Evolve 62 recenzija

Evolve 62 dogodio se sinoć, a evo i mojeg mišljenja o svemu što se dogodilo na tome showu.

 

Fred Yehi vs Anthony Nese – *3/4

Prilično dosadan meč. Imao je svoje trenutke, ali u globalu nije bio baš tako dobar. Krenuli su nekako obećavajuće s ponešto solidnog mat & chain hrvanja, ali sredina je totalno ubila bilo kakvo zanimanje za meč. Nese me u ovome meču mnogo više impresionirao, dok je Yehi bio pomalo dosadan. Publika isto nije pomogla svojom šutnjom cijelo vrijeme. Yehi je na kraju dobio s Koji Clutch. Nakon meča, Nese je imao promo gdje je rekao kako želi dobiti priliku za sudjelovanje u WWE Crusierweight Classicu i to na Evolveu 63 koji se održava večeras. Solidan promo Nesea, ali ovaj meč nije bio dobar način kako otvoriti show.

 

Ethan Page vs Darby Allin – **1/2

Meč je imao dobru priču gdje je Ethan Page brutalnim potezima uništavao rookiea Allina koji nije odustajao sve do kraja i glumio odličnog underdoga. Priča je veoma dobro ispričana, a Allin je odradio odličan posao što se tiče sellanja. Ethan Page je pobijedio s Package Piledriver. Bolji meč nego onaj prethodni, iako još uvijek ništa previše posebno.

 

Matthew Riddle vs Cedric Alexander – ***1/2

Ovo je bio debi Alexandera za Evolve nakon što je nedavno napustio Ring of Honor. Veoma, veoma dobar meč i daleko najbolja stvar do na showu do ovoga trenutka. Akcija je bila jako zabavna, na početku smo vidjeli nešto solidnog mat wrestlinga, ali ostali dio meča su proveli udarajući se i izmjenjivajući razne brutalne poteze, što je bilo odlično. Riddle me opet impresionirao ovdje, čak više nego Alexander. Sad kad sam krenuo pratiti Evolve češće, više sam se upoznao s njegovim radom i mogu reći da je jako dobar. Riddle je na kraju i uzeo pobjedu ovdje, što me nekako i iznenadilo s obzirom da je ovo bio debi Alexandera, ali potpuno zaslužena pobjeda.

 

Drew Gulak & Tracy Williams (c) vs Harlem Bravado & Lancelot Bravado (Evolve Tag Team Championship) – **1/2

Nisam se baš uspio uživiti u ovo iako nije bilo loše, ali prva polovica meča je bila toliko dosadna da je završnica nije mogla nadoknaditi. Bazirali su se ondje većinom na udarce, što ne mora biti loše, ali u ovom slučaju je bilo. Akcija je bila spora i ničega se zanimljivog nije vidjelo. Završnica je pak bila dobra, bilo je dobrih timskih poteza i near fallova, no sve skupa, nije mi se ovo svidjelo i ne mogu se baš složiti s publikom da je bilo zakon. Prvaci Gulak i Williams su zadržali titule. Njih dvojica mi se sviđaju kao tim, tako da mi je drago da su uzeli ovaj meč.

 

Nakon meča, Gulak je izjavio kako ima Thatcherovu titulu u svojoj torbi, a onda pozvao i Thatchera u ring. Thatcher je došao i izjavio kako ima meč upravo i da Gulak treba napustiti ring. Hero se pojavio i isto to poručio Gulaku. Solidan segment.

 

Timothy Thatcher (c) vs Chris Hero (Evolve Championship) – ***

Meč bi bio još bolji da nije bilo onog dosadnog prvog dijela meča. Sredina je bila tako dosadna, ništa posebno se nije dogodilo, a Herova dominacija je bila prilično loše odrađena. Meč je bio u Herovom stilu, ali iako oni znaju biti odlični (vs Sabre Jr. na Evolveu) ovaj baš i nije bio takav. Završnica je na svu sreću bila dosta dobro, nekoliko brutalnih udaraca i poteza. Thatcher je na kraju ostvario pobjedu s Armbarom te zadržao titulu. Nakon meča je bila solidna konfrontacija između Thatchera, Riddlea, Gulaka i ostalih o tome tko sljedeći treba dobiti priliku za titulu.

 

Drew Galloway & Ethan Carter III vs Johnny Gargano & TJ Perkins (Unsanctioned Street Fight) – ***1/4

Dobar meč, ali ne odličan kakvog sam nekako i priželjkivao od njih. Početak je bio odličan, doslovno su nam prenijeli značenje ove stipulacije i borili se na ulici, doslovno su zaustavili promet na cesti, što je bilo izvrsno. No, kada su se vratili, akcija je bila baš bezveze, samo su se udarili bez puno značenje, oružje je slabo korišteno sve do spota kada je Galloway bacio Perkinsa kroz stol. Gulak se pojavio kako bi provjerio je li Perkins dobro, no onda je i Hero došao, dao Gulaku Piledriver, a onda i napao Gargana i Perkinsa. EC3 i Galloway su uz njegovu pomoć pobijedili. Nakon meča, Galloway i EC3 su imali promo gdje su spomenuli kako će se i Cody Rhodes pridružiti njima dvojici u njihovoj kampanji protiv WWE-a i to na Evolveu 66 u borbi protiv Gargana. Iako je meč malo razočarao, završetak meča i najava Cody Rhodea su bili odlični. Definitivno zanimljiv nastavak ove priče, a dolaskom Rhodesa bi trebalo postati još i bolje.

Razočarajuć događaj. Bilo je dobrih mečevi, ali nijedan meč se nije isticao po svojoj kvaliteti i neki mečevi su zaista zakazali. Vidjet ćemo što će donijeti večerašnji Evolve 63.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Evolve 62 recenzija"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*