Elimination Chamber radi povratak!

Ako ste pogledali sinoćnji Raw, mogli ste vidjeti kako će WWE 31. dana ovog mjesec vratiti Elimination Chamber. No, to ovaj puta neće biti zasebni PPV kao što je to bilo dosadašnjih nekoliko godina. Ovogodišnji Elimination Chamber će biti isključivo Network Special i prikazat će se samo na WWE Networku!

Iako WWE osim toga ništa nije najavio, na wwe.com dali su nam naznaku što možemo očekivati od ovoga događaja:

WWE Elimintion Chamber događaj će se održati u Corpus Christi, Texas, gdje će WWE Tag Team Titule i Intercontinental titula, koju je Daniel Bryan predao zbog ozljede, biti će branjene unutar ozloglašene strukture! 

Ostanite s WWE.com za više informacija i najnovijih vijesti o protivniku US prvakaa Johna Cene, i obrani WWE World Heavyweight titule.

Prema ovome gore možemo zaključiti kako će svaka titula biti branjena na tome događaju te kako ćemo izgleda i dobiti novog Intercontinental prvaka nakon što se Bryan odrekao te titule zbog ozljede. No, što je još zanimljivije je to da će svaka titula biti branjena uprvo unutr Elimination Chambera što se nikada dosada nije dogodilo jer su dosada inače samo WWE i World titula branjene unutar strukture te će tako sasvim sigurno biti zanimljivo vidjeti i ostale titule branjene unutar Elimination Chambera.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

2 Comments on "Elimination Chamber radi povratak!"

  1. Ovo zvuci zanimljivo. Mislim da bi IC Chamber mogao ispasti odlican jer cemo vjerovatno u njemu gledati Nevillea, Barretta, Zigglera, Sheamusa, itd. + me stvarno zanima na koji nacin ce izvesti chamber za tag team titule.
    Jedini problem je sto bi mozda mogli imati previse chamber matcheva. Koliko sam shvatio, Cena nece biti u chamberu, ali i 3 chamber matcha je puno.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*