Del Rio ponovno odlazi iz WWE-a?

Iako je tek prije nešto više od pola godine napravio svoj povratak u WWE, Del Rio je već postao nezadovoljan svojom trenutnom pozicijom u kompaniji. Navodno mu je rečeno da će dobiti veliki push kada se vrati, no to se očigledno nije dogodilo.

Jedna osoba koja je možda odgovorna za to je Triple H. On navodno ne voli previše Del Ria kao osobu i zbog toga misli da ne zaslužuje svoje mjesto u main eventu. Triple H je bio u razgovorima i s Vinceom oko Del Ria i pokušao ga urazumiti kako Del Rio ne zaslužuje to mjesto i kako bi postao problem u backstageu kada bi bio postavljen na bolju poziciju i tako dobio što je želio. Triple H također misli da Del Rio ne zaslužuje nikakav poseban tretman niti moć.

Stoga se ponovno javlja mogućnost da Del Rio ode iz WWE-a po drugi puta. Lucha Undergrond bi mogla biti mjesto njegova odlaska. Wrestling Observer je izjavio kako Lucha Underground pokušava potpisati Melissu Santos, i ako bi potpisali nju, a onda i Del Ria, mogli bi upariti njih dvoje gdje bi Melissa bila u ulozi Del Riova najavljivača. No, WWE bi mogao napraviti sve da on ostane, tako da je moguće da zapravo vidimo njegov push u skorije vrijeme, čak i do te mjere da izazove Reignsa za WWE titulu.

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Del Rio ponovno odlazi iz WWE-a?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*