Defiant Wrestling – Road To No Regrets (Part Two) pregled – Potpisivanje ugovora

Nathan Cruz vs Justin Hammer Sysum
Dva debitanta u Defiant Wrestlingu. Nathan Cruz je inače i NGW Undisputed prvak, u svom trećem reignu. Prvo je izašao Nathan Cruz, i održao vrlo dosadan promo bez trunke karizme. Ovaj meč je bio kvalifikacijski za nadolazeći No Regrets PPV, i istoimeni 30-man rumble meč. Znači pobjednik dobiva mjesto u tome meču. Ovaj meč je počeo dosta usporeno, ali su postepeno gradili momentum. Sysum je započeo meč s blagom prednosti, koju je sredinom meča preuzeo Cruz. Jako loš selling kod obojice, a isto tako mi se ne sviđa preučestalost kickoutova u ovome meču. Jedini potez vrijedan spomena je Sysumov Spear s vana ringa, kroz užad. Na kraju je Cruz napravio Low Blow ali nije uspio pobjediti. Pokušao je još jednom, ali Sysum je bio spreman i preduhitrio ga. Sysum pobjeđuje nakon što je botchao 450° splash.

Chris Brookes vs No Fun Dunne
Skoro cijeli meč je Chris Brookes bio u prednosti. Opet zamjerka kao i iz prošlog meča, a to je previše kickoutova, pogotovo za ovako kratak meč. Nije bilo nekih spektakularnih poteza, jedino možda pred kraj meča je No Fun Dunne napravio jedan solidan Backbreaker, te je odmah vezao i Spear. No Fun Dunne kontrira Brookesov pin, te ga uspijeva pinati.

Do ringa je došao Rampage sa svojim Magnificent 7 briefcaseom, kako bi potpisao ugovor na borbu za Defiant Wrestling titulu. Kada je otvorio kovčeg, on je bio prazan. Na stage izlazi El Ligero, i pokazuje da je ugovor kod njega, te zahtijeva meč za taj ugovor.

Rampage vs El Ligero
Rampage izlazi iz ringa, te izbija brawl. Rampage je zbog svoje veličine i snage bio u prednosti, tijekom brawla, ali kad su se vratili u ring El Ligero je napravio Low Blow sudcu, pa je dosta koristio dirty poteze. Kasnije je došao i drugi sudac, kojega je izbacio iz ringa, te na kraju izgubio nakon dva Sit-out Piledrivera. Rampage uzima ugovor, i potpisuje se. Sada je i službeno, Rampage će se boriti s Austin Ariesom na No Regrets PPV-u.

Be the first to comment on "Defiant Wrestling – Road To No Regrets (Part Two) pregled – Potpisivanje ugovora"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*