Defiant Wrestling – Road To No Regrets (Part Three) pregled – #ThankYouPrimate

Gabriel Kidd vs Martin Kirby
Ovo je bio prvi meč Gabriel Kidda nakon što je napravio svoj heel turn na Lights Out PPV-u. Meč nije bio ništa poseban, čak bi rekao i na trenutke dosadan. Ovaj meč je trebao predstaviti Gabriel Kidda u novoj heel ulozi, i kao takav meč trebao je trajati puno kraće. Većinu meča dominirao je Kidd, ali imao je i Kirby poneku manju ofenzivu. Naravno pobjedu je odnio Kidd nakon običnog Side Powreslama. Pobjeda je došla bez nekog momentuma, tako da je čitav meč izgledao ispodprosječno.

Kay Lee Ray vs Millie McKenzie – Defiant Wrestling Women’s Championship
Show je od ovoga meča postao puno bolji. Meč nije trajao dugo, ali je bio jako zabavan. Odlična kemija između Kay Lee Ray i Millie McKenzie. Na sredini meča Millie McKenzie je napravila vrlo dobru Reverse Ranu, a na samom kraju fenomenalan Canadian Destroyer na apron ringa, te je tako uzela pobjedu. Ovo je dokaz zašto je UK hrvačka scena u velikom usponu.

Jimmy Havoc & Mark Haskins vs Aussie Open vs BT Gun & Joe Coffey – Defiant Wrestling Tag Team Championship
Ovo je bio main event zadnjeg showa prije No Regrets PPV-a. Jako zanimljiv meč, uz dosta akcije, jer nije bilo one formule kad se dvojica bore, a ostali leže pored ringa. Konstantna akcija, a ujedno izjednačen meč između sva tri tima. Jimmy Havoc i Mark Haskins su dosta pridonjeli svojim letačkim sposobnostima, kao i svojim malo grubljim stilom hrvanja, dok su fantastičnu razmjenu chopova odradili Joe Coffey i Mark Davies. Na kraju meča dobili smo nove Tag Team prvake, a oni su Jimmy Havoc i Mark Haskins.

Nakon toga 15-minutni promo je održao Primate. Primate je krenuo od toga kako je on došao u WhatCulture/Defiant, preko toga kako je odradio hrpu fantastičnih mečeva, da je on bio jedan od glavnih što se tiče Hardcore stila u Defiantu, pa sve do povrede čeljusti, i na kraju oproštaja od hrvanja. Čitav Defiant roster je izašao čestitati mu, a fanovi su mu chantali “Thank you Primate”.
Defiant Wrestling je postavio snimku oproštaja, još kada je snimljena ova epizoda, tako da je možete pogledati ovdje:

Be the first to comment on "Defiant Wrestling – Road To No Regrets (Part Three) pregled – #ThankYouPrimate"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*