednostavno nije prava osoba za to. Bolje da su tu priču s Gulakom ispričali. Thatcher je jednostavno dosadan.

 

Zack Sabre Jr. vs Tony Nese – ***3/4

Još jedan meč čiji su hrvači dio WWE Cruiserweight Classica. Lijepo je što nam daju te CWC Spotlight mečeve. Ovo je bilo još jedno jako dobro predstavljanje Sabrea, a uz njega je i Nese izgledao dosta dobro. Čak je bio i drugačiji meč od tipičnog Sabre meča, nismo vidjeli toliko mat wrestlinga nego su odmah prešli na udarce i poteze. Lijepo su iskombinirali stilove i vidjeli smo dosta jako lijepih kontri i fantastičnih postavljanja u submissione. Sabre je na kraju pobijedio s Bridging Pinom.

 

John Gargano vs Drew Galloway – ***1/2

Jako dobar meč! Odlično su prikazali agresivnost na početku, nisu čekali niti jednu sekundu nego su odmah ušli u brawl. Srednji dio je bio ispunjen dominacijom Gallowaya, što je bilo solidno, ali ništa spektakularno. U zadnjem dijelu su ubacili u veću brzinu, vidjeli smo dosta dobrih udaraca i kontri, jedino što mi je smetalo je pretjerana količina kickouta na finishere. Razumijem da su htjeli prikazati Gargana jakim u porazu, ali što je previše previše je. Galloway je na kraju pobijedio s Leaping Tombstoneom. Nakon meča, Page se pojavio kako bi spasio Gargana od Gallowaya, no Gargano nije prihvatio njegovu pomoć nego je otišao razočaran. Prilično zanimljiv nastavak priče. Što je sljedeće za Gargana? Hoće li se ikada vratiti u Evolve nakon što je razočarao sve Evolve fanove i nije uspio zaustaviti Gallowaya? Bit će zanimljivo vidjeti što je sljedeće.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Evolve 65 recenzija"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*