Elimination Chamber 2015 preview

Još jedan WWE-ov show je pred nama. Ovaj se malo razlikuje od ostalih jer ovo neće biti PPV zato što će se emitirati samo na WWE Networku. No, kao i za svaki veći show, mi smo tu s previewom.

 

Kickoff: Miz TV feat. Daniel Bryan

WWE je na zadnjem Raw-u najavio kako ćemo na pre-showu imati Miz TV, a gost će biti Daniel Bryan. Sjetimo se da je Daniel Bryan zbog ponovne ozljede morao predati Intercontinental titulu te će biti udaljen iz ringa možda tjednima, možda mjesecima, a možda se nikad neće ni vratiti u ring, kako je rekao. Bit će zanimljivo čuti što nam Bryan im za reći i ima li kakvih novosti o njegovom trenutnom stanju i ozljedi.

 

DallasNeville

 Bo Dallas vs Neville – Singles Match

Dok je Neville imao intervju u ringu s Renee Young, prekinuo ga je Bo Dallas koji se nije slagao s onim što je Neville rekao jer obojica dolaze iz NXT-a, a pošto je Bo Dallas duže od Nevillea na glavnom rosteru, on misli da je bolji od njega i sigurno se ne slaže s Nevilleom koji kaže da je najbolji. Njih dvojica su se prisjetili njihovog rivalstva u NXT-u za NXT titulu te su tu priču odlučili nastaviti ovdje na glavnom rosteru. Njihov meč je najavljen na zadnjem Raw-u, no možemo reći kako je ovdje Dallas u prednosti jer je Barrett nedavno ozlijedio Nevilleu koljeno, a Dallas je taj posao samo dovršio na Raw-u te što se tiče tog, Dallas je tu u prednosti  i Neville će se morati obazirati na koljeno više nego na sam meč. Hoće li to biti Neville koji će opravdati svoj naziv ‘Čovjek kojeg je gravitacija zaboravila’ ili će Dallas dokazati da je on postigao više na glavnom rosteru otkako je došao iz NXT-a, saznajte u nedjelju.

 

DivasTripleThreat

Nikki Bella © vs Paige vs Naomi – Triple Threat Divas Championship Match

Iako je Paige u Londonu na Raw-u osvojila Battle Royal i postala prvim izazivačem za Divas titulu, ona još uvijek nije dobila taj meč jer ju je Naomi poslije Battle Royala napala i ozlijedila te je Paige izbivala van ringa nekoliko tjedana. Dotada, Naomi je imala nekoliko prilika za Divas titulu protiv Nikki Belle, no iako joj je u pomoć došla Tamina, on nije uspjela osvojiti Divas titulu. Paige se vratila na Raw-u prije dva tjedna napavši Naomi te se otada pokušava osvetiti Naomi zato što ju je udaljila iz ringa. No, ne samo to, ona je napala i Nikki Bellu i pokazala joj da je spremna za taj meč i kako će osvojiti Divas titulu. Stoga, i Naomi i Paige će dobiti priliku za Divas titulu pa zato imamo Triple Threat meč. Hoće li Nikki Bella zajedno sa svojom sestrom pokraj sebe uspjeti zadržati titulu ili će ipak titula promijeniti ruke te pripasti ili Paige ili Naomi, saznajte u nedjelju.

 

TagTeam

New Day © vs Tyson Kidd & Cesaro vs Lucha Dragons vs The Ascension vs Los Matdores vs Prime Time Players – WWE Tag Team Championship Elimination Chamber Match

Odmah kada je WWE najavio da će se Elimination Chamber show vratiti, najavili su kako će Tag Team titulu po prvi puta biti branjene unutar te glomazne strukture. Kada su prvaci, New Day, saznali za tu vijest, njima se nimalo nije sviđala ta ideja, a kamoli ne pomisao da će morati braniti titulu protiv pet drugih timova. Iako su se oni žalili zbog toga, ovaj će se meč dogoditi, a ostalih pet timova možete vidjeti iznad. New Day je zaista stavljen u najtežu poziciju od svih Tag Team prvaka dosada, a s obzirom da su se u svima mečevima dosada izvlačili i radili sve kako bi zadržali titule, ovdje će biti tako što vrlo teško napraviti. No, bit će zanimljivo gledati ovakav meč po prvi puta. Hoće li New Day pronaći način i obraniti Tag Team titule ili će netko od pet ostalih timova postati novim Tag Team prvacima, saznajte u nedjelju.

 

ICTitle

Sheamus vs Rusev vs Dolph Ziggler vs Bad News Barrett vs Ryback vs R-Truth – Intercontinental Championship Elimination Chamber Match

S obzirom da je Daniel Bryan zbog ozljede morao predati Intercontinental titulu, znali smo da će ta titula ubrzo morati dobiti novog vlasnika, a pošto je Elimination Chamber tu, WWE je odlučio napraviti još jedan takav meč, ovaj puta za Intercontinental titulu. Ovo je također prvi puta da će se ta titula braniti u Elimination Chamber meču. Novi prvak je zagarantiran, no tko god bude htio postati novim Intercontinental Prvakom, morat će se prvo dobro namučiti i pobijediti pet ostalih učesnika. Jedino, ima jedan problem koji se dogodio tijekom ovotjednog SmackDowna, a to je da je Rusev vjerojatno pretrpio ozljedu gležnja te je upitno hoće li on nastupati ili ne, no zasada te informacije nemamo niti je WWE išta nas obavijestio o tome. No, bez Ruseva ili s njim, nama je u ovome meču zabava skoro zagarantirana. Tko će pobijediti u meču i postati novi Intercontinental prvak, saznajte u nedjelju.

 

OwensCena

John Cena vs Kevin Owens – Champion vs Champion Non-title Singles Match

Na Raw-u prije dva tjedna Kevin Owens je pomalo ne iznenađenje svih nas napravio debi za main roster i odmah postavio svoj cilj na jednog od najvećih hrvača u kompaniji, John Cenu. Cena je imao promo u ringu i kao i uvije, izazvao je bilo koga na meč za US titulu. Owens je zatim izašao, no njemu nije bilo do tog meča za US titulu jer on već ima NXT titulu, po njemu veću nagradu. Cena mu je htio dati veteranski savjet, no Owens nije bio tu da bi slušao Cenu nego je razbio Cenu i ostavio ga u ringu u ležećem položaju. Owens je istu stvar napravio i na ovotjednom Raw-u te je pokazao kako je došlo vrijeme Kevina Owensa. Owens je zatim na SmackDownu rekao kako zna tko je John Cena, ali ga to ne brine. Saznali smo i da će se Owens odsad redovito pojavljivati na glavnom rosteru jer je potpisao taj novi ugovor. Stoga, ovo je prvi korak za Owensu na glavnom rosteru i to će biti upravo protiv John Cene. Hoće li Owens dokazati Ceni da njemu ne trebaju ničiji savjeti, pogotovo ne od Johna Cene ili će Cena pokazati Owensu da ga je ipak trebao saslušati, saznajte u nedjelju.

 

WWETitle

Seth Rollins © vs Dean Ambrose – WWE World Heavyweight Championship Match

Iako Dean Ambrose nije uspio osvojiti WWE titulu u Fatal 4 Way meču na Paybacku, on tu nije stao u lovu na WWE titulu i ovaj puta je odlučio izazvati Rollins na jedan na jedan meč. Ambrose je imao dobar razlog za to jer je prije Paybacka pobijedio Rollinsa u jedan na jedan meču koji nije bio za titulu te je zbog toga htio meč protiv Rollinsa, no da ovaj puta to bude za titulu. Authority i Seth Rollins se naravno s time nisu slagali, no Ambrose je uspio ih natjerati da prihvate izazov tako što je prijetio da će napraviti isto ono što je i Rollins njemu napravio prošlo ljeto s ciglama te je Authority bila prisiljena prihvatiti. No, na zadnjem Raw-u, Authority je natjerala Ambrosea da potpiše ugovor inače neće dobiti taj meč. No, prije nego je potpisao, Ambrose je bio uhićen zato što je udario kamermana, no ispalo je da je Rollins gurnuo kamermana u Ambrose i ovaj je oslobođen iz zatvora. I baš kad su Rollins i ekipa mislili da se Ambrose neće vratiti i potpisati taj ugovor, on je na kraj Raw-a se pojavio u policijskom odori i kombiju te zajedno s Reignsom razbio Authority i potpisao ugovor. Ambrose želi osvojiti tu titulu, a kad je naprotiv njega WWE prvak Seth Rollins, to je za njega dva u jedan jer još uvijek nije zaboravio što mu je Rollins napravio prošle godine. Hoće li Ambrose uspjeti osvojiti WWE titulu po prvi puta u svojoj karijeri ili će Rollins uspjeti obraniti se još jednom, saznajte u nedjelju.

 

To su mečevi. Koji vam se najmanje sviđa? Koji najviše? Što mislite o cjelokupnom PPV-u kakav će biti?

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Elimination Chamber 2015 preview"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*