Ekskluzivni intervju sa Sexy Star!

Ovoga puta imamo veliko iznenađenje za vas. Žena koja je nastupala za AAA i Luchu Underground. Žena koja je držala nebrojeno puno titula, sada je dala intervju za našu stranicu! Naravno riječ je o vjerovatno najpoznatijoj luchadori, Sexy Star.

 

1. Gdje, kada i zašto si započela svoju hrvačku karijeru?
– Započela sam svoju karijeru luchistice u gradu Monterrey kada sam prolazila kroz veliku depresiju, lucha mi je bila utočište.

2. Koji je tvoj životni san?
– U ovome trenutku moj je san postati šampion u boksu.

3. Zašto si započela boksačku karijeru, i zašto sada?
– Boksom sam se počela baviti nekoliko mjeseci prije luche libre, ali morala sam se ostaviti boksa da bi se posvetila stopostotno luchi. Kada sam upoznala Johnnyija Gonzaleza vraćam se u boksački ring i vratila mi se je želja i san da isto tako postanem i prvakinja u boksu. Volim kontaktne sportove, zato što sam zahvaljujući njima riješila depresije koja je bila na točci gdje sam se htjela lišiti života.

4. Zašto si skinula masku, i promijenila ime?
– Za mene je to bila jako teška odluka jer sam se morala odreći najvrednije stvari, moje maske. Morala sam to napraviti da bi se mogla natjecati u boksu i zato što to nije bilo moje pravo lice.

5. Možeš li nam reći malo više o incidentu s Rosemary?
– Nemam ništa više reći na tu temu. Najvažnije je bilo preuzeti odgovornost za učinjeno i odmah otići do nje nakon incidenta jer sam učinila nešto čime sam je povrijedila. Spokojna sam jer ona jako dobro za da sam je posjetila, i da svako malo pitam kako je, te isto tako je u svakom trenutku mogu pogledati u oči. Ako se nešto dogodilo jako mi je žao, zato što niti u jednom trenutku je nisam htjela ozlijediti. To sam učinila jako puno puta, i nikada se nije dogodilo takvo što.

6. Hoćemo li te gledati u četvrtoj sezoni Luche Undergrounda?
– Ne.

7. Lucha Underground je poznata po intergender mečevima. Kako je raditi s muškim kolegama?
– Sviđa mi se boriti se sa muškarcima, zato što mogu pokazati da su žene mogu biti snažne i dominatne kada to žele i zato što je to jedan od načina suzbijanja “mačizma”.

8. Sexy Star je uzor mnogim djevojkama. Je li bilo podsmjehivanja i izrugivanja zbog toga što nosiš masku? To jest, da li je bilo ikakvih predrasuda?
– Znam da imam veliku odgovornost za što me jako puno djevojčica vidi kao uzor, zbog njih i žena diljem svijeta i dalje se borim iz dana u dan, kako bi bila bolja i kako bi ostvarila svoje snove zato što na taj način mogu vidjeti da se borba isplati, i da se snovi ostvaruju.

9. Tko je trenutačno najbolja luchadora na svijetu?
– Za mene su sve luchadore drugačije i svaka od njih ima poseban talent.

10. Ti si majka. Je li teško balasnirati život između majčinstva i svojih treninga/obaveza?
– Da, jako je teško biti majka i nastaviti se baviti takvom vrstom sportova zato što oduzimaju jako puno vremena, ali uvijek pokušavam provesti što je više vremena moguće s mojom kćeri kada ne treniram ili ne putujem. Ona me jako voli gledati dok se bavim luchom ili boksom.

11. Kada je tvoj sljedeći boksački nastup?
– Moja sljedeća boksačka borba biti će 9 lipnja, boriti ću se doma u moj saveznoj državi Nuevo Leon to jest mom rodnom gradu Monterry.

Puno ti hvala za ovaj intervju, i prohrvanje tim ti želi jako puno uspijeha u nastavku karijere.

Be the first to comment on "Ekskluzivni intervju sa Sexy Star!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*