Dolph Ziggler vs Daniel Bryan na WrestleManiji 31?

UPDATE: Još nam nije poznato da li je tweet koji je sve pokrenuo Dolph Ziggler poslao samoinicijativno ili je to napravljeno u dogovoru s WWE kompanijom, no potencijalna ideja o borbi između njega i Daniela Bryana dobiva sve više zamaha. To pokazuje i novi tweet u kojem Ziggler ne odustaje od svog nauma.

Online zajednice već su počele govoriti o tom meču kao spiritualnom nasljedniku Savage vs Steamboat dvoboja za Interkontinentalni naslov s Wrestlemanije 3. Pojedine glasine kažu kako će WWE zaista krenuti tim putem i odbaciti Daniel Bryan vs Sheamus kojeg su navodno imali u planu.

Bi li vi to voljeli vidjeti? Recite nam ispod. A nešto kasnije danas dođite pogledati kojih 5 borbi mislimo da bi najviše odgovarale Danielu Bryanu na ovogodišnjoj Wrestlemaniji.

ORIGINALNA VIJEST (27/1): Premda je do WrestleManije još dva mjeseca polako saznajemo koje mečeve WWE ima u planu. Nakon što je Roman Reings dobio Royal Rumble borbu i time si osigurao priliku za naslov, postavilo se pitanje na koga će Daniel Bryan, koji još nema plesnog partnera za najvažniji događaj sezone.

Odgovor na to pitanje možda se dogodio upravo na ovotjednom RAWu, točnije za vrijeme svih onih intervjua koje su na brzinu snimili i emitirali kako im ne bi ostala rupa u rasporedu. Dolph Ziggler, koji nije našao svojih pet minuta u toj na brzinu sklepanoj epizodi, primio se Twittera i dao nam razloga za razmišljanje. On protiv Daniela na WM31?

Niti dva sata kasnije stigao nam je odgovor. Daniel je za to. Ako se za to odluče, ne treba nam nikakva priča, niti ikakva #outofnowere zavada. Dajte nam samo borbu u kojoj dva izvanredna talenta idu jedan na drugoga kako bi vidjeli tko je trenutno bolji borac.

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

Be the first to comment on "Dolph Ziggler vs Daniel Bryan na WrestleManiji 31?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*