Elimination Chamber 2015 recenzija

Elimintion Chamber je pred nama i večeras ćemo imati dva istoimena meča koja nam garantiraju veliku zabavu. Uz to imamo meč između dva prvka, Kevin Owens i John Cene te meč za WWE titulu između Ambrosea i Rollinsa. Pa krenimo na recenziju.

 

Zack Ryder vs Stardust – *3/4

Nije bilo previše loše s obzirom da je ovo naknadno dodan meč, no ništa posebno. Publika nije bila zainteresirana za meč, a nisam niti ja previše. Barem mi je drago što je Ryder nastupio na PPV-u, pa makar i na Kickoffu. Pobjeda za Stardusta u redu, mislim da to znači da bismo mogli vidjeti susret njega i Stephena Amella što bi trebalo biti zanimljivo i odlično za Stardusta koji je trenutno jedan od dosadnijih osoba u WWE-u.

Kickoff

 

Miz TV feat. Daniel Bryan 

Summer Rae je u ring i dočekuje natrag Miz koji izlazi van u nekoj groznoj odjeći. Miz prikazuje video kad je Bryan predao titulu, a zatim ga predstavlja i Bryan izlazi van. Miz govori kako je on napravio Bryana zvijzedom i to je stvarno tužno da je Bryanova karijera gotova. Bryan govori da njegova karijera nije gotova i da će se vratiti. Bryan zatim govori o svojoj knjizi koja će izaći uskoro, a Miz onda govori Bryanu da izgleda grozno, a kao Superstar ne bi smio tako izgledati, a Bryan mu govori da šuti. Miz govori da je Bryan sretan što je ozlijeđen inače bi ga udario. Bryan govori da ima bolju ideju, a zatim predstavlja Macho Mandowa i AxelManiu i njih dvojica razbijaju Miza! Ovo je bilo dobro. Baš me zanima kamo idu s ovime, izgleda d bi mogli vidjeti nastavak Miz/Sandow priče, ovaj put uz Axela i malo drugačije okolnosti. Zanimljivo.

Bryan

 

Ostali dio Kickoffa su ispunili intervjui Reignsa, Ambrosea, Lane te JBL-ovo objašnjavanje pravila Elimination Chamber meča.

 

WWE Tag Team Championship Elimination Chamber Match – ***3/4

New Dayu je bilo dopušteno da sva trojica budu u ringu u isto vrijeme.Ascensioni i Lucha Dragonsi su započeli meč. Slijedeći su ušli Cesaro i Tyson Kidd pa Los Matadoresi pa Prime Time Players i onda prvaci New Day kao zadnji tim koji je ušao u meč. Los Matadoresi su prvi eliminirani, zatim Lucha Dragonsi pa Ascensioni, pa Tyson Kidd i Cesaro. To je ostavilo New Day i Prime Time Playerse. No na kraju, New Day je ipak uspio iskoristiti prednost jednog hrvača i zadržao titule. Meč je bio jako dobar. Zadovoljan sam, ispunili su moj očekivanja. Akcija nije bila u nešto pre brza, no bilo je puno odličnih poteza i par kul Highflying poteza, pogotovo onaj od Kalista. Žao mi je što su Lucha Dragonsi tako brzo eliminirani, no ok. Ok sam s tim što su New Day zadržali titule.

TagTitles

 

 

Nikki Bella (c) vs Naomi vs Paige (Divas Championship) – **1/2

Meč je bio poprilično dobar, otprilike onako kako sam očekivao. Nekoliko dobrih poteza od sve tri cure. No, rezultat me je opet razljutio jer je Nikki Bella zadržala titulu. Dokle više? Ali stvarno, postala je toliko dosadna da više ne znam zašto je WWE drži stalno kao prvakinju. Stvarno sam očekivao da će Paige pobijediti. Mogla je i Naomi dobiti, samo da više netko skine Nikki s vrha.

Divas

 

John Cena vs Kevin Owens (Champion vs Champion Non-Title Match) – ****

Ok, potpuno sam u šoku, iznenađen sam i ne znam što reći. Meč me je iznenadio i u kvaliteti, ali najviše u rezultatu! Isuse, pa Cena je izgubio čisto! Hej! CENA JE IZGUBIO ČISTO! OD NXT-OVCA! Pa to nismo vidjeli koliko već! To se događa jednom u ne znam koliko. Koliko sam presretan zbog toga što je Owens pobijedio Cenu čisto bez ikakvog zapleta ili nekog glupo završetka. Meč je bio odličan isto. Poslije meča, Owens je uzeo mikrofon i rekao kako je on počeo i završio borbu s Cenom i on ima savjet za Cenu. Govori da je Cenino vrijeme gotovo, a njegovo vrijeme je sada i govori ‘THE CHAMP IS HERE!’ Iznenađen sam.

OwensCen

 

Bo Dallas vs Neville – **1/2

Prije meča, Neville je imao promo kako će prisiliti Nevillea da BOlieva. Ovo je bilo solidno, otprilike onako kako sam i očekivao. Dobili su solidnu dozu vremena i napravili sasvim ok meč. Neville očekivano pobjeđuje što je sasvim logično. Nadam se da će Nevillea sada staviti u nešto veće, ovo je bila dobra početna zavada za njega, no sada mu treba nešto bolje i važnije.

 

Intercontinental Championship Elimination Chamber Match – ***

Ziggler i King Barrett su započeli ovaj meč. U meč je zatim ušao R-Truth, a Henry (iako ne normalnim ulazom jer je Barrett razbio njegovu kabinu pa je ušao), Ryback pa Sheamus koji nije odmah ušao jer je imao problema s vratima. Prvi je eliminiran Barrett, zatim R-Truth pa onda Mark Henry, a zatim Sheamus i to je ostavilo Rybacka i Sheamusa kao zadnju dvojicu. Rybck je na kraju pobijedio i osvojio svoju prvu titulu u WWE-u ikda. Poslije meč Bryan, koji je cijelo vrijeme bio pokraj ringa, je uručio Rybacku Intercontinental titulu. Meč je bio u redu, no ne na razini prvog Chamber meča večeras. Publika je bila relativno tiha i to je malo uništilo meč. Nije bilo previše pamtljivih poteza, no kraj sa Shemusom i Rybackom je bio zabavan. Drago mi je za Ryback što je osvojio svoju prvu titulu, zaslužio je.

ICTitle

 

Najavljeno je da ćemo na Money in the Banku imati revanš Cene i Owensa i najavljeni su učesnici MITB meča. Kul.

 

Seth Rollins (c) vs Dean Ambrose (WWE World Heavyweight Championship) – ****

Tijekom showu u backstage imali smo segment Triple H-a, Ambrosea i Reignsa gdje je Triple H rekao da ako se Reigns umiješa u meč, Ambrose će biti diskvalificiran. Super meč. Krenuli su poprilično sporo s dobrim mat wrestlingom, no onda su ubrzali tempo i završnica je bila super te su imali nekoliko jako lijepih izmjena. Iznenadio sam se kad je Ambrose uzeo titulu, no onda ništa od toga jer je udario sudca prije toga. No, Ambrose krade titulu i dolazi s njom nakon što je Reigns došao i pomogao mu protiv Authority. Nisam niti mislio da će uzeti titulu od Rollinsa, no dobar segment poslije meča je bio i baš me zanima kmo će sada s tom krađom titule. Moglo bi biti zabavno.

 

Vrlo dobar show. No, publika je bila GROZNA. 7.5/10

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Elimination Chamber 2015 recenzija"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*