Emma ponovo dio WWE rostera!?!

Biti ljubitelj ženskog hrvanja u WWEu (ne, neću ih zvati Divama) je prilično teško. Možemo raspravljati o tome koliko ima kvalitete unutar divizije, ali se WWE trudi kako bi i ono što ima probao ubiti na najgori mogući način.

Primjer toga je Emma i njen povratak. Pošto moja RAW recenzija još nije stigla, bit će kasnije danas, možda ste se zapitali unutar kojeg se segmenta vratila i kako to ima veze s pričom. Odgovor na to je nije i nema. Vratila se na Main Eventu, emisiji koja je toliko malo važna da je malo tko gleda, a sukladno s time joj (ne)dajemo prostor na stranici. Ne vidim razloga zašto to nije moglo dobiti svojih pet minuta na SmackDownu.

Priključila se grupici koju predvodi Lana (pobogu zašto), te su osim nje tu još Tamina, Naomi i Summer Rae (također pobogu zašto za svaku od navedenih). Pogotovo ova zadnja, Summer Rae i Lana su prije skoro godinu dana imala zavadu oko ljubavi prema Rusevu.

Protivnički tim trenutno čine Natayla, Alicia Fox, Brie Bella i Paige – sve također u pobodu zašto kategoriji. Kako ih je sada jedan manje, imam veliku bojazan kako bi ovo mogao biti način na koji će Bayley doći na main roster. Ideja od koje me prolaze trnci koliko je stupidna, dovoljno da je WWE izvede.

Vratimo se na Emmu. Zadnjih godinu dana provela je u NXT diviziji gdje je postala negativka, uloga koja joj po mom mišljenju puno bolje stoji. A uz ulazak koji je imala imao sam dojam kako gledam neku zlu policajku, to bi joj bio sjajan gimmick, no kako živimo u politički korektnom svijetu (kada istome to odgovora) bojim se kako se to neće dogoditi. Šteta.

Nadam se kako će Emma, a tako i cijela ženska divizija, napokon dobiti priliku pokazati nešto, a ne samo tri minutne mečeve koji nikome ne pomažu.

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

Be the first to comment on "Emma ponovo dio WWE rostera!?!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*