Evolve 60 recenzija

Preksinoć se održao Evolve 60, a evo i mojeg mišljenja na mečeve koji su se dogodili na showu.

 

Lio Rush vs Caleb Konley – ***1/4

Vrlo zabavan meč i dobar način za otvoriti show. Publika je navijala za Rusha koji je izgleda dosta poznat u ovome meču sudeći po promou kojeg je imao prije meča. Dosta zabavna akcija tokom meča, imali je sloppy poteza, ali ništa strašno jer smo vidjeli i nekoliko fantastičnih. Rush je dobio s Frog Splashom.

 

The Bravado Brothers vs The Devastation Corporation – ***

Dobar meč od kojeg nisam znao što očekivati s obzirom da nisam bio upoznat ni s kime od ove četvorice. Vidjeli smo zabavan brawl oko ringa u početku, sredina nije bila ništa posebno, no završnica je bila vrlo dobra s nekoliko zanimljivih kontri te onim fantastičnim diveom McMassivea preko ring posta što je bio i ključni trenutak u meču jer je McMassive skočio na svoga partnera pa su na kraju Bravado braća odnijela pobjedu. Zabavan meč definitivno.

 

Matt Riddle vs Anthony Nese – ***3/4

Jako sam uživao u ovome, obojica su me iznenadili svojom kvalitetom. Meč se mnogo razlikovao od prva dva, ali isto tako smo vidjeli nekoliko različitih dijelova u meču. Započei su prilično dobrim mat wrestling, onda se prebacili na poteze i highflying akciju, a za kraj ostavili pravu poslasticu sa stiff udarcima i raznim zahvatima. Bilo je sve to jako dobro ukombinirano, obojica su izgledali odlično i definitivno su zasjali u meču. Nisu dobili premalo niti previše vremena, taman onoliko koliko im je trebalo. Jako sam uživao u ovome.

 

Marty Scurll vs Johnny Gargano – ***1/2

Veoma, veoma dobar meč koji je dobio mnogo vremena na raspolaganje. Mogao je biti čak i bolji da su dobili manje minuta i da su izbacili one sporije, dosadnije dijelove, ali i ovako je bilo vrlo zabavno. Marty Scurll je sjajan što se tiče odrađivanja svoga karaktera, odličan je bio ovdje. Vidjeli smo dosta odličnih poteza tijekom meča, a završnica je bila najbolja kada su krenuli izmijenjivati stiff udarce i kontre. Gargano je na kraju dobio s Gargano Escapeom. Nakon meča Gargano je pozvao Gallowaya u ring i krenuo vikati na njega zbog toga što je rekao da je veza između WWEa i Evolvea loš potez. Gargano je rekao da je ovo najbolje vrijeme za Evolve. A zatim je rekao da je Drew svoju priliku u WWEu imao, no bio je otpušten. Galloway je onda napao Gargana, no spasio ga je Ethan Page i to je postavilo njihov meč. Vrlo dobar promo Gargana, svidio mi se segment. I sviđa mi se što je Galloway negativac ovdje.

 

Drew Galloway vs Ethan Page – **1/4

Ovo je bio najgori meč na showu, ali nije bilo loše. No meč nije imao namjeru biti dobar, imao je namjeru prodati Gallowaya kao odličnog negativca, u čemu je i uspio. Bilo je nekoliko dobrih izmjena udaraca pri kraju. Galloway je pobijedio s Future Shock DDT, a prije toga je Pageu udario Low-blow dok sudac nije gledao. Nakon meča, ovaj puta je Galloway imao odličan promo gdje je rekao da Evolve nije odličan zbog veze s WWEom nego da su wrestleri poput njega zaslužni za to. Galloway je udario još jedan DDT Pageu, no onda je došao Gargano i otjerao Gallowaya. Vrlo dobar segment koji je postavio meč između Gallowaya i Gargana. Taj meč se već dogodio sinoć na Evolveu 61. Vidjet ćemo kakav je taj meč bio.

 

Drew Gulak & Tracy Williams (c) vs TJ Perkins & Fred Yehi (EVOLVE Tag Team Titles) – ***

Zabavan meč koji je mogao biti i bolji da je sredina bila zabavnija. Na početku smo vidjeli nešto dobrog mat wrestlinga, kontri i izmjena. Sredinom su dominirali prvaci i osim nekoliko zahvata, nije bilo ništa posebno. Završnica je bila dosta bolja s bržim tempom i boljom akcijom, iako je bilo nekoliko miskomunikacija pri kraju. Prvaci su na kraju zadržali titule.

 

Zack Sabre Jr. vs Chris Hero – ****1/4

Imao sam ogromna očekivanja za ovaj meč i definitivno nije razočarao. Ovo je bila brutalna makljaža kakvu smo mogli i očekivati od ove dvojice. Jednostavno su se pokušavali uništiti svim tim silnim udarcima. Hero je bio manijak koji se osjećao superiornim nad sićušnim Sabreom, no Sabre je bio odličan underdog pozitivac koji nije odustajao od nauma da pobijedi Hera sve do kraja. Nemojte ovdje očekivati neke highflying poteze, near fallove i sve ostalo, očekujte jednostavno brutalu od meča. Svaki dio meča je bio jednako vrijedan i ključan. Bilo je nekoliko fantastičnih poteza također kao što su ona dva Piledrivera Hera pri kraju. Hero je na kraju pobijedio s Tombstone Piledriverom. Apsolutno fantastičan meč vrijedan gledanja i iako traje skoro 30 minuta, nećete se razočarati ako volite ovakav stil meča. Hero često zna razočarati u pojedinim mečevima, ali ovdje je bio super, dok je Sabre bio standardno kvalitetan. Odlična izvedba obojice.

 

Veoma dobar show za zabavnim mečevima i fantastičnim main eventom izemđu Sabrea i Hera. Preporučam da pogledate barem taj meč ako ništa drugo.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Evolve 60 recenzija"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*