Detalji razgovora između Bryana i McMahona o Bryanovom ostanku u kompaniji

Pa, možemo reći da otkako se Bryan umirovio prije nekoliko godina, započele su glasine o tome kako će napustiti WWE ako mu kad-tad ne dopuste da nastavi hrvati. Njegov ugovor ističe u kolovozu/augustu ove godine i ako WWE i Bryan ne dođu na zelenu granu, Bryan bi mogao napustiti kompaniju. Bryan je uporan o svome naumu da se vrati u ring, ali kompanija i doktori to i dalje sprječavaju.

Jedan vrlo važan razgovor dogodio se u backstageu za vrijeme ovotjednog Rawa, a to je onaj između Bryana i Vincea. Naime, Inquisitr kako je Vince ponudio Bryanu ugovor za ogroman novac, no Bryan je to hladno odbio jer u tome ugovoru nije stajao njegov povratak u ringu. Vince je navodno bio jako ogročen Bryanovom odlukom.

DirtySheets navodi kako je Vince ponudio Bryanu jedan meč i to na WrestleManiji 34, a to je tag team meč između Shanea i njega protiv Owensa i Zayna. Bryan je i taj meč odbio jer nije ono što on želi jer je siguran da će ga WWE pokušati zaštititi tako da 90% meča stoji na apronu dok Shane sam nosi gotovo cijeli meč. Bryan smatra da je itekako sposoban odraditi jedan siguran meč bez ikakvih posljedica, ali da to bude onaj meč u kojem njega nitko neće nositi jer smatra da ako će biti u meču u kojem će 90% istoga provesti van ringa, onda to i nije povratak nego je jednostavno iluzija.

Ponavljamo, WWE ima fore srediti situaciju do kolovoza/augusta kada Bryanov ugovor izlazi. Ako mu do tada ne dopuste povratak u ring, Bryan će sigurno napustiti kompaniju.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Detalji razgovora između Bryana i McMahona o Bryanovom ostanku u kompaniji"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*