Evolve 64 recenzija

  • 7.5/10
    EVOLVE 64 OCJENA - 7.5/10
7.5/10
Sending
User Review
0/10 (0 votes)

Ovaj vikend posvećen je Evolveu. Sinoć je odrađen Evolve 64, a moja mišljenja o događaju pročitajte u nastavku.

 

Johnny Gargano vs Cedric Alexander – ***3/4

Mislim kako bolji početni meč od ovoga nismo mogli dobiti. Štoviše, ovaj meč je imao više osjećaj main eventa nego openera jer je atmosfera bila fantastična, ali potpuno zasluženo jer je i sam meč bio jako zabavan. Odmah su krenuli brzim tempom na početku i nisu posustajali sve do kraja. Meč je sadržavao odlične poteze, puno lijepih kontri i fantastične stiff udarce. Obojica su dio Cruiserweight Classica i ne bih imao ništa protiv da se susretnu još jednom i ondje. Ovo je bilo jako dobro, publika je obožavala meč i imali su mnogo uzbudljivih near fallova. Gargano je dobio s Gargano Escapeom. Nakon meča, Galloway je napao Gargana sa stolicom, ali se Gulak pojavio i spasio Gargana. Gulak je izazvao Gallowaya na meč, ali je onda Chuck Taylor napao Gulaka s leđa. Galloway i Taylor su izjavili da žele meč za tag team titule i to na ovom showu. Ovo je bio jako dobar segment koji nastavlja priču između Gallowaya i svih onih koji su povezani s WWE-om. Meč je dobro postavljen i trebao bi biti zabavan. Taylor se sada zove Dustin.

 

Tony Nese vs Chris Dickinson vs Fred Yehi vs Darby Allin – ***

Bože, kakav je bump Allin pretrpio odmah na početku meča! Dickinson ga je prebacio preko užadi i ovo je pao na vrat na pod. Dobro je i prošao s obzirom kako je moglo završiti. Bio je ovo zabavan meč kao što se moglo i očekivati. Brza akcija od početka do kraja s odličnim highflying potezima. Nese je dobio s 450° Splashom. Pošto je on u Cruiserweight Classicu, bilo je i očekivano da će pobijediti. Allin se uspio vratiti sredinom meča te je odradio do kraja. Ima sreće što nije pretrpio nekakvu ozljedu.

 

Ethan Page vs Wheeler Yuta – *1/2

Kratak squash meč i dominantna pobjeda Pagea. Yuta je doduše dobio nešto solidne ofenzive, ali Page, ispunjen lutnjom zbog napada Gallowaya ranije u showu, lako je preuzeo kontrolu i pobijedio s Package Piledriverom. Page je nakon meča imao jako dobar promo gdje je zatražio oprost od Gargana. Ovo je bilo jako dobro odrađeno, Page je ljut jer Galloway ne prestaje sa svojim napadima, a ako se on i Gargano udruže ponovno, mogli bi ga se riješiti.

 

Zack Sabre Jr. vs Jigsaw – ***3/4

Dajte Sabreu bilo koga, ali bilo koga i on će imati vrlo dobar meč s njim. Ovaj također nije bio iznimka, ali ne mogu osporiti kvalitetu Jigsawa u ovome meču i reći kako on nije zaslužan za to što je meč bio ovako dobar jer je. Meč je bio potpuno drugačiji od svega što je njemu prethodilo na ovom showu. Mnogo odličnog grapplinga, mat wrestlinga i zahvata u početku što je uobičajeno u mečevima Zacka Sabrea, ali se Jigsaw i tu pokazao jako dobrim i ravnopravnim. U drugoj polovici meča su već dosta ubrzali tempo te smo vidjelo nekoliko lijepi poteza i dobrih sekvenci. Bilo mi je mučno kada je Sabre krenuo vrtjeti zglob na ruci Jigsawa. Sabre je na kraju ostvario pobjedu sa Soccer Kickom.

 

Matt Riddle vs Roderick Strong – ****

Za mene je ovo bio meč večeri. Matt Riddle nastavlja pružati izvanredne mečeve, pa je tako i ovaj bio jedan od njih. Lijepo je vidjeti Stronga natrag u Evolveu, odmah je dobio odličnog protivnika i pružio kvalitetan meč. Na početku smo vidjeli klasičnu borbu s tauntanjem protivnika i ponešto mat wrestlinga. No, onda su ubacili u veću brzinu, Strong je krenuo ubijati Riddlea s laktovima i chopovima, a Riddle je odgovarao s jednakom količnim predivnih stiff udaraca. Potezi su bili odlični, akcija je bila napeta i uzbudljiva, nisu pretjerali s near fallovima na kraju i submission izmjene su bile dobre. Riddle je na kraju pobijedio s Twisterom. Malo sam iznenađen što je Strong ovdje izgubio i što je to bila submission pobjeda za Riddlea, ali definitivno zasluženo.

 

Nakon meča, Riddle je pokazao Evolve titulu koju nosi sa sobom i pozvao aktualnog prvaka Thatchera da izađe. Thatcher je izašao, no Hathaway se oglasio i rekao da će TJP osvojiti titulu na Evolveu 65 i onda napravio meč između TJP-a i Riddlea za jedan Evolve show u budućnosti i to za Evolve titulu. Bio je to solidan segment, no ne znam zašto je taj meč najavio kao meč za Evolve titulu kada ne znaju hoće li TJP tada biti prvak. Što će biti ako Thatcher pobijedi večeras? Hoće li biti Thatcher vs Riddle za titulu ili će TJP/Riddle meč biti običan? Vidjet ćemo…

 

Timothy Thatcher (c) vs Marty Scurll (Evolve titula) – **3/4

Riddle je imao kratak i solidan promo kako će osvojiti titulu. Nisam baš impresioniran ovim mečom. Očekivao sam malo bolje od ovoga, ali s obzirom da Thatcher ima tako dosadne mečeve u zadnje vrijeme, ne bih trebao biti razočaran. Meč je pratio formulu prethodna dva meča i sastojao se većinom od udaraca i zahvata, ali nisu uspjeli učiniti meč zanimljivim. Scurll je izveo nekoliko jako lijepih udaraca i stavljanje Thatchera u Chickenwing je bila najbolja stvar u meču, ali Thatcher nije izveo ništa pamtljivo tijekom borbe. Thatcher je pobijedio sa Sleeperom i zadržao titulu. To je nekako bilo očekivano jer osobno nisam vjerovao da bi ga Scurll mogao pobijediti. Ali trebaju skinuti tu titulu s Thatchera više. Pa makar to bio i TJP večeras na showu. Nakon meča TJP je napao Thatchera. Catch Point ga je spasio. Imao je i staredown s Gulakom. Thatcher trenutno ima pedeset izazivača i niti jedan mu ne uzima titulu. Sjajno.

 

Drew Gulak & Tracy Williams (c) vs Drew Galloway & Chuck Taylor (Evolve Tag Team titule) – **1/2

Još jedan meč kojim nisam ostao oduševljen i koji definitivno nije trebao dobiti mjesto u main eventu ako ćemo gledati kvalitetu meča, ali zbog toga što je priča Team anti-WWE vs Team WWE priča trenutna najvažnija u Evolveu, dobili su to mjesto. Sve do zadnje 4 minute se apsolutno ništa posebno nije dogodilo u meču. Te zadnje četiri minute su bile zabavne, ali šteta što se ne gledaju samo četiri minute kada je u pitanju kvaliteta meča. Taylor je ostvario pobjedu za svoj tim i tako smo dobili nove Evolve Tag Team prvake! Nakon meča Galloway i Taylor su imali promo gdje su rekli kako su ovime započeli svoje uništavanje Evolvea, a uskoro će ga i dovršiti. Sviđa mi se ovaj storyline i za sada ide u dobrom smjeru. Galloway je odličan heel, šteta što to ne vide u TNA.

 

Još jedan jako dobar Evolve show iako su zadnja dva meča evidentno razočarala. No, prije toga je bilo nekoliko jako dobrih mečeva, s tim da bih izdvojio Riddle/Strong kao meč večeri. Večeras je Evolve 65.

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Evolve 64 recenzija"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*