Detalji oko Bryanovog povratka u ring

Kao što ste svi već vrlo vjerojatno čuli, Bryanu je dopušten povratak u ring. Nakon pune dvije godine Bryan će ponovno moći stupiti u ring kao hrvač. Ovo nije mala odluka, pogotovo ako uzmemo u obzir sve što se događalo s njim u zadnjih nekoliko godina i svih tih silnih glasina oko njegovog potencijalnog odlaska, stoga će biti zanimljivo vidjeti kako će ovo za Bryana funkcionirati, a mi preko Meltzera i Wrestling Observer Livea imamo i neke informacije.

Bryanu je dopušteno da hrva koliko god želi, odnosno koliko god ga WWE treba. Kako god, Bryan je navodno pregovarao oko toga da radi između 60 i 80 datuma godišnje.

Meltzer nije bio siguran je li Bryan uopće odradio bilo kakve treninge i pripreme tijekom ovih silnih pregovora u zadnje vrijeme oko povratka.

Bryan se navodno neće vratiti na indy scenu nakon što mu ugovor u 8. mjesecu istekne nego će po svemu sudeći ostati u WWE-u.

Iako je plan bio za Bryana da bude Shaneov partner protiv Owensa i Zayna na WrestleManiji, to bi se moglo promijeniti ako AJ Styles ne bude mogao hrvati. To za sada nije plan, ali bi mogao potencijalno postati, ovisi sve o Stylesovoj nedavnoj ozljedi.

WWE je svejedno imao u planu nekog drugog partnera za Shanea čak i ako se Bryan ne bi vratio u ring. S time, ako Bryan zamijeni Stylesa na WrestleManiji, WWE će se odlučiti za plan B što se tiče Shaneovog partnera.

Bryan navodno nije vraćen u ring jer je WrestleManiji falilo star powera ili jer su se bojali kako će se vratiti na indy scenu nakon završetka ugovora.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Detalji oko Bryanovog povratka u ring"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*